Přístroj na rozpouštění čokolády - 2 nádoby GN 1/4
Výrobce: Royal Catering | Číslo položky: EX10010249 | Model: RCCM-250-2GN
Přednosti produktu
- Výkon: 250 W
- Teplota max. 100 °C
- Objem: 2 x 4 l
- 2 nádoby GN 1/4
- LED displej
Účinné topné těleso o výkonu 250 W je vyrobeno z hliníku. Vynikající tepelná vodivost materiálu zajišťuje rychlé a rovnoměrné rozmístění tepla. Čokoláda je zahřívána konvekcí. Topné těleso ohřívá vzduch mezi nádrží a nádobami. Teplo je vedeno do nádoby a jejího obsahu bez zvlhčení, díky čemuž si čokoláda zachovává svou bohatou a komplexní chuť a vůni.
Ukázat více Ukázat méněPřístroj na rozpouštění čokolády je vyroben z robustní ušlechtilé oceli a je vybaven dvěma vyjímatelnými gastronádobami. Díky kvalitnímu zpracování je extrémně odolný, má dlouhou životnost a snadno se udržuje. Ušlechtilá ocel je hygienická a chuťově neutrální, díky čemuž je velmi vhodná pro práci s potravinami. Kromě toho se hladký povrch snadno čistí.
Ukázat více Ukázat méněGastronádoby jsou rovněž vyrobeny z ušlechtilé oceli, udržují čokoládu na teplotě až 100 °C a lze je mýt v myčce na nádobí. Díky hloubce 15 cm mají nádoby objem 4 l. To odpovídá přibližně 5 kg čokolády na nádobu. Při vyprazdňování nádoby by čokoládová hmota by měla být ještě teplá. Vyjímatelné nádoby lze snadno vyčistit jemným saponátem a vypláchnout čistou vodou.
Ukázat více Ukázat méněČokoláda či čokoládová poleva se musí správně temperovat, proto byl do přístroje zabudován termostat. Ten slouží k regulaci teploty mezi 1 a 100 °C. Topné těleso je umístěno ve spodní části a rovnoměrně zahřívá gastronádoby. Aktuální teplota se zobrazuje a reguluje na LED displeji, takže máte nad požadovanou hodnotou teploty nejlepší kontrolu. Funkce časovače se rovněž nastavuje pomocí LED displeje.
Ukázat více Ukázat méněDíky kompaktním rozměrům jej můžete dobře skladovat a používat na různých pracovištích. Hmotnost přístroje umožňuje snadné skladování a přepravu. Na spodní desce se nachází 4 gumové nožičky, díky kterým je přístroj stojí stabilně na jakékoli ploše.
Ukázat více Ukázat méně- velká kapacita na 10 kg čokolády – dvě vyjímatelné nádoby GN 1/4 s víky
- teplotní rozsah do 100 °C – ideální pro různé druhy čokolády
- LED displej – jasně viditelné parametry
- ušlechtilá ocel – odolná vůči korozi a snadno se čistí
- automatický termostat – jednoduchý výběr správné teploty
Profesionální přístroj na rozpouštění čokolády se dvěma gastronádobami a víky
Přístroj na rozpouštění čokolády RCCM-250-2GN umožňuje přípravu široké škály lahodných čokoládových kreací. Čokoláda rozpuštěná v tomto přístroji bude po ztuhnutí krásně lesklá a získá perfektní konzistenci pro konzumaci. Můžete ji použít v čisté formě na výrobu čokoládových pralinek nebo ji dále použijte do muffinů, k namočení sušenek nebo jako polevu na dorty nebo zmrzlinu – představivosti se meze nekladou! Royal Catering, specializovaný výrobce gastronomického vybavení, nabízí perfektní profesionální přístroj pro rozpouštění čokolády, s nímž se pracuje vždy příjemně a pohodlně.
- Přístroj na rozpouštění čokolády RCCM-250-2GN
- 2 nádoby GN 1/4 s víkem (hloubka 150 mm)
- Návod k použití

Heizelement mit 250 W schmilzt schnell Schokolade
großes Fassungsvermögen von 2 x 4 l ideal für die Gastronomie
auch geeignet für Käse, Saucen, Toppings, etc.

komfortable Temperaturkontrolle

4 Gummifüße stabilisieren das Gerät

Getestet von Artur Siwiec, Chefkonditor renommierter Hotels und Restaurants in Berlin und Warschau. Ein Profi mit 20 Jahren Berufserfahrung.

inklusive 2 GN 1/4 Behälter mit Deckeln

Aluminium-Heizelement leitet Wärme effizient ab
spülmaschinenfeste, entnehmbare Teile
kompaktes, leicht zu transportierendes Gerät
Denken Sie daran, die richtige Temperatur einzustellen. Für dunkle Schokolade 32 °C (89 °F), für Milch und weiße Schokolade 30 °C (86 °F).
Vergewissern Sie sich vor dem Eingießen oder Einschenken der Schokolade, dass sich kein Wasser in den Behältern befindet. Um die Eigenschaften der Schokolade zu erhalten, muss sie trocken sein.

präzise
präzise Temperatureinstellung im Bereich von 1 - 100 °C
Umlufthitze
trockene Erwärmung verhindert das Verbrennen der Schokolade
Edelstahl
langlebiger, lebensmittelechter Edelstahl
digitales Display
pflegeleicht


S profesionálními produkty pracuji každý den. V tomto videu jsem produkt důkladně otestoval. Podívejte se, jak tento produkt přesně funguje. Poté se můžete rozhodnout, jaký model bude pro Váš podnik nejlepší. Věřím, že Vám moje videa a tipy pomohou, aby bylo Vaše podnikání ještě úspěšnější.
šéfkuchař vyhlášených restaurací v Sydney a Varšavě. Profesionál a zkušený gastronom.

Mohu v tomto přístroji rozehřívat čokoládovou polevu, nebo ji musím nejprve rozpustit nad párou a do nádoby ji dát pouze pro temperování?
Čokoládu či čokoládovou polevu můžete rozpouštět přímo v tomto přístroji. Nechte ji poté trochu vychladnout v GN nádobě, aby získala pěkný lesk.
Je možné zahřívání nasucho?
Teplo se do obsahu nádoby přenáší vzduchem bez zvlhčení, díky čemuž si čokoláda zachovává bohaté a komplexní chutě a vůně. Přístroj není určen na rozpouštění čokolády ve vodní lázni.
Me va genial para manter la temperatura del chocolate
Solo la use um pascua y fue genial
The machine is reliable and well built. Do not expect accurate temperature though. The probe is only in contact with one of the 2 containers which means you’ll never have the same temperature in both. Moreover, the temperature reading is non very accurate and when you work with chocolate, this can be a big deal. I registered even 4 or 5 degrees difference between the machine indicator and my infrared probe. Hence, if you want to keep your chocolate in temper, you always have to check and it’s not easy to manage with big quantities.
Good product easy to use
boulanger patissier de metier je recommande.j'ai juste change le bac et me retrouve avec une tempereuse pour pas cher.merci
Il prezzo non è basso, ma comunque svolge il suo lavoro. Alcune parti si sono già arrugginite dopo pochi mesi di lavoro
la usiamo nella nostra Festa del cioccolato, se volete verde video dell'utilizzo andate su Facebook e cercate la pagina @chocoarteventi e vedrete parecchi video del nostro evento dove utilizziamo questo scioglitore per sciogliere il cioccolato e poi lo facciamo temprare ai bambini, la temperatura serve per rendere lavorabile il cioccolato altrimenti resta opaco, non secca ecc... la temperatura di lavoro è di 30 gradi !
Compatta e facile da usare. Svolge egregiamente il suo lavoro abbreviando i tempi del temperaggio del cioccolato. La comprerei un'altra volta!!! Non pesa tanto per cui si sposta con facilità. Vasche e coperchi lavabili in lavastoviglie. Temperatura regolabile. Basso consumo. Le vasche sono due e non si possono usare a temperature differenti l'una dall'altra ma per contro, si fonde contemporaneamente due tipi di cioccolato e per me questo è stato fantastico. La consiglio.
Ottimo prodotto, corriere celere,Non ho avuto nessun problema, l'ho usato molto per le festività con risultati eccellenti Temperaggio cioccolato eccellente. Lo consiglio

Ještě vždy si nejste jistí?
Naši odborníci jsou připraveni pomoci!- Výkon: 250 W
- Teplota max. 100 °C
- Objem: 2 x 4 l
- 2 nádoby GN 1/4
- LED displej
K odeslání ihned, dodání do 1-3 pracovních dnů

Přístroj na rozpouštění čokolády - 2 nádoby GN 1/4
K odeslání ihned, dodání do 1-3 pracovních dnů
- Výkon: 250 W
- Teplota max. 100 °C
- Objem: 2 x 4 l
- 2 nádoby GN 1/4
- LED displej
- Rozměry: 32,5 x 26,5 x 15 cm
- Objem: 8,9 litru
- Gastro norma: GN 1/2
- Ušlechtilá ocel
K odeslání ihned, dodání do 1-3 pracovních dnů

Gastronádoba - 1/2
- Ušlechtilá ocel
- Uzavíratelná hubice
- Kapacita 1,3 litry
- 8 mm
- Včetně stojanu
K odeslání ihned, dodání do 1-3 pracovních dnů

Plnicí trychtýř - 8 mm
- Rozměry: 26,5 x 16,5 x 3 cm
- Vhodný do myčky na nádobí
- Gastro norma: GN 1/4
- Ušlechtilá ocel
K odeslání ihned, dodání do 1-3 pracovních dnů

GN víko - 1/4
- Výkon: 600 W
- Počet gastro nádob: 2
- Celková kapacita: 2 x 8,9 l
- Teplotní rozsah: 30 - 80 °C
- Materiál: ušlechtilá ocel
K odeslání ihned, dodání do 1-3 pracovních dnů

Bain Marie - 600 W - 2 GN 1/2 - vypouštěcí kohout
- Výkon: 600 W
- Počet gastro nádob: 6
- Celková kapacita: 6 x 3 l
- Teplotní rozsah: 30 - 80 °C
- Materiál: ušlechtilá ocel
K odeslání ihned, dodání do 1-3 pracovních dnů

Bain Marie - 600 W - 6 GN 1/6 - vypouštěcí kohout
- Ušlechtilá ocel
- Uzavíratelná hubice
- Kapacita 1,3 litry
- 8 mm
- Včetně stojanu
K odeslání ihned, dodání do 1-3 pracovních dnů

Plnicí trychtýř - 8 mm
- Materiál: ušlechtilá ocel
- Rozměry: Š 42 x H 41,5 x V 30,5 cm
- 4 hrnce, objem každý 2,75 l
- Teplotní rozsah: 30 - 110 °C
- Výkon: 4 x 150 wattů
K dispozici za: 12 dny/dní

Polévková stanice - 4 x 2,75 litru - 600 W
- Výkon: 1 600 W
- Pracovní výkon: 5 kg/h, 16 l/h
- Průměr hrnce nahoře: 18,5 cm
- Potažení hrnce: teflon
- Černá stříška
Tento produkt momentálně není k dispozici!

Stroj na popcorn černý - americký design