Trustpilot
Slevy
(4) recenzí

Sada Pájecí stanice s předehřívací deskou a 2 držáky + příslušenství

5 099,00 Kč 5 799,00 Kč
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Položka: EX10021003

|

Model: S-LS-10

Záruka nejnižší ceny
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Doba doručení cca 1-4 pracovní dny
Klíčové vlastnosti
  • Dvě páječky (páječka a horkovzdušná páječka) umožňující univerzální použití zařízení
  • Ohřívač zajišťující předehřátí při bezolovnatém pájení
  • Velký LED displej usnadňující zjistit aktuálně nastavené parametry
  • Dva držáky horkovzdušné páječky umožňující pohodlné odložení a provoz
Bezpečné platební metody
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

Hodnocení a recenze


4.5

Na základě 4 recenzí

Seřadit :

před 9 měsíci Publikováno na Expondo Poland

Vynikající produkt

Velmi dobrá volba pro amatérského nadšence elektroniky.Dostupná cena za 3 zařízení v jednom kompaktním pouzdře. Každá funkce má nastavitelnou provozní teplotu. Pájka se rychle zahřeje a stabilně si udržuje teplotu. Kromě toho je počet a rozmanitost hrotů pájecích hrotů vhodná pro různé typy pájení a odpájení elektronických součástek. Horkovzdušná baňka s velmi širokým teplotním rozsahem, různými tryskami a nastavitelnou silou foukání umožňuje snadné pájení na deskách s SMD prvky. Topný stůl usnadňuje mnoho odpájecích prací. Lze ji použít k sušení, zkoušení, lepení atd. Při všech pracích je nápomocná LED lampa se zvětšovací čočkou. Zkrátka úspěšný nákup.

Zobrazit původní hodnocení

před 4 lety Publikováno na Amazon Germany

dobré zboží

Všechno je dobré. dík

Zobrazit původní hodnocení

před 3 lety Publikováno na Expondo Germany

Celkově spokojenost, ale s malými připomínkami.

Pozitivní: Pájecí stanice běží dobře a bezchybně. Je velmi dobře postavený a kvalitní. Vše je ovladatelné a snadno použitelné. Je rychle připraven k provozu a nabízí dobrou a rychlou práci. Příslušenství je také kvalitní a nabízí všestranné využití přístroje Lupa má pevnou a těžkou základnu, takže lupa stojí bezpečně v jakékoli poloze. Negativa: Regulace průtoku vzduchu však není přesná, displej je na maximu, i když ještě není plně natočený stupeň otáčení. Navíc držák na horkovzdušnou žehličku není moc kvalitní, Horkovzdušná žehlička je pevná a funguje perfektně, ale způsob uchycení není kvalitně udělaný. Za mě tedy 4,5 z 5 hvězdiček

Zobrazit původní hodnocení

před 3 lety Publikováno na Expondo Germany

Pevný jako skála a dobrá podpora

Pájecí stanice má pevný design. Bohužel u prvního se s velkým třeskem rozbil IR ohřívač, když jsem se ho snažil dostat nad 200°C. Podpora ale celou věc zvládla super rychle a velmi vstřícně a během pár dní jsem měl nový, který bez problémů prošel zátěžovým testem. Nevýhodou je pro mě poněkud malé zvětšení lupy a poměrně silné zkreslení, kterému se vzhledem ke konstrukci asi nelze vyhnout. Také by se mi líbil mnohem jemnější hrot v jinak velmi rozsáhlé nabídce pájecích hrotů, protože obvykle dělám hodně práce s 0201 SMD. Pro hobíky je stanice jistě velmi dobrou a především cenově výhodnou variantou.

Zobrazit původní hodnocení

U nás jste

ve správných rukou!

Díky bohatým odborným znalostem a s cílem nabízet prvotřídní kvalitu za bezkonkurenční ceny vyvíjíme vlastní silné značky s udržitelným designem "Made in Germany". Dosud jsme si získali důvěru více než 1 000 000 spokojených zákazníků a neustále vyvíjíme nové metody, abychom ještě více vyhověli vašim individuálním přáním a požadavkům.

Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
4.3
hodnocení obchodu na TrustPilot
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty