Trustpilot
(6) recenzí

Meteostanice s wifi

4 199,00 Kč
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Položka: EX10030455

|

Model: SBS-WS-300

Záruka nejnižší ceny
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Doba doručení cca 1-4 pracovní dny
Klíčové vlastnosti
  • předpověď – nastavitelný alarm pro kritické povětrnostní podmínky
  • Wifi – přístup k online meteorologickým službám, jako je např. Weather Underground, WeatherBug Community a Weather Cloud
  • přehlednost – velký barevný LCD displej s podsvícením
  • komplexní – venkovní snímače teploty, vlhkosti, deště, větru a jasu
  • jednoznačnost – ikony předpovědi počasí
Bezpečné platební metody
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

NEJČASTĚJI KLADENÉ OTÁZKY

Hodnocení a recenze


4.8

Na základě 6 recenzí

Seřadit :

před 2 lety Publikováno na Expondo Sweden

SBS-WS-300

Překvapivě dobré! Je těžké najít návod na internetu. Papír d:o by byl dobrý. Stažena aplikace „Ecowitt.net“. Pak mám jak 7palcový přijímač na vnitřní stěně, tak aplikaci v androidu. Máte přístup k naměřeným datům od jednoho roku zpět. 1 den, 1 týden atd. Pod "mapou" vidíte data ostatních uživatelů.

Zobrazit původní hodnocení

před 2 lety Publikováno na Amazon France

podle očekávání.....

Je to dobré........

Zobrazit původní hodnocení

před 3 lety Publikováno na Expondo Hungary

SBS-WS-300

Jsem s ním naprosto spokojen, bohužel jsem ho musel instalovat bez návodu k použití, protože v balení byl pouze bezpečnostní list, ale i tak byla instalace poměrně snadná. Požádal jsem o popis (uživatelský manuál) od Expondo a dostal jsem ho v pdf. S čím jsem zkoušel: Weathercloud, Weather Undergrund, Ecowitt a všechny okamžitě připojeny. Registraci Ecowitt doporučuji všem, protože na rozdíl od jiných stránek se zde ukládá i vnitřní teplota. Objednal jsem ho v Maďarsku a dorazilo za 3 pracovní dny. Displej funguje i s baterií (Přijímač), ale v tomto případě se displej po několika sekundách přepne do „režimu spánku“ a podsvícení se zastaví. Celkově je to výborný poměr cena/výkon, mohu jen doporučit.

Zobrazit původní hodnocení

před 3 lety Publikováno na Amazon Germany

Dobrá meteostanice s přesnými hodnotami

Velmi dobrá meteostanice. Myslím, že je velmi dobré, že můžete kalibrovat hodnoty jako je teplota, vlhkost atd. a podle toho hodnoty upravit. Jinak je nastavení velmi snadné a srozumitelné. Snad jedinou nevýhodou je, že displej nelze číst ze všech úhlů. Ale to se dá udělat.

Zobrazit původní hodnocení

před 3 lety Publikováno na Expondo Sweden

Meteostanice Steinberg-s-wifi-bezdrátovou-13-možností měření

Funguje skvěle! Snadné připojení jak doma, tak k síti

Zobrazit původní hodnocení

před 3 lety Publikováno na Expondo Germany

Pěkná stanice, ale...

Stanice je postavena velmi solidně. Bohužel neexistuje žádná tyč nebo něco podobného, na co by se to dalo připevnit. Přiložený návod je zcela k ničemu, protože neříká nic o nastavení stanice, nastavení nebo registraci na různých sázkařských stránkách se stanicemi na internetu. S trochou klidu a času můžete provést nastavení. Měření se zdají být docela přesné. Obrazové znázornění aktuálního počasí (sluneční svit, jasno až oblačno, déšť atd.) každou chvíli zamrzne a lze jej znovu uvést do provozu pouze vypnutím a opětovným zapnutím (nebo samozřejmě pohledem z okna. .). Inzerovanou nastavitelnou předpověď počasí jsem zatím nenašel, ale to může být způsobeno i chybějícím návodem. Venkovní čidlo musí být instalováno pokud možno volně, jinak dojde ke zkreslení naměřených hodnot. Zvláště světlo a vítr jsou velmi citlivé. A také byste měli použít zajišťovací šrouby pro větrnou turbínu a šipku směru větru, jinak uletí. Jak jsem řekl: návod by byl opravdu pěkný!

Zobrazit původní hodnocení

U nás jste

ve správných rukou!

Díky bohatým odborným znalostem a s cílem nabízet prvotřídní kvalitu za bezkonkurenční ceny vyvíjíme vlastní silné značky s udržitelným designem "Made in Germany". Dosud jsme si získali důvěru více než 1 000 000 spokojených zákazníků a neustále vyvíjíme nové metody, abychom ještě více vyhověli vašim individuálním přáním a požadavkům.

Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
4.3
hodnocení obchodu na TrustPilot
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty