Trustpilot
Slevy
(9) recenzí

Plátěný přístřešek - 2,6 x 3 m - béžová

3 799,00 Kč 6 499,00 Kč
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Položka: EX10250053

|

Model: UNI_GAZEBO_ 3X2.5T

Záruka nejnižší ceny
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Připraveno k odeslání!

Doručení přibližně středa 24. dubna
Klíčové vlastnosti
  • nové oblíbené místo – přístřešek vytváří skvělé místo pro odpočinek nebo setkání s přáteli
  • flexibilní ochrana – materiál, polyester s gramáží 180 g/m², chrání před sluncem, přeháňkami nebo větrem
  • stabilní konstrukce – práškově lakovaný ocelový rám má dlouhou životnost, je odolný vůči vlivům prostředí
  • nádherná dekorace – moderní tvar s rafinovanými ornamenty zkrásní každou zahradu
Bezpečné platební metody
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

NEJČASTĚJI KLADENÉ OTÁZKY

Hodnocení a recenze


3.9

Na základě 9 recenzí

Seřadit :

před 15 dny Publikováno na Expondo France

pergola

Pergola dorazila dobře zabalená a se všemi upevňovacími prvky. Kvalita žehličky je správná, zejména vzhledem k ceně. Doporučuji vám tento článek

Zobrazit původní hodnocení

před 3 lety Publikováno na Expondo United Kingdom

Baldachýn

Rychlý a efektivní servis od společnosti expodo. Informoval nás o každém kroku. Postavil mi ho přítel a mezi námi to trvalo 2-3 hodiny, nebylo to těžké, pokud jsi všechny díly rozložil jako první. Jakmile je postaven, vypadá dobře a slouží účelu přístřešku nad malou terasou v horní části naší zahrady převislé stromy. Chtěli jsme zabránit tomu, aby listí a ptačí trus kazily naši terasu, což se děje a poskytuje nám příjemné stinné místo k sezení. Také vypadá velmi robustně, doufám, že vydrží mnoho let. Také doufám, že existuje možnost náhradního krytu, na který se budu ptát. Považujeme to za dobrou koupi

Zobrazit původní hodnocení

před 2 lety Publikováno na Expondo Finland

3

Ne do deště Pěkné na sluníčko. Snadno se usadí. Ale když prší, sbírá vodu na spodní části a na zádech. Mnoho. Musel jsem tedy pod plátno vyrobit extra plast, aby plátno drželo.

před 3 lety Publikováno na Expondo United Kingdom

Miluji můj sluneční stín.

Miluji můj sluneční stín. Dali jsme to dohromady 3 z nás. Měl jen jeden problém - chyběl otvor pro šroub na střední horní vzpěře - snadno vyřešen vrtačkou. Je pevný a dobře vypadá. Buďte opatrní, pokud prší - voda má tendenci se shromažďovat v předních prohlubních a my ji musíme neustále vyklápět, nebezpečí života v severní Anglii.

Zobrazit původní hodnocení

před 3 lety Publikováno na Expondo Netherlands

Pěkný slunečník

Je to pěkná sluneční clona, kterou lze snadno sestavit při pečlivém dodržování pokynů. Nezapomeňte dát dohromady vše, co k sobě patří, aby nedošlo k záměně. Také různé matice a šrouby. Obrazovka je nevhodná do silného deště. Poté doporučuji hadřík dočasně sundat.

Zobrazit původní hodnocení

před 3 lety Publikováno na Amazon Germany

sluneční ochrana

Koupila jsem ho jako ochranu před sluncem na náš kočičí balkón. Svůj účel plní dobře a zatím jsem s ním spokojen.

Zobrazit původní hodnocení

před 3 lety Publikováno na Expondo Netherlands

Pavilon a la slunečník

Na pavilonu, který se vyrábí v Polsku, není prakticky nic špatného. Je třeba dát pozor na lícování dílů, ten můj obsahoval 4 ks. vyvrtejte otvory nesprávně a neodpovídaly. Navíc by byl lepší přehlednější návod k obsluze, k sestavení sice vyžaduje určité technické znalosti, ale ještě důležitější je správné pořadí montáže. Celkově to stojí a dostali jsme to ve správný čas! Už to odstranilo hodně slunce a my jsme spokojeni s odpočinkem pod ním!

Zobrazit původní hodnocení

před 2 lety Publikováno na ManoMano France

Přestože je plátno odolné proti dešti, voda zůstává nahromaděná v základní části pergoly. Po složení je pěkný.

Zobrazit původní hodnocení

před 3 lety Publikováno na Expondo United Kingdom

Ne, když prší

Expondo byly dobré pro nákup a doručení. Skutečný rám altánku je v pořádku, i když středová tyč byla mírně zkroucená. Plátěný potah je opravdu těsný a zatěžuje prošívání knoflíků, které zajišťují potah k rámu. Několik dní po umístění poprvé po nějaké době zapršelo, problém 1: dešťová voda se nashromáždila ve spodní přední a horní zadní části plátna, ve spodní části se vytvořily kaluže o mnoha litrech vody a hmotnosti a další namáháme prošívání kolíků, které drží kryt, což představovalo problém 2 přidáním napětí do spojovacích šroubů předního rámu, takže nyní budu muset přidat podložky do šroubů, které se připojují k rámu, aby se zpevnil tak, nepoškozuje rám. Problém 3 je, že déšť prosakuje krytem, takže náš terasový nábytek zvlhl. Přední část rámu je pod správným úhlem, aby mohla voda odtékat, ale protože je kryt trochu natažený, voda NEodtéká a pouze se kaluže ve spodní a horní části, není to dobré. Takže bych nedoporučoval, pokud žijete kdekoli, kde by mohlo pršet. Doporučil bych výrobci změnit materiál potahu na něco bez natahování nebo zkontrolovat doplňky k rámu, aby se zabránilo hromadění vody, zesílení potahu kolem všech stehů, kde jsou umístěny knoflíky, a také dodání podložek pro všechny šrouby. zabraňuje namáhání předních a zadních kloubů rámu.

Zobrazit původní hodnocení

U nás jste

ve správných rukou!

Díky bohatým odborným znalostem a s cílem nabízet prvotřídní kvalitu za bezkonkurenční ceny vyvíjíme vlastní silné značky s udržitelným designem "Made in Germany". Dosud jsme si získali důvěru více než 1 000 000 spokojených zákazníků a neustále vyvíjíme nové metody, abychom ještě více vyhověli vašim individuálním přáním a požadavkům.

Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
4.3
hodnocení obchodu na TrustPilot
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty