Trustpilot
(68) recenzí

Stroj na popcorn - červená stříška

7 499,00 Kč
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Položka: EX10010087

|

Model: RCPR-16E

Záruka nejnižší ceny
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Připraveno k odeslání!

Doba doručení cca 1-4 pracovní dny
Klíčové vlastnosti
  • výkonný stroj – díky 1 600 W až 5 kg popcornu za hodinu
  • včetně příslušenství – součástí dodávky jsou odměrka a lopatka
  • spolehlivost a bezpečnost – nepřilnavý teflonový povrch, míchací systém a ochrana proti přehřátí
  • pohodlná práce za každé denní či noční doby díky osvětlení vnitřního prostoru
  • snadno se čistí – díky materiálu ušlechtilé oceli a promyšlenému designu
Bezpečné platební metody
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

NEJČASTĚJI KLADENÉ OTÁZKY

Hodnocení a recenze


4.6

Na základě 68 recenzí

Seřadit :

před 5 měsíci Publikováno na Expondo Germany

Malý stroj na popcorn

s velkým výkonem. Potah v hrnci by mohl být lepší, ale výrobek je za tu cenu skvělý.

Zobrazit původní hodnocení

před 4 měsíci Publikováno na Expondo France

Perfektní

rychlé a vyhovující dodání

Zobrazit původní hodnocení

před 4 měsíci Publikováno na Expondo Germany

Malý stroj na popcorn

což není tak malé. Byl jsem trochu překvapen, když mi dorazil ten obrovský balík. Za tu cenu velmi dobrý stroj. Uvidíme, co přinese čas.

Zobrazit původní hodnocení

před 4 lety Publikováno na Amazon Italy

skvělý produkt

podle popisu

Zobrazit původní hodnocení

minulý měsíc Publikováno na Expondo Czech Republic

Super Popcorn

Za tu cenu perfektní Rychlé dodání 👍

před 4 měsíci Publikováno na Expondo Germany

Skvělý stroj

Opravdu skvělé zařízení

Zobrazit původní hodnocení

před 8 lety Publikováno na Amazon Germany

Velmi hezké...

Opravdu skvělý stroj...Rychlé dodání, snadné "nastavení" skvělý výsledek...Bohužel nám byl stroj trochu velký a "oni" ho bez problémů poslali zpět! Skvělé doporučení!!!

Zobrazit původní hodnocení

před 8 lety Publikováno na Amazon Germany

Mýtné

Stroj jsme používali nepřetržitě dva dny po 8 hodinách a musím říct, že popcorn byl velmi chutný. Stroj dělá skvělý popcorn a za tuto cenu je prostě bezkonkurenční.Klidně bych si ho koupil znovu.Kromě čištění se musí trochu šroubovat a rozebírat,ale po 16 hodinách bez přestávky je to více než přijatelné.

Zobrazit původní hodnocení

před 11 lety Publikováno na Amazon Germany

Špičkový výrobce popcornu

Pokud chcete opravdový popcorn, který je skutečně obalený cukrem, tedy zkaramelizovaný – a nejen posypaný cukrem, rozhodně byste měli použít tento stroj. Vyrábí se zde opravdové pop porno a ne jen pufovaná zmrzlina s cukrovým posypem. Pro použití v domácnosti je přístroj vzhledem ke svým rozměrům vhodný jen omezeně - pokud ale rádi pořádáte filmový večer s přáteli doma, nebo vám doma pravidelně pobíhá hrstka trpaslíků či plánujete chcete-li častěji chodit na dětskou narozeninovou oslavu, je pro vás tento stroj perfektní volbou. Co se týče hmotnosti, určitě to není snadné strčit pod paží, ale i tak je snadné ho převážet pro dvě osoby. - Takže je dobrý nápad postavit tento stroj na pevný stůl s kolečky, pak jej můžete snadno nechat pracovat vedle televize a na konci filmového večera vrátit zpět do skladu. Stroj je tak velký, že nemůžete si popálit ruce na krytu, jak je tomu u některých jiných malých strojů, když se snažíte odstranit popcorn. Co se týče dílenského zpracování, stroj za ty peníze stále stojí – zvlášť když si předem porovnáte ceny. Pokud však chcete skleněné tabule nebo si ceníte jednotných rozměrů mezery, budete muset sáhnout mnohem hlouběji do kapsy a nebudete s tímto zařízením spokojeni.Stroj se velmi snadno čistí, protože téměř vše lze rozebrat bez nástroje. S nepřilnavým povlakem v hrnci se však musí zacházet jako se syrovými vejci, to je skutečná - ale také jediná - slabá stránka stroje Popcorn vyrobí stroj velmi rychle, nakládací objem je dostatečný i pro větší akce a je napájen lampou udržovanou v teple a křupavě nahoře a topnou spirálou zespodu. Kromě toho lze příslušný provozní stav stroje ovládat pomocí tří spínačů, světla s topnou spirálou, hrnce na popcorn a míchadla v hrnci na popcorn, takže můžete popcorn v stroji udržovat teplý po dlouhou dobu, aniž byste se museli obávat, že zbytky v hrnci se připálí Pokud tedy chcete opravdový popcorn a občas potřebujete větší množství, tento stroj si opravdu užijete.

Zobrazit původní hodnocení

před 7 lety Publikováno na Amazon Germany

Geilomat!

Jaká část! Vážně, zpočátku jsem byl trochu skeptický, zvlášť když jsem při rozbalování okamžitě našel v interiéru střepy skla. Ty byly ale zřejmě pozůstatkem nehody při balení. Každopádně vše bylo a je netknuté a funguje skvěle.Ostré hrany jsem nenašel. Jediné, co byste snad měli udělat, je podívat se blíže na držák hrnce a možná ho trochu "ohnout"; Protože hrnec při tom jednou vyskočil z držáku a všechen tuk se pěkně rozložil po plátcích. Důvodem bylo, že se víko při vysypávání popcornu nějak zaseklo a vytlačilo hrnec z držáku. Ale to byla jedinečná věc. Stroj na popcorn odvedl svou práci perfektně a všem se líbila ta chuť..."...lepší než v kině..." je jen konstatování!

U nás jste

ve správných rukou!

Díky bohatým odborným znalostem a s cílem nabízet prvotřídní kvalitu za bezkonkurenční ceny vyvíjíme vlastní silné značky s udržitelným designem "Made in Germany". Dosud jsme si získali důvěru více než 1 000 000 spokojených zákazníků a neustále vyvíjíme nové metody, abychom ještě více vyhověli vašim individuálním přáním a požadavkům.

Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
4.3
hodnocení obchodu na TrustPilot
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty