Přístroj na rozpouštění čokolády - 2 nádoby GN 1/4
6899,00 Kč ceny včetně DPH 7899,00 Kč

Přístroj na rozpouštění čokolády - 2 nádoby GN 1/4

Výrobce: Royal Catering | Číslo položky: EX10010249 | Model: RCCM-250-2GN

Přístroj na rozpouštění čokolády - 2 nádoby GN 1/4
Přístroj na rozpouštění čokolády - 2 nádoby GN 1/4
Přístroj na rozpouštění čokolády - 2 nádoby GN 1/4
Přístroj na rozpouštění čokolády - 2 nádoby GN 1/4
Přístroj na rozpouštění čokolády - 2 nádoby GN 1/4
Přehrát video
360° náhled
Kliknutím otevřete galerii
Původní cena: 7899,00 Kč Ušetříte: 1000,00 Kč 6899,00 Kč Původní cena: 7899,00 Kč

ceny včetně DPH

  • Doprava & vrácení zboží zdarma

    ?

    K odeslání ihned, dodání do 1-3 pracovních dnů

  • Vrácení zboží do 30 dní

    ?
  • Záruka 3 roky

Přednosti produktu

  • Výkon: 250 W
  • Teplota max. 100 °C
  • Objem: 2 x 4 l
  • 2 nádoby GN 1/4
  • LED displej

Účinné topné těleso o výkonu 250 W je vyrobeno z hliníku. Vynikající tepelná vodivost materiálu zajišťuje rychlé a rovnoměrné rozmístění tepla. Čokoláda je zahřívána konvekcí. Topné těleso ohřívá vzduch mezi nádrží a nádobami. Teplo je vedeno do nádoby a jejího obsahu bez zvlhčení, díky čemuž si čokoláda zachovává svou bohatou a komplexní chuť a vůni.

Ukázat více Ukázat méně

Přístroj na rozpouštění čokolády je vyroben z robustní ušlechtilé oceli a je vybaven dvěma vyjímatelnými gastronádobami. Díky kvalitnímu zpracování je extrémně odolný, má dlouhou životnost a snadno se udržuje. Ušlechtilá ocel je hygienická a chuťově neutrální, díky čemuž je velmi vhodná pro práci s potravinami. Kromě toho se hladký povrch snadno čistí.

Ukázat více Ukázat méně

Gastronádoby jsou rovněž vyrobeny z ušlechtilé oceli, udržují čokoládu na teplotě až 100 °C a lze je mýt v myčce na nádobí. Díky hloubce 15 cm mají nádoby objem 4 l. To odpovídá přibližně 5 kg čokolády na nádobu. Při vyprazdňování nádoby by čokoládová hmota by měla být ještě teplá. Vyjímatelné nádoby lze snadno vyčistit jemným saponátem a vypláchnout čistou vodou.

Ukázat více Ukázat méně

Čokoláda či čokoládová poleva se musí správně temperovat, proto byl do přístroje zabudován termostat. Ten slouží k regulaci teploty mezi 1 a 100 °C. Topné těleso je umístěno ve spodní části a rovnoměrně zahřívá gastronádoby. Aktuální teplota se zobrazuje a reguluje na LED displeji, takže máte nad požadovanou hodnotou teploty nejlepší kontrolu. Funkce časovače se rovněž nastavuje pomocí LED displeje.

Ukázat více Ukázat méně

Díky kompaktním rozměrům jej můžete dobře skladovat a používat na různých pracovištích. Hmotnost přístroje umožňuje snadné skladování a přepravu. Na spodní desce se nachází 4 gumové nožičky, díky kterým je přístroj stojí stabilně na jakékoli ploše.

Ukázat více Ukázat méně

  • velká kapacita na 10 kg čokolády – dvě vyjímatelné nádoby GN 1/4 s víky
  • teplotní rozsah do 100 °C – ideální pro různé druhy čokolády
  • LED displej – jasně viditelné parametry
  • ušlechtilá ocel – odolná vůči korozi a snadno se čistí
  • automatický termostat – jednoduchý výběr správné teploty

Profesionální přístroj na rozpouštění čokolády se dvěma gastronádobami a víky

Přístroj na rozpouštění čokolády RCCM-250-2GN umožňuje přípravu široké škály lahodných čokoládových kreací. Čokoláda rozpuštěná v tomto přístroji bude po ztuhnutí krásně lesklá a získá perfektní konzistenci pro konzumaci. Můžete ji použít v čisté formě na výrobu čokoládových pralinek nebo ji dále použijte do muffinů, k namočení sušenek nebo jako polevu na dorty nebo zmrzlinu – představivosti se meze nekladou! Royal Catering, specializovaný výrobce gastronomického vybavení, nabízí perfektní profesionální přístroj pro rozpouštění čokolády, s nímž se pracuje vždy příjemně a pohodlně.

Model
RCCM-250-2GN
Stav zboží
Nové
Materiál
Ušlechtilá ocel
Napětí / frekvence
230 V / 50 Hz
Výkon
250 W
Teplotní rozsah
Maximálně 100 °C
Nádoba
2 x GN 1/4 (hloubka: 150 mm)
Rozměry nádob (DxŠxV)
26,5 x 16,5 x 15 cm
Kapacita
2 x 4 l
Rozměry (DxŠxV)
34,50 x 28,20 x 29,40 cm
Hmotnost
7,35 kg
Rozměry zásilky (DxŠxV)
38,50 x 34,00 x 34,00 cm
Hmotnost zásilky
8,40 kg
Technický výkres
Návod k použití
Obsah balení
  • Přístroj na rozpouštění čokolády RCCM-250-2GN
  • 2 nádoby GN 1/4 s víkem (hloubka 150 mm)
  • Návod k použití

Heizelement mit 250 W schmilzt schnell Schokolade

 

großes Fassungsvermögen von 2 x 4 l ideal für die Gastronomie

 

auch geeignet für Käse, Saucen, Toppings, etc.

komfortable Temperaturkontrolle

4 Gummifüße stabilisieren das Gerät

Getestet von Artur Siwiec, Chefkonditor renommierter Hotels und Restaurants in Berlin und Warschau. Ein Profi mit 20 Jahren Berufserfahrung.

inklusive 2 GN 1/4 Behälter mit Deckeln

Aluminium-Heizelement leitet Wärme effizient ab

 

spülmaschinenfeste, entnehmbare Teile

 

kompaktes, leicht zu transportierendes Gerät

PRO TIP

Denken Sie daran, die richtige Temperatur einzustellen. Für dunkle Schokolade 32 °C (89 °F), für Milch und weiße Schokolade 30 °C (86 °F).

Vergewissern Sie sich vor dem Eingießen oder Einschenken der Schokolade, dass sich kein Wasser in den Behältern befindet. Um die Eigenschaften der Schokolade zu erhalten, muss sie trocken sein.

präzise

präzise Temperatureinstellung im Bereich von 1 - 100 °C

Umlufthitze

trockene Erwärmung verhindert das Verbrennen der Schokolade

Edelstahl

langlebiger, lebensmittelechter Edelstahl

digitales Display

pflegeleicht

S profesionálními produkty pracuji každý den. V tomto videu jsem produkt důkladně otestoval. Podívejte se, jak tento produkt přesně funguje. Poté se můžete rozhodnout, jaký model bude pro Váš podnik nejlepší. Věřím, že Vám moje videa a tipy pomohou, aby bylo Vaše podnikání ještě úspěšnější.

šéfkuchař vyhlášených restaurací v Sydney a Varšavě. Profesionál a zkušený gastronom.

Mohu v tomto přístroji rozehřívat čokoládovou polevu, nebo ji musím nejprve rozpustit nad párou a do nádoby ji dát pouze pro temperování?

Čokoládu či čokoládovou polevu můžete rozpouštět přímo v tomto přístroji. Nechte ji poté trochu vychladnout v GN nádobě, aby získala pěkný lesk.

Je možné zahřívání nasucho?

Teplo se do obsahu nádoby přenáší vzduchem bez zvlhčení, díky čemuž si čokoláda zachovává bohaté a komplexní chutě a vůně. Přístroj není určen na rozpouštění čokolády ve vodní lázni.

4.5 Na základě 9 recenzí

Řadit

Zanechte hodnocení (5 hvězdiček je nejvyšší hodnocení, 1 hvězdička je nejnižší hodnocení)
Klikněte na odkaz zaslaný na Vaši e-mailovou adresu a potvrďte svůj názor! Po ověření bude zveřejněn.

Políčka označená hvězdičkou* jsou povinná.

Autor recenze: Anonym (10.5.2022)
Autor recenze: Anonym (10.5.2022) Perfecta

Me va genial para manter la temperatura del chocolate
Solo la use um pascua y fue genial

Autor recenze: Barbara coumau (1.12.2021)
Autor recenze: Barbara coumau (1.12.2021) Qualité bof

Autor recenze: Cristiano (30.6.2020)
Autor recenze: Cristiano (30.6.2020) Good but not perfect

The machine is reliable and well built. Do not expect accurate temperature though. The probe is only in contact with one of the 2 containers which means you’ll never have the same temperature in both. Moreover, the temperature reading is non very accurate and when you work with chocolate, this can be a big deal. I registered even 4 or 5 degrees difference between the machine indicator and my infrared probe. Hence, if you want to keep your chocolate in temper, you always have to check and it’s not easy to manage with big quantities.

Autor recenze: Marion (4.6.2020)
Autor recenze: Marion (4.6.2020) Great Product

Good product easy to use

Autor recenze: Amazon Customer (14.6.2019)
Autor recenze: Amazon Customer (14.6.2019) parfait

boulanger patissier de metier je recommande.j'ai juste change le bac et me retrouve avec une tempereuse pour pas cher.merci

Autor recenze: Amazon Customer (7.6.2019)
Autor recenze: Amazon Customer (7.6.2019) Bagnomaria

Il prezzo non è basso, ma comunque svolge il suo lavoro. Alcune parti si sono già arrugginite dopo pochi mesi di lavoro

Autor recenze: Amazon Customer (15.7.2018)
Autor recenze: Amazon Customer (15.7.2018) ottimo prodotto

la usiamo nella nostra Festa del cioccolato, se volete verde video dell'utilizzo andate su Facebook e cercate la pagina @chocoarteventi e vedrete parecchi video del nostro evento dove utilizziamo questo scioglitore per sciogliere il cioccolato e poi lo facciamo temprare ai bambini, la temperatura serve per rendere lavorabile il cioccolato altrimenti resta opaco, non secca ecc... la temperatura di lavoro è di 30 gradi !

Autor recenze: Amazon Customer (8.4.2018)
Autor recenze: Amazon Customer (8.4.2018) Fondi cioccolato

Compatta e facile da usare. Svolge egregiamente il suo lavoro abbreviando i tempi del temperaggio del cioccolato. La comprerei un'altra volta!!! Non pesa tanto per cui si sposta con facilità. Vasche e coperchi lavabili in lavastoviglie. Temperatura regolabile. Basso consumo. Le vasche sono due e non si possono usare a temperature differenti l'una dall'altra ma per contro, si fonde contemporaneamente due tipi di cioccolato e per me questo è stato fantastico. La consiglio.

Autor recenze: Amazon Customer (13.4.2016)
Autor recenze: Amazon Customer (13.4.2016) Eccellente

Ottimo prodotto, corriere celere,Non ho avuto nessun problema, l'ho usato molto per le festività con risultati eccellenti Temperaggio cioccolato eccellente. Lo consiglio

Expondo expert

Ještě vždy si nejste jistí?

Naši odborníci jsou připraveni pomoci!
234 093 825
Po - Pá 12:00 - 16:00 hod
Tento produkt
  • Výkon: 250 W
  • Teplota max. 100 °C
  • Objem: 2 x 4 l
  • 2 nádoby GN 1/4
  • LED displej

K odeslání ihned, dodání do 1-3 pracovních dnů

Přístroj na rozpouštění čokolády - 2 nádoby GN 1/4

Přístroj na rozpouštění čokolády - 2 nádoby GN 1/4

(9)
Původní cena: 7899,00 Kč 6899,00 Kč

K odeslání ihned, dodání do 1-3 pracovních dnů

  • Výkon: 250 W
  • Teplota max. 100 °C
  • Objem: 2 x 4 l
  • 2 nádoby GN 1/4
  • LED displej