Trustpilot
(6) recenzí

Svářečka na hliník - TIG AC/DC - 220 A - 8m kabel - Puls

17 990,00 Kč
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Položka: EX10021056

|

Model: S-ALU 220 PRO

Záruka nejnižší ceny
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Doručení přibližně čtvrtek 2. května
Sleva 5% při nákupu alespoň 3 stejných položek a Sleva 10% při nákupu alespoň 5 položek!
Cena
Za položku
Sleva
17 990,00 Kč
17 990,00 Kč
0%
53 970,00 Kč
17 090,50 Kč
5%
89 950,00 Kč
16 191,00 Kč
10%
Klíčové vlastnosti
  • doba zapnutí 60 % při 220 A
  • maximální volnost pohybu díky kabelu o délce 8 m, hadicové soupravě a nožnímu pedálu
  • TIG svářečka s AC a DC vhodná také pro hliník
  • přesné svařování díky exaktní kontrole veškerých parametrů svařování
  • regulovatelné hodnoty doby dofuku, pulzní frekvence, duty cycle a clean width
  • výkonná technologie MOSFET se 2taktovým / 4taktovým spínáním a vysokofrekvenčním zapalováním
Bezpečné platební metody
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

NEJČASTĚJI KLADENÉ OTÁZKY

Hodnocení a recenze


5.0

Na základě 6 recenzí

Seřadit :

před 2 lety Publikováno na Amazon France

JEAN

Velmi dobrý výrobek, používaný 6 let, takže 4 roky jako profesionál (Kotelník).

Zobrazit původní hodnocení

před 2 lety Publikováno na Amazon France

Velmi snadné použití

Pokud se chcete naučit správně svařovat pomocí TIG, doporučuji velmi podrobný samostatný návod k seřízení. A díky velmi dlouhé svítilně je vhodný i pro profesionály

Zobrazit původní hodnocení

před 3 lety Publikováno na Amazon Italy

Skvělý

Malý úvod, nejsem profesionál a mám malé zkušenosti se svařováním TIG, než jsem používal svářečku se zvedací spouští. Stroj dorazil dříve než se očekávalo s výborným obalem, v balení jsem našel upínací a zemnící kabely velkého průřezu a velmi dlouhé, svítilna tig je výborně zpracovaná s kabelem dlouhým přes šest metrů, pedál je celý kovový s dlouhým kabely jako je kabel svítilny, maximální proud lze nastavit na pedálu pomocí bočního potenciometru, dále lze pedál ovládat spoušť připojením dvoupólového konektoru místo svítilny, zvýšení proudu pedálem vyžaduje zapnutí přepínačem vpravo dole. Stroj se zdá velmi dobře postavený, nevím, jestli jsou vnitřní komponenty na úrovni, ale doufám, že ano, jediné nedostatky jsou pokyny, velmi podrobné z hlediska bezpečnosti, velmi špatné pro zbytek, jsou však v italštině, plynová hadice je z průhledného plastu poměrně dlouhá, ale velmi tuhá, řekl bych, že tato kvalita není v souladu se zbytkem. Četl jsem i jiné recenze, kde se říká, že mašina hlásí nadupané specifikace oproti maximálnímu proudu, může to být ale 220 ampér je hodně a na jejich vytěžení by byl ještě potřeba Enel zdroj minimálně 4500W, výstupní konektory jsou ty malé, asi s 220 A by mohly mít problémy hlavně když nejsou dobře utažené ale platí to co bylo řečeno (možná to nedosahuje 220 A a každopádně je nikdy nevyužiji) osobně jsem moc spokojený stroj je nad moje očekávání, vzhledem k tomu, že jsem zaplatil 729 eur včetně pedálu, v dodávce jsem našel i sadu trysek pro hořák, tři kleště různých průměrů pro tugstenové elektrody a univerzální elektrodu, stroje italské výroby stojí třikrát tolik, nevím, jestli najdu pomoc v případě poruchy, ale než utratím částku rovnající se ceně italského auta, musím tři z nich spálit. Ani nevím, jestli to jde napájet generátorem, v návodu to není uvedeno, zjistím to brzy, pokud jde o mě, mohu bez pochybností doporučit, samozřejmě ti co ne máte zkušenosti se strojem TIG, musíte si s ním trochu pohrát, abyste se s ním seznámili.množství příkazů. Šťastné svařování všem.

Zobrazit původní hodnocení

před 5 měsíci Publikováno na Expondo Switzerland

Perfektní

Naprosto odpovídá popisu!! Funguje velmi dobře!!!

Zobrazit původní hodnocení

před 2 lety Publikováno na Amazon Germany

Stamos!

Američan žijící v Evropě a rozdíl v kvalitě strojů je obrovský. Můj poslední stroj byl Lincoln 225 TIG, což je větší a těžší transformátorový stroj. Je postaven jako tank a váží tunu. Nyní v zámoří jsem potřeboval náhradní stroj a vždy jsem byl skeptický k invertorovým strojům, protože nevypadají, že vydrží. Zkoušel jsem Stahlwork, stroj se zdál v pořádku, ale pedály byly naprosto příšerné kvality. Využil jsem další šanci se Stamosem, protože stroj měl všechna kritéria, která se mi zdála dobrá: analogové ovládání, spoustu úprav a správný nožní pedál. Vše od krabice, ve které produkt dorazil, až po komponenty jsou špičkové kvality, včetně nožního pedálu! Tento stroj má velmi konkurenceschopnou cenu a má všechny funkce, které by člověk potřeboval bez všech těch digitálních ovládacích prvků. Stroj důkladně otestuji a podám zprávu, ale zatím je tento stroj SOLIDNÍ. Stížnosti: - Jak poznamenal předchozí recenzent, připojení plynu je pouze hadicový hrot s tuhou čirou trubkou. Preferoval bych pořádnou vysokoteplotní plynovou hadici, ale funguje to.- Přiložený hořák TIG je objemný. Dávám přednost lehčím, flexibilnějším hořákům od CK (bez ručního ovládání).- Preferoval bych, kdyby stroj používal běžnější připojení hořáku s otočným zámkem.- Při použití nožního pedálu je hlavní ovládání proudu umístěno na pedálu na rozdíl od stroj. Zvláštní, ale dokážu s tím žít.

před 2 lety Publikováno na Amazon Germany

Super

Všechno perfektní

Zobrazit původní hodnocení

U nás jste

ve správných rukou!

Díky bohatým odborným znalostem a s cílem nabízet prvotřídní kvalitu za bezkonkurenční ceny vyvíjíme vlastní silné značky s udržitelným designem "Made in Germany". Dosud jsme si získali důvěru více než 1 000 000 spokojených zákazníků a neustále vyvíjíme nové metody, abychom ještě více vyhověli vašim individuálním přáním a požadavkům.

Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
4.3
hodnocení obchodu na TrustPilot
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty