Trustpilot
Potřeby pro trh
Zařízení na vaření
Kuchyňský nábytek
Kuchyňské potřeby
Ohřívače jídla
Chladicí zařízení
Vybavení baru
Řeznické potřeby
Mycí technika
(27) recenzí

Položka: EX10010249

|

Model: RCCM-250-2GN

Přístroj na rozpouštění čokolády - 2 nádoby GN 1/4

4 099,00 Kč
3 387,60 Kč bez DPH (21%)
Ks
Sleva
za kus (vč. DPH)
3+
5%
3 894,05 Kč
5+
10%
3 689,10 Kč
10+
15%
3 484,15 Kč
Brzy opět dostupné
Záruka nejnižší ceny
Royal Catering
Klíčové vlastnosti
  • velká kapacita na 10 kg čokolády – dvě vyjímatelné nádoby GN 1/4 s víky
  • teplotní rozsah do 100 °C – ideální pro různé druhy čokolády
  • LED displej – jasně viditelné parametry
  • ušlechtilá ocel – odolná vůči korozi a snadno se čistí
  • automatický termostat – jednoduchý výběr správné teploty
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka Premium
Ke stažení

Helka před 7 měsíci

Bude dobrá čokoláda

Temperování čokolády mělo velký úspěch. Tak jednoduchý stroj, že i já jsem věděl, jak ho používat.

Technické detaily

Přístroj na rozpouštění čokolády - 2 nádoby GN 1/4 Temperovací stroj na čokoládu - ušlechtilá ocel - 750 W - 8 l - Royal Catering Temperovací stroj na čokoládu - ušlechtilá ocel - 960 W - 15 l - Royal Catering Přístroj na rozpouštění čokolády - 6 x 1,5 l - do 100 °C - Royal Catering Temperovací stroj - ušlechtilá ocel - 45 W - Royal Catering Přístroj na rozpouštění čokolády - 2 x 3,2 l - do 100 °C - Royal Catering
(27)
4 099,00 Kč
Přístroj na rozpouštění čokolády - 2 nádoby GN 1/4
Právě zobrazeno
(0)
42 990,00 Kč
Temperovací stroj na čokoládu - ušlechtilá ocel - 750 W - 8 l - Royal Catering
(0)
51 990,00 Kč
Temperovací stroj na čokoládu - ušlechtilá ocel - 960 W - 15 l - Royal Catering
(2)
7 299,00 Kč
Přístroj na rozpouštění čokolády - 6 x 1,5 l - do 100 °C - Royal Catering
(4)
14 990,00 Kč
Temperovací stroj - ušlechtilá ocel - 45 W - Royal Catering
(0)
5 499,00 Kč
Přístroj na rozpouštění čokolády - 2 x 3,2 l - do 100 °C - Royal Catering
Rozměry (DxŠxV)
34.5 x 28.2 x 29.4 cm
45 x 55 x 51.5 cm
57.5 x 63 x 52 cm
66.5 x 40 x 17 cm
57 x 29 x 36 cm
48.5 x 40 x 18 cm
Barva
Stříbrná
Stříbrná
Stříbrná
Stříbrná
Stříbrná
Stříbrná
Hmotnost
6.2 kg
22 kg
34.3 kg
10.2 kg
8.6 kg
8.3 kg
Hmotnost zásilky
7.1 kg
31 kg
45.5 kg
11.8 kg
13 kg
8.5 kg
Materiál
Ušlechtilá ocel
Ušlechtilá ocel
Ušlechtilá ocel
Ocel
Ušlechtilá ocel
Ocel
Porovnat více atributů

Obsah balení

  • Přístroj na rozpouštění čokolády RCCM-250-2GN
  • 2 nádoby GN 1/4 s víkem (hloubka 150 mm)
  • Návod k použití

Popis produktu

Profesionální přístroj na rozpouštění čokolády se dvěma gastronádobami a víky

Přístroj na rozpouštění čokolády RCCM-250-2GN umožňuje přípravu široké škály lahodných čokoládových kreací. Čokoláda rozpuštěná v tomto přístroji bude po ztuhnutí krásně lesklá a získá perfektní konzistenci pro konzumaci. Můžete ji použít v čisté formě na výrobu čokoládových pralinek nebo ji dále použijte do muffinů, k namočení sušenek nebo jako polevu na dorty nebo zmrzlinu – představivosti se meze nekladou! Royal Catering, specializovaný výrobce gastronomického vybavení, nabízí perfektní profesionální přístroj pro rozpouštění čokolády, s nímž se pracuje vždy příjemně a pohodlně.
Účinné topné těleso o výkonu 250 W je vyrobeno z hliníku. Vynikající tepelná vodivost materiálu zajišťuje rychlé a rovnoměrné rozmístění tepla. Čokoláda je zahřívána konvekcí. Topné těleso ohřívá vzduch mezi nádrží a nádobami. Teplo je vedeno do nádoby a jejího obsahu bez zvlhčení, díky čemuž si čokoláda zachovává svou bohatou a komplexní chuť a vůni.
Přístroj na rozpouštění čokolády je vyroben z robustní ušlechtilé oceli a je vybaven dvěma vyjímatelnými gastronádobami. Díky kvalitnímu zpracování je extrémně odolný, má dlouhou životnost a snadno se udržuje. Ušlechtilá ocel je hygienická a chuťově neutrální, díky čemuž je velmi vhodná pro práci s potravinami. Kromě toho se hladký povrch snadno čistí.
Gastronádoby jsou rovněž vyrobeny z ušlechtilé oceli, udržují čokoládu na teplotě až 100 °C a lze je mýt v myčce na nádobí. Díky hloubce 15 cm mají nádoby objem 4 l. To odpovídá přibližně 5 kg čokolády na nádobu. Při vyprazdňování nádoby by čokoládová hmota by měla být ještě teplá. Vyjímatelné nádoby lze snadno vyčistit jemným saponátem a vypláchnout čistou vodou.
Čokoláda či čokoládová poleva se musí správně temperovat, proto byl do přístroje zabudován termostat. Ten slouží k regulaci teploty mezi 1 a 100 °C. Topné těleso je umístěno ve spodní části a rovnoměrně zahřívá gastronádoby. Aktuální teplota se zobrazuje a reguluje na LED displeji, takže máte nad požadovanou hodnotou teploty nejlepší kontrolu. Funkce časovače se rovněž nastavuje pomocí LED displeje.
Díky kompaktním rozměrům jej můžete dobře skladovat a používat na různých pracovištích. Hmotnost přístroje umožňuje snadné skladování a přepravu. Na spodní desce se nachází 4 gumové nožičky, díky kterým je přístroj stojí stabilně na jakékoli ploše.

Hodnocení a recenze

4.4

Na základě 27 recenzí

Seřadit :

před 7 měsíci Publikováno na Expondo France

Žádný komentář.

Zobrazit původní hodnocení

před 7 měsíci Publikováno na Expondo Finland

Bude dobrá čokoláda

Temperování čokolády mělo velký úspěch. Tak jednoduchý stroj, že i já jsem věděl, jak ho používat.

Zobrazit původní hodnocení

před 10 měsíci Publikováno na Expondo Hungary

ohřívač čokolády 2x 1/4 gn

funguje to dobře

Zobrazit původní hodnocení

minulý rok Publikováno na Expondo Switzerland

Velmi dobrý produkt

Dělá přesně to, co se od něj žádá, nutnost, doporučeno.

Zobrazit původní hodnocení

minulý rok Publikováno na Expondo Italy

Výborná koupě

Funguje skvěle. Velmi přátelský a ochotný zákaznický servis. Děkuji

Zobrazit původní hodnocení

minulý rok Publikováno na Expondo Slovakia

Žádný komentář.

Zobrazit původní hodnocení

minulý rok Publikováno na Expondo Denmark

Super dobrý stroj - opravdu dobrý zákaznický servis

Žádný komentář.

Zobrazit původní hodnocení

minulý rok Publikováno na Expondo Germany

Skvělé zařízení

Funguje bezchybně!

Zobrazit původní hodnocení

před 3 lety Publikováno na Expondo Spain

Perfektní

Funguje skvěle na udržení teploty čokolády.Používala jsem ji jen na Velikonoce a byla skvělá.

Zobrazit původní hodnocení

před 3 lety Publikováno na Expondo France

Mizerná kvalita

Žádný komentář.

Zobrazit původní hodnocení

Nejčastěji kladené otázky

Mohu v tomto přístroji rozehřívat čokoládovou polevu, nebo ji musím nejprve rozpustit nad párou a do nádoby ji dát pouze pro temperování?

Čokoládu či čokoládovou polevu můžete rozpouštět přímo v tomto přístroji. Nechte ji poté trochu vychladnout v GN nádobě, aby získala pěkný lesk.

Je možné zahřívání nasucho?

Teplo se do obsahu nádoby přenáší vzduchem bez zvlhčení, díky čemuž si čokoláda zachovává bohaté a komplexní chutě a vůně. Přístroj není určen na rozpouštění čokolády ve vodní lázni.

DOporučeno odborníky
17 LET ZKUŠENOSTÍ...
... v podpoře profesionálů.
4.3
hodnocení obchodu na TrustPilot
3 MILIONY...
... šťastných a spokojených obchodních zákazníků.