Trustpilot
(5) recenzí

Plazmová řezačka - 65 A - pracovní cyklus 100 % - 400 V - IGBT - VF zapalování

9 599,00 Kč
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Položka: EX10021418

|

Model: S-PLASMA 60U

Záruka nejnižší ceny
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Připraveno k odeslání!

Doručení přibližně čtvrtek 2. května
Sleva 5% při nákupu alespoň 3 stejných položek a Sleva 10% při nákupu alespoň 5 položek!
Cena
Za položku
Sleva
9 599,00 Kč
9 599,00 Kč
0%
28 797,00 Kč
9 119,05 Kč
5%
47 995,00 Kč
8 639,10 Kč
10%
Klíčové vlastnosti
  • výkon – maximální řezací proud 65 A a pracovní cyklus 100 %
  • přehled – ovládací panel s LED displejem, manometrem a otočným regulátorem
  • efektivita – moderní IGBT invertor a VF zapalování
  • přesnost – rychlé, nedeformující se řezy až do tloušťky materiálu 22 mm
  • mobilita – kompaktní rozměry a rukojeť pro přenášení
Bezpečné platební metody
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

Hodnocení a recenze


4.2

Na základě 5 recenzí

Seřadit :

před 8 měsíci Publikováno na Expondo Germany

Úplné doporučení.

Podle všech názorů online o tomto zařízení jej také doporučuji. Četl jsem mnoho pozitivních příspěvků a to mě přimělo ke koupi řezačky. Mohu nepochybně doporučit dále a přidat další kladný názor na toto zařízení. Rychlé dodání, zboží bylo doručeno druhý den, dobře zabaleno. Stručné a věcné pokyny s bezpečnostními pokyny. Velmi jednoduché rozhraní, snadné ovládání zařízení - vše v pořádku.Co se týče řezacího testu, dám krátké video na YT - vypadá opravdu dobře.

Zobrazit původní hodnocení

před 8 měsíci Publikováno na Expondo Germany

Perfektní!

Plazmová řezačka na mě opravdu udělala dojem, abych byl upřímný. Uživatelská přívětivost je úžasná – rozhraní je tak jednoduché, že jsem nad ním ani nemusel příliš přemýšlet. Ale pak ten výkon! Šílenství! Opravdu to zamávalo a technické údaje naprosto odpovídaly realitě, což mě opravdu překvapilo. Manuál byl také velmi dobře zpracován a velmi mi pomohl. Používání je hračka a výkon vás strhne. Přidejte k tomu rychlou dopravu, bezpečné balení a důmyslný manuál – perfektní!

Zobrazit původní hodnocení

před 8 měsíci Publikováno na Expondo Poland

Nejlepší řezačka

Velmi dobrá volba. Zpočátku jsem byla skeptická, protože jsem nemohla najít žádná videa o produktu, takže jsem nevěděla, co čekat nebo jak bude vypadat střih. Na internetu jsem našel jen pár recenzí. A to je vše. Co mě nakonec přesvědčilo ke koupi, byla relativně nízká cena, 65A a opravdu výkonný cyklus. Což se mi zdálo v této cenové relaci dost neuvěřitelné. Malý počet kladných názorů na internetu však naznačoval, že parametry se zdají být reálné, nebo se alespoň velmi blížily těm skutečným. Mohu potvrdit, že je to opravdu dobrá volba. V závislosti na práci může být cyklus kratší - ale to pravděpodobně závisí na okolních podmínkách při svařování. Střih je bez rozstřiků, vše je pěkně vyfoukané. Se silnějšími materiály si poradí opravdu dobře a rychle. Jedním slovem produkt, který opravdu stojí za vaši pozornost. Zadní část pouzdra lehce vrže, ale dalo by se to vylepšit – celé zařízení totiž působí opravdu bytelně. Zařízení dorazilo bez zástrčky a nebylo součástí setu (400V), což je u 3P celkem standardní a za tuto cenu nemám větší výtky, ale bylo by lepší ho mít v setu. Další výhodou je snadné ovládání, žádná tlačítka – vše je snadno pod kontrolou. Suma sumárum, STOJÍ TO ZA TO!

Zobrazit původní hodnocení

před 9 měsíci Publikováno na Expondo Germany

Žádný komentář.

Zobrazit původní hodnocení

před 6 měsíci Publikováno na Expondo Slovakia

plazmová řezačka 65 A

Nebyl dodán správný kostřící kabel, nějaké odpovědi k tomuto problému se neumíte dovolat. Jakési odkazy někde kde to nefunguje, celý tento obchod staví do špatného obrazu!

Zobrazit původní hodnocení

U nás jste

ve správných rukou!

Díky bohatým odborným znalostem a s cílem nabízet prvotřídní kvalitu za bezkonkurenční ceny vyvíjíme vlastní silné značky s udržitelným designem "Made in Germany". Dosud jsme si získali důvěru více než 1 000 000 spokojených zákazníků a neustále vyvíjíme nové metody, abychom ještě více vyhověli vašim individuálním přáním a požadavkům.

Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
4.3
hodnocení obchodu na TrustPilot
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty