CYBER WEEK KONČÍ ZA
Hledáte nějakou zvláštnost na firemní večírek, do stánku na veletrh, nebo pro sebe domů? Potom jste s čokoládovou fontánou našli to pravé. Vysoce kvalitní a lehce obsluhovatelné fontány se jednoduše naplní čokoládou, krátce zahřejí a umístí na požadované místo. Pak už si stačí užívat čokoládového vodopádu stékajícího po ušlechtilé oceli. Informujte se ještě dnes o našich potřebách na vaření a kuchyňských zařízeních a objednejte si Váš prvotřídní čokoládový zážitek ještě dnes.
Vrcholný požitek není nutné ani složitě organizovat, ani za něj utrácet mnoho peněz. Čokoládová fontána je pro Vás zaručeně to pravé. S touto fontánou vytvoříte nespočet lahodných dezertů.
Obsluha našich zařízení probíhá snadno a protřednictvím dotykového panelu. Můžete např. nastavit teplotu od 35 do 60 stupňů, abyste se tak postarali o správnou konzistenci čokolády. Důležitý je ale také správný přísun tepla s ohledem na konkrétní množství a druh čokolády.
Největší výhodou na tom je, že se o funkčnost a tok čokolády staráte pouze prostřednictvím odděleného zapojení teploty a motoru. Tak lze čokoládovou fontánou nechat protéct až 3,5 kg čokolády. Na základě vysoce kvalitního zpracování Vám zaručujeme obzvláště dlouhou životnost našich fontán. To ostatně platí také pro naše četné produkty z oblasti gastronomie, jako např. pece na pizzy, nebo gastro trouby.
Po použití zařízení samozřejmě nelze zabránit lepkavým sladkým stopám po čokoládě. S čokoládovou fontánou od společnosti expondo Vám ale bude zaručeno velmi snadné a rychlé čištění, čímž bude zaručena u Vaší čokoládové fontány nejvyšší hygiena, o což se stará provedení z ušlechtilé oceli.
Naše čokoládové fontány se vyplatí především v podnicích, které se soustředí na firemní oslavy, veletrhy, nebo velké oslavy. Jednoduchá obsluha, údržba a orginalita jsou klíčovými vlastnostmi našich čokoládových fontán, které nadchnou Vaše hosty, zákazníky a kolegy.
Naše zařízení se ale hodí i do Vaší domácnosti. Postarají se o speciální dezerty na Vaší zahradní oslavě, nebo Vás zahřejí v chladných zimních měsících. K tomu jsou fontány velmi kompaktní a nezanedbávají ani optickou stránku. Lze je tak snadno transportovat, uklidit a skladovat, aniž by neustále překážely.
Objednejte ještě dnes čokoládovou fontánu a vyzkoušejte nejrůznější variace dezertů. Nejoblíbenější je kombinace čerstvého ovoce a tekuté čokolády. K tomu můžete např. ovoce nakrájet na stejné kousky pomocí kráječe na ovoce. Také čerstvé vafle, palačinky, nebo sladké pečivo vytváří s čokoládou symbiózu. K tomuto by pro Vás mohl být zajímavý jeden z palačinkovačů, nebo vaflovačů.