Trustpilot
(7) recenzí

Pájecí stanice s odsávačem kouře - 2 displeje - 720 wattů - Basic

3 299,00 Kč
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Položka: EX10021026

|

Model: S-LS-16 BASIC

Záruka nejnižší ceny
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Doba doručení cca 1-4 pracovní dny
Klíčové vlastnosti
  • ideální pro opravy, revize a údržbu elektronických stavebních částí
  • kompaktní, robustní, izolovaný povrch
  • výkonná 75 wattová páječka
  • přesná regulace teploty
  • 2 LED displeje
  • díky držáku použitelná na cestách / ochrana před elektrostatickým výbojem (ESD)
Bezpečné platební metody
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

Hodnocení a recenze


4.4

Na základě 7 recenzí

Seřadit :

před 6 lety Publikováno na Amazon Italy

Profesionální produkt s dlouhou životností

Jsem technik asistenčního centra pro počítače a chytré telefony. Disponujeme 10 až 20 elektronickými zařízeními denně, která vyžadují údržbu prostřednictvím této stanice, která dosud dokázala být platným spojencem. Materiály jsou vysoce kvalitní a přečtením celého návodu se dozvíte mnoho užitečných pojmů, které byste jinak ignorovat.Doposud Od zakoupení tento stroj nejevil žádné známky poruchy nebo opotřebení, udržoval konstantní teplotu hrotu.Výborný produkt zakoupený za cenu, kterou považuji za výhodnou.

Zobrazit původní hodnocení

před 2 lety Publikováno na Amazon Italy

Skvělý produkt

Vynikající produkt, velmi funkční, pohodlný a zabírá málo místa, jen trochu hlučný. Koupit

Zobrazit původní hodnocení

před 7 lety Publikováno na Amazon Italy

Optimální.

Začnu tím, že mezi objednávkou a doručením nedochází k žádnému hodnocení... zatímco vše dokončíte a kliknete na odeslat, produkt je již doma... kdyby věci fungovaly 1/4 toho, jak fungují na Amazonu... svět by byl rozhodně lepší, protože existuje vztah, který je někdy fiktivní a někdy skutečný, ale stále existuje a to je důležité, mezi těmi, kdo nakupují, kdo prodávají a těmi, kteří výjimečně dodávají...v tom jsme všichni sjednoceni hodinu.. .den...nebo týden, dokud se vše nevyřeší...Co se týče stanice, je to vážné, dobré zpracování je německé, i když tam jsou prvky vyrobené v Číně, ale pravděpodobně jsou vyrobeny s jinou ráží (viz Apple), a je především funkční. Četl jsem o hluku nebo vibracích... jen si chvilku pohrajte s plechovými přepážkami skříně... možná o čtvrt otáčky udělejte nějaké šrouby, pokud chcete být vybíraví. Teď už jen musíme počkat na trvání a doufat, že to bude taky výborné..

Zobrazit původní hodnocení

před 6 lety Publikováno na Amazon Germany

docela dobrý s omezeními...

Pájecí stanici jsem koupil někde jinde, ne na Amazonu.Ale jelikož jsem si sám hledal recenze a našel jsem jen nic neříkající "recenzi" z 28.12.2016, tak hodnotím i zde.Základní verze je opravdu to tak myslel.Neobsahuje žádné další pájecí hroty (originální sada 30€, ale hodí se i jiné levné schůdky) atd. ale trysky pro horkovzdušnou jednotku.Malá, bohužel levná, modrá houbička, která je dost tenká a držák na páječku (s možností uložení 10 pájecích hrotů a dávkovače pájky. Raději bych koupil sadu Za 30€ více (dnes cena) jsou pájecí hroty a dle obrázku lupa... pro mě důležité je, že páječka i kabel jsou celkem lehké a kabel je hodně ohebný.Nyní jsem odstranil sání, jednak se občas zasekáváte o součástky a Hučení motoru (který zajišťuje i horký vzduch) je dost hlasité i na nejnižší úrovni a pájecí stanice velmi silně vibruje.To není pro součástky zdravé a hluk je obtěžující a monotomní.Odpojování by měl již výrobce zvážit v cenové relaci .s těmi 75W se páječka dostává teplota (u mě 310°C) odhadem za cca 30 sekund dle displeje, samozřejmě hrot potřebuje trochu déle, podobně jako horkovzdušná žehlička. Celkově jsem s nákupem spokojený a už jsem měl dobrý čas s pájecí stanicí fungoval lépe než porcelánové sady, ale samozřejmě nemůže držet krok s 300€+ stanicemi.návody jsou opravdu skvělé...ale jaký hobík je potřebuje ;)

Zobrazit původní hodnocení

před 28 dny Publikováno na Expondo Slovakia

Pájecí stanice s odsavačem kouře

Jsem spokojen se schopností pájení pomocí této stanice, teplota se dá nastavit po jednom stupni v rozsahu, který udává výrobce, totéž platí i pro foukání teplého vzduchu. Co se týká funkce odsávání, jsem mírně zklamaný, sice funguje, ale je to patrné až při nastavení na nejvyšších stupních a pokud se nemýlím je na to asi použití nějaký malý kompresor, ale v mém případě je buď špatně upevněný nebo možná špatně mazaný, prostě je hlučný a vibruje s celou stanicí. Celkové zpracování a kvalita přibližně odpovídá ceně. Jsem spokojen jen škoda toho kompresoru. Možná to pořeším výměnou za nějaký ventilátor nebo něco takového.

Zobrazit původní hodnocení

před 7 lety Publikováno na Amazon Germany

anotace

Zařízení působí zvenčí dobrým dojmem, ale nelze jej ohodnotit na 100%, protože technické výkresy jsou 0. Příslušenství musíte uhodnout.Pro malé děti jsou velmi obsáhle popsány bezpečnostní pokyny a také pokyny k likvidaci... ....mfg . A.Juche

Zobrazit původní hodnocení

minulý rok Publikováno na Amazon Germany

Docela dobrá horkovzdušná stanice, ale s průměrnou páječkou

Provoz a koncepce pájecí stanice se mi zatím líbí. V mnoha situacích je práce s horkým vzduchem mnohem jednodušší než s pístem, topný výkon horkého vzduchu je dostatečný a regulace teploty je v pořádku. 5 hvězdiček za horký vzduch Zdá se, že stejné čerpadlo se používá pro odsávání páječky z páječky. To je docela praktické, protože kouř je odsáván přímo v blízkosti pájecího bodu a nedostane se přímo do vašeho obličeje. Pouze vestavěný „filtr“ vypadá špatně a bude mít asi nulový ochranný účinek. Kouř vstupuje do místnosti téměř 1:1, jen ne přímo do obličeje. Ale to už je něco, každopádně byste v tomhle koníčku měli pravidelně ventilovat. Na tlustší hadici na páječce si musíte zvyknout, jde to.S topným výkonem páječky jsem nespokojený. Moje 16W páječka Ersa z 90. let umí víc než tato domnělá 75W páječka. Není možné pájet žádné HF měděné pásky, takže stále používám svůj 36W píst Weller. Ano, čtete správně, má jen poloviční výkon. S páječkou musí být opravdu něco v nepořádku. Také pochybuji, že zobrazovaná teplota páječky má něco společného s teplotou pájecího hrotu. Chvíli se píše 350°C a normální pájka se neroztaví. Jsou práce, kde musíte udržovat nižší maximální teplotu a nižší maximální dobu pájení. To je možné pouze s dobrým ovládáním a velkým výkonem. Proto toto zařízení vidím méně, i když se tak inzeruje.Demontáž pájecího hrotu ukazuje, že pájecí hrot nedoléhá na topnou tyč. Můj má mezi sebou 1mm štěrbinu. U aut očekáváme menší mezery. Ale vzduch izoluje teplo, ne? Kousek mědi jsem zakomponoval do velmi složitého tvaru C, aby se vše dalo natáhnout. Nyní je to trochu lepší.Každá použitá 20 let stará analogová pájecí stanice Ersa se lépe pájí. No, ale jen pokud najdete pájecí hroty schopné SMD.Pro jemnou práci jako SMD nebo klasické součástky stačí páječka. Kdo se však pohybuje v KV rozsahu nebo má silnější kabely k pájení, bude rychle nešťastný.Teplovzdušná část stanice je celkem slušná a vše dohromady i přes srážky za tu cenu stojí.Chtěl bych vidět regulaci teploty u horký vzduch na nejnižší stupeň na 50 °C, pak by se s ním dalo pracovat i s plastem. Minimální teplota 100°C je na to zjevně příliš vysoká. Pájecí hlava patří do redesignu. To znamená, že nedosahuje třídy špičkových zařízení. Dobré zařízení základní úrovně, které si můžete koupit, i když víte o nedostatcích.

Zobrazit původní hodnocení

U nás jste

ve správných rukou!

Díky bohatým odborným znalostem a s cílem nabízet prvotřídní kvalitu za bezkonkurenční ceny vyvíjíme vlastní silné značky s udržitelným designem "Made in Germany". Dosud jsme si získali důvěru více než 1 000 000 spokojených zákazníků a neustále vyvíjíme nové metody, abychom ještě více vyhověli vašim individuálním přáním a požadavkům.

Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
4.3
hodnocení obchodu na TrustPilot
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty