Trustpilot
(16) recenzí

Stroj na popcorn - červený - 8 oz

6 999,00 Kč
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Položka: EX10010840

|

Model: RCPR-1325

Záruka nejnižší ceny
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Připraveno k odeslání!

Doba doručení cca 1-4 pracovní dny
Klíčové vlastnosti
  • Snadno výměnitelný kotlík s teflonovým povrchem
  • Samostatné přepínače pro jednotlivé fáze přípravy
  • Nízká hmotnost pouhých 15 kg
  • Doba přípravy: 180 vteřin
  • Vysoká kapacita kotle: 1350ml
Bezpečné platební metody
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

Hodnocení a recenze


4.6

Na základě 16 recenzí

Seřadit :

před 26 dny Publikováno na Expondo Germany

1A Stroj na popcorn

O automatu na popcorn musím říct: Jsem mile překvapen, nebo vlastně musím říct, že dělá popcorn tak dobrý, jak jsem očekával! Zde je však třeba vzít v úvahu několik věcí a také některé okolnosti, které musím vytknout: 1. Návod k obsluze součástí dodávky: Součástí dodávky je návod k obsluze, který však není skutečným návodem k obsluze, ale spíše bezpečnostní list. Poukazuje na to, že byste si měli naskenovat QR kód, abyste si přečetli podrobné pokyny k použití a bezpečnostní pokyny, ale pokud někdo nemá internet, zůstává takříkajíc bez pokynů. Ale rozhodně si je musíte přečíst před použitím stroje! Součástí je také list, který vám doporučuje před použitím odstranit přepravní pásku z míchacího ramene – mnohem důležitější je však upozornit na to, že stroj musí běžet 30 minut bez prvního plnění, aby se počáteční výpary z teflonové vrstvy může při prvním použití uniknout! Dobře větrejte! Teprve potom lze stroj použít k výrobě popcornu! 2. Příprava popcornu: Příprava dle návodu je téměř dokonalá, ale je třeba si všimnout následujícího: Návod říká: „Tlačítko HEAT by mělo být nastaveno do polohy ON, poté můžete dolít olej a počkat cca 5 -6 minut, dokud se nezahřeje." Doporučuji počkat, až se olej začne pařit a skoro kouřit, což se mi stalo už po 4 minutách. "Pak přepněte tlačítko TURN do polohy ON a přidejte kukuřičná zrna (v případě potřeby i trochu cukru) a zavřete víko." Ano, můžete to udělat, já jsem po přidání zrnek počkal 2-3 sekundy, než jsem přidal cukr, rozdělený na 2 porce pro levou a pravou stranu hrnce! To znamená, že celá hromádka neleží na jednom místě a míchací tyčinka může lépe rozdělit cukr. "Když se frekvence (cca 2-3 sekundy) praskání zrn sníží, musí se hrnec vyprázdnit a ohřev vypnout." To znamená, že pokud budete čekat tak dlouho, že zrna stále praskají každé 2-3 sekundy, pak už je pozdě. To se mi stalo. Výsledkem bylo, že se cukr do hrnce poprvé připálil. Takže až bouřka odezní (znatelný konec spousty prasknutí, málo), okamžitě vypněte topení (nechte otáčku běžet dál), chvíli počkejte a poté hrnec vyprázdněte. To mi udělal perfektní popcorn a nic se nepřipálilo. K připálenému hrnci musím říci, že zákaznický servis byl velmi slušný a chápavý, takže jsem ihned po reklamaci obdržel nový vnitřní hrnec (výměna pouze s elektrotechnickými znalostmi!) Pokud toto vezmete v úvahu, stroj funguje perfektně a můžete se těšit na velmi chutný popcorn. Ještě jedna věc: Vlastně doporučuji používat popcornový olej - můj byl řepkový a hroznový olej s přírodní příchutí másla...prostě lahoda! Hodně štěstí, pokud si vyberete tento stroj!

Zobrazit původní hodnocení

před 26 dny Publikováno na Expondo Germany

1A Stroj na popcorn

O automatu na popcorn musím říct: Jsem mile překvapen, nebo vlastně musím říct, že dělá popcorn tak dobrý, jak jsem očekával! Zde je však třeba vzít v úvahu několik věcí a také některé okolnosti, které musím vytknout: 1. Návod k obsluze součástí dodávky: Součástí dodávky je návod k obsluze, který však není skutečným návodem k obsluze, ale spíše bezpečnostní list. Poukazuje na to, že byste si měli naskenovat QR kód, abyste si přečetli podrobné pokyny k použití a bezpečnostní pokyny, ale pokud někdo nemá internet, zůstává takříkajíc bez pokynů. Ale rozhodně si je musíte přečíst před použitím stroje! Součástí je také list, který vám doporučuje před použitím odstranit přepravní pásku z míchacího ramene – mnohem důležitější je však upozornit na to, že stroj musí běžet 30 minut bez prvního plnění, aby se počáteční výpary z teflonové vrstvy může při prvním použití uniknout! Dobře větrejte! Teprve potom lze stroj použít k výrobě popcornu! 2. Příprava popcornu: Příprava podle návodu je téměř dokonalá, ale je třeba si všimnout následujícího: Návod říká: „Tlačítko HEAT by mělo být nastaveno do polohy ON, poté můžete dolít olej a počkat cca. 5-6 minut, dokud se nezahřeje." Doporučuji počkat, až se olej začne pařit a skoro kouřit, což se mi stalo už po 4 minutách. "Pak přepněte tlačítko TURN do polohy ON a přidejte kukuřičná zrna (v případě potřeby i trochu cukru) a zavřete víko." Ano, můžete to udělat, já jsem po přidání zrnek počkal 2-3 sekundy, než jsem přidal cukr, rozdělený na 2 porce pro levou a pravou stranu hrnce! To znamená, že celá hromádka neleží na jednom místě a míchací tyčinka může lépe rozdělit cukr. "Když se frekvence (cca 2-3 sekundy) praskání zrn sníží, musí se hrnec vyprázdnit a ohřev vypnout." To znamená, že pokud budete čekat tak dlouho, že zrna stále praskají každé 2-3 sekundy, pak už je pozdě. To se mi stalo. Výsledkem bylo, že se cukr do hrnce poprvé připálil. Takže až bouřka odezní (znatelný konec spousty prasknutí, málo), okamžitě vypněte topení (nechte otáčku běžet dál), chvíli počkejte a poté hrnec vyprázdněte. To mi udělal perfektní popcorn a nic se nepřipálilo. K připálenému hrnci musím říci, že zákaznický servis byl velmi slušný a chápavý, takže jsem ihned po reklamaci obdržel nový vnitřní hrnec (výměna pouze s elektrotechnickými znalostmi!) Pokud toto vezmete v úvahu, stroj funguje perfektně a můžete se těšit na velmi chutný popcorn. Ještě jedna věc: Vlastně doporučuji používat popcornový olej - můj byl řepkový a hroznový olej s přírodní příchutí másla...prostě lahoda! Hodně štěstí, pokud si vyberete tento stroj!

Zobrazit původní hodnocení

před 5 lety Publikováno na Amazon Germany

Popcorn jako v kině

Páni, poměr ceny a výkonu je tady. Robustní stroj, který opravdu během chvilky vykouzlí popcorn. Funkce udržování teploty. Snadná, srozumitelná obsluha. Nic se nepřichytává, protože je hrnec potažený. Snadno se čistí. Popcorn chutná jako v kině. Stroj je ale těžký, takže by měl mít stálé umístění.

Zobrazit původní hodnocení

před 9 měsíci Publikováno na Expondo United Kingdom

Tento stroj Pop Corn byl titulkem našeho veletrhu Letních škol!!

S School PTA jsme se rozhodli investovat do stroje Pop Corn dobré velikosti, abychom získali peníze pro naši školu na našem letním veletrhu a na dalších akcích v průběhu roku, a byl to SKVĚLÝ NÁPAD!! Pop Corn stojan byl nejoblíbenější, stroj jsme nezastavili téměř 3 hodiny, protože máme stálé zákazníky, kteří žádali o naši popcorn, kapacita stroje byla pro naše použití dobrá, protože jsme nikdy neměli frontu, bylo snadné k využití a v rámci 2 maminek se nám podařilo naservírovat přes 400 kýblů popcornu.

Zobrazit původní hodnocení

před 2 lety Publikováno na Expondo Germany

Horní

Skvělé doporučení! Skvělý design. Snadno se čistí a lepší popcorn než v kině.

Zobrazit původní hodnocení

před 4 lety Publikováno na Amazon United Kingdom

Skvělý produkt, snadné použití

Perfektní pro zamýšlenou práci, dělá masy lahodného popcornu

Zobrazit původní hodnocení

před 3 lety Publikováno na Expondo Germany

Dobrý stroj na popcorn

Po 14 dnech nepravidelného provozu nyní naše recenze. Stroj působí velmi hodnotným dojmem. Všechny boční plochy jsou ze skla. Úhledně sešroubované s kovovými úhlovými prvky. Víko je také kovové. Suma sumárum, na prvním dojmu není nic negativního. Hrnec je zevnitř potažený a jako vše ostatní v interiéru se velmi snadno udržuje v čistotě. Žádné dlouhé čekání na lahodný filmový popcorn. Poskytnutý návod k obsluze je srozumitelný a vše popsané lze snadno implementovat. Můj závěr: vřele doporučuji!

Zobrazit původní hodnocení

před 3 lety Publikováno na Expondo Germany

Super stroj na popcorn

S tímto strojem připravíte popcorn jako v kině za 3 minuty. 150g stačí pro 2 osoby, akorát jsme použili více cukru, nebylo to dost sladké. První stroj byl rozbitý. Výměna byla rychlá. Pěkný zákaznický servis.

Zobrazit původní hodnocení

minulý rok Publikováno na Expondo Germany

Popcorn s cukrem není možný.

Podle podpory není zařízení vhodné pro výrobu popcornu s cukrem jako v kině. Cukr stoupá do kouře a hoří. Kdo něco takového potřebuje?

Odpověď od

Danke für Ihre Nachricht. Ihr Feedback hilft uns sehr. Wir arbeiten gerade an einer Lösung, um Ihnen zukünftig ein besseres Einkaufserlebnis zu bieten. Wir schaffen das. Danke für Ihr Vertrauen.
Zobrazit původní hodnocení

minulý rok Publikováno na Expondo United Kingdom

Super stroj na popcorn

Miluji tento stroj na popcorn. Za prvé to bylo doručeno včas a dělá dobrý popcorn, aniž by se hrnec připálil. Snadno čistitelný stroj a super kvalitní stroj. Každopádně to doporučí kdykoli

Odpověď od

Thank you for the positive and encouraging words. We look forward to helping you in the future to Get It Done. Have a great day!
Zobrazit původní hodnocení

U nás jste

ve správných rukou!

Díky bohatým odborným znalostem a s cílem nabízet prvotřídní kvalitu za bezkonkurenční ceny vyvíjíme vlastní silné značky s udržitelným designem "Made in Germany". Dosud jsme si získali důvěru více než 1 000 000 spokojených zákazníků a neustále vyvíjíme nové metody, abychom ještě více vyhověli vašim individuálním přáním a požadavkům.

Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
4.3
hodnocení obchodu na TrustPilot
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty