Přístroj na rozpouštění čokolády - 2 nádoby GN 1/4

Číslo položky: EX10010249 / Model: RCCM-250-2GN

Přístroj na rozpouštění čokolády - 2 nádoby GN 1/4

  • Číslo položky: EX10010249
  • Model: RCCM-250-2GN
  • V sortimentu od roku: 2008
 
 
 
7979,00 Kč

ceny včetně DPH plus poštovné

K odeslání ihned, dodací lhůta 3–5 pracovních dnů

Profesionální přístroj na rozpouštění čokolády se dvěma gastronádobami a víky

Přístroj na rozpouštění čokolády RCCM-250-2GN umožňuje přípravu široké škály lahodných čokoládových kreací. Čokoláda rozpuštěná v tomto přístroji bude po ztuhnutí krásně lesklá a získá perfektní konzistenci pro konzumaci. Můžete ji použít v čisté formě na výrobu čokoládových pralinek nebo ji dále použijte do muffinů, k namočení sušenek nebo jako polevu na dorty nebo zmrzlinu – představivosti se meze nekladou! Royal Catering, specializovaný výrobce gastronomického vybavení, nabízí perfektní profesionální přístroj pro rozpouštění čokolády, s nímž se pracuje vždy příjemně a pohodlně.

Připravujte chutnou čokoládou v modelu RCCM-250-2GN

 

Účinné topné těleso o výkonu 250 W je vyrobeno z hliníku. Vynikající tepelná vodivost materiálu zajišťuje rychlé a rovnoměrné rozmístění tepla. Čokoláda je zahřívána konvekcí. Topné těleso ohřívá vzduch mezi nádrží a nádobami. Teplo je vedeno do nádoby a jejího obsahu bez zvlhčení, díky čemuž si čokoláda zachovává svou bohatou a komplexní chuť a vůni.

 

Přístroj na rozpouštění čokolády je vyroben z robustní ušlechtilé oceli a je vybaven dvěma vyjímatelnými gastronádobami. Díky kvalitnímu zpracování je extrémně odolný, má dlouhou životnost a snadno se udržuje. Ušlechtilá ocel je hygienická a chuťově neutrální, díky čemuž je velmi vhodná pro práci s potravinami. Kromě toho se hladký povrch snadno čistí.

 

Gastronádoby jsou rovněž vyrobeny z ušlechtilé oceli, udržují čokoládu na teplotě až 100 °C a lze je mýt v myčce na nádobí. Díky hloubce 15 cm mají nádoby objem 4 l. To odpovídá přibližně 5 kg čokolády na nádobu. Při vyprazdňování nádoby by čokoládová hmota by měla být ještě teplá. Vyjímatelné nádoby lze snadno vyčistit jemným saponátem a vypláchnout čistou vodou.

 

Čokoláda či čokoládová poleva se musí správně temperovat, proto byl do přístroje zabudován termostat. Ten slouží k regulaci teploty mezi 1 a 100 °C. Topné těleso je umístěno ve spodní části a rovnoměrně zahřívá gastronádoby. Aktuální teplota se zobrazuje a reguluje na LED displeji, takže máte nad požadovanou hodnotou teploty nejlepší kontrolu. Funkce časovače se rovněž nastavuje pomocí LED displeje.

 

Díky kompaktním rozměrům jej můžete dobře skladovat a používat na různých pracovištích. Hmotnost přístroje umožňuje snadné skladování a přepravu. Na spodní desce se nachází 4 gumové nožičky, díky kterým je přístroj stojí stabilně na jakékoli ploše.

Highlights

  • velká kapacita na 10 kg čokolády – dvě vyjímatelné nádoby GN 1/4 s víky
  • teplotní rozsah do 100 °C – ideální pro různé druhy čokolády
  • LED displej – jasně viditelné parametry
  • ušlechtilá ocel – odolná vůči korozi a snadno se čistí
  • automatický termostat – jednoduchý výběr správné teploty

Přednosti

Model
RCCM-250-2GN
Stav zboží
Nové
Materiál
Ušlechtilá ocel
Napětí / frekvence
230 V / 50 Hz
Výkon
250 W
Teplotní rozsah
Maximálně 100 °C
Nádoba
2 x GN 1/4 (hloubka: 150 mm)
Rozměry nádob (DxŠxV)
26,5 x 16,5 x 15 cm
Kapacita
2 x 4 l
Rozměry (DxŠxV)
34,5 x 28,2 x 29,4 cm
Hmotnost
7,35 kg
Rozměry zásilky (DxŠxV)
38,5 x 34 x 34 cm
Hmotnost zásilky
8,4 kg

S profesionálními produkty pracuji každý den. V tomto videu jsem produkt důkladně otestoval. Podívejte se, jak tento produkt přesně funguje. Poté se můžete rozhodnout, jaký model bude pro Váš podnik nejlepší. Věřím, že Vám moje videa a tipy pomohou, aby bylo Vaše podnikání ještě úspěšnější.

šéfkuchař vyhlášených restaurací v Sydney a Varšavě. Profesionál a zkušený gastronom.

Mohu v tomto přístroji rozehřívat čokoládovou polevu, nebo ji musím nejprve rozpustit nad párou a do nádoby ji dát pouze pro temperování?

Čokoládu či čokoládovou polevu můžete rozpouštět přímo v tomto přístroji. Nechte ji poté trochu vychladnout v GN nádobě, aby získala pěkný lesk.

Je možné zahřívání nasucho?

Teplo se do obsahu nádoby přenáší vzduchem bez zvlhčení, díky čemuž si čokoláda zachovává bohaté a komplexní chutě a vůně. Přístroj není určen na rozpouštění čokolády ve vodní lázni.

  • Přístroj na rozpouštění čokolády RCCM-250-2GN
  • 2 nádoby GN 1/4 s víkem (hloubka 150 mm)
  • Návod k použití
4.5 Průměr z 5 hodnocení

Řadit

Ohodnotit
Hodnocení jsou zveřejňována po kontrole.

Políčka označená hvězdičkou* jsou povinná.

Autor recenze: Amazon Customer (14.6.2019)
Autor recenze: Amazon Customer (14.6.2019) parfait

boulanger patissier de metier je recommande.j'ai juste change le bac et me retrouve avec une tempereuse pour pas cher.merci

Autor recenze: Amazon Customer (7.6.2019)
Autor recenze: Amazon Customer (7.6.2019) Bagnomaria

Il prezzo non è basso, ma comunque svolge il suo lavoro. Alcune parti si sono già arrugginite dopo pochi mesi di lavoro

Autor recenze: Amazon Customer (15.7.2018)
Autor recenze: Amazon Customer (15.7.2018) ottimo prodotto

la usiamo nella nostra Festa del cioccolato, se volete verde video dell'utilizzo andate su Facebook e cercate la pagina @chocoarteventi e vedrete parecchi video del nostro evento dove utilizziamo questo scioglitore per sciogliere il cioccolato e poi lo facciamo temprare ai bambini, la temperatura serve per rendere lavorabile il cioccolato altrimenti resta opaco, non secca ecc... la temperatura di lavoro è di 30 gradi !

Autor recenze: Amazon Customer (8.4.2018)
Autor recenze: Amazon Customer (8.4.2018) Fondi cioccolato

Compatta e facile da usare. Svolge egregiamente il suo lavoro abbreviando i tempi del temperaggio del cioccolato. La comprerei un'altra volta!!! Non pesa tanto per cui si sposta con facilità. Vasche e coperchi lavabili in lavastoviglie. Temperatura regolabile. Basso consumo. Le vasche sono due e non si possono usare a temperature differenti l'una dall'altra ma per contro, si fonde contemporaneamente due tipi di cioccolato e per me questo è stato fantastico. La consiglio.

Autor recenze: Amazon Customer (13.4.2016)
Autor recenze: Amazon Customer (13.4.2016) Eccellente

Ottimo prodotto, corriere celere,Non ho avuto nessun problema, l'ho usato molto per le festività con risultati eccellenti Temperaggio cioccolato eccellente. Lo consiglio