Trustpilot
(10) recenzí

Výrobník ledové tříště - 2 x 6 litrů - funkce výroby zmrzliny

35 990,00 Kč
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Položka: EX10011028

|

Model: RCSL 2/6ICE

Záruka nejnižší ceny
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Připraveno k odeslání!

Doručení přibližně čtvrtek 25. dubna
Klíčové vlastnosti
  • velký objem 2x6 litrů pro pojízdné stánky nebo použití v barech
  • jednoduchá, intuitivní obsluha díky digitálnímu kontrolnímu systému
  • záruka 3 roky a servisní služby v rámci celé EU
  • šest různých funkcí k výrobě koktejlů, zmrzliny a dalších výrobků
  • pracovní cyklus 8–12 hodin díky vysoce robustní konstrukci
Bezpečné platební metody
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

NEJČASTĚJI KLADENÉ OTÁZKY

Hodnocení a recenze


4.8

Na základě 10 recenzí

Seřadit :

minulý měsíc Publikováno na Expondo Germany

2x6 L Slush Granita Softeis Meeeega

Nyní jsme stroj několikrát testovali a vše funguje perfektně. Programy jsou dobře přednastavené a dají se doladit. U nádrží je také možný jiný výběr. Obě nádrže jsou ovládány samostatně.

před 2 lety Publikováno na Expondo France

Stroj à granitas 2x6 litrů

Velmi dobrý stroj na granitu a pěkný. Zatím jsem dělal jen citronové granitas a výsledek byl bezvadný s programem granita s 5 litry produktu a za 50 minut bylo hotovo. Hluk stroje je velmi korektní a čistící program jsem provedl bez problémů. Dodává se s dvojitým těsněním a 1 tubou maziva. Brzy vyzkouším nějaké zmrzlinové poháry a další komentář napíšu později. Momentálně svého nákupu nelituji, uvidíme časem, ale mám důvěru v zařízení ROYAL CATERING, které jsem si již před lety pořídil a které stále velmi dobře funguje, panini gril, pec na pizzu.

Zobrazit původní hodnocení

před 9 měsíci Publikováno na Expondo Italy

Granitore

Skvělý produkt. radím

před 9 měsíci Publikováno na Expondo Germany

Po prvním testu jsme naprosto nadšeni! Mega díl!

Zobrazit původní hodnocení

před 11 dny Publikováno na Expondo Poland

Zjevení

Na konci března jsem koupil od Expondo Granitor - 2 x 6 l - 450 W - od -20°C - na zmrzlinu.I přes trochu vyšší cenu jsem se rozhodl ji u nich koupit, protože zkušenost mě naučila, že v případě v případě problémů je možné zařízení vrátit nebo vyměnit za jiné. Jako štěstí, přesně to se stalo. Ihned po zaplacení zásilky mi Expondo zaslalo zařízení, které dorazilo obratem velmi dobře zabalené, ale bohužel se po připojení porouchalo. Stává se to, jako u každého zařízení. Společnost zde odvedla skvělou práci, profesionální hotline a přátelský personál se postavil této výzvě a po odeslání zpět nabídl výměnu zařízení za nový Granator, a tak se stalo, jen čekám na zásilku, nemůžu. V těchto horkých dnech čekat na koktejly a mražené nápoje, které budu moci podávat svým klientům. Firmu opět doporučuji pro její profesionalitu a politiku, která klientům jako jsme my dodává klid, aby se v podobných případech nestresovali, protože je vyřízena okamžitě, spolehlivě a na úrovni. Určitě se vrátím s dalšími nákupy. Po vyzkoušení zařízení, které mi bude brzy dodáno, se vrátím a podělím se o svůj názor.

Zobrazit původní hodnocení

před 9 měsíci Publikováno na Expondo Germany

Stroj na rozbředlý sníh - 2 x 6 litrů

Doručení bylo bezproblémové. První uvedení do provozu také. Vše dle přání. Stroj lze jen doporučit.

Zobrazit původní hodnocení

minulý rok Publikováno na Expondo France

Stroj à granitas 2x6 litrů

Vracím se, jak jsem slíbil, pro své druhé hodnocení stroje granita zakoupeného před několika měsíci. Tento víkend jsem vyrobil 4litrovou vanu granitas a druhou 4litrovou vanu měkké italské zmrzliny (sundae) ve stejnou dobu a výsledek byl velmi dobrý, trvalo asi 1 hodinu a 15 minut, než jsem získal výsledek 2 tanky. Udělal jsem program granitas a zmrzliny a výsledek byl bezvadný. Závěr, doporučuji tento stroj na granitas, zmrzlinu, ovocný džus. . . velmi všestranný a který funguje velmi dobře a všechny jeho možnosti nastavení jsou naprogramované, ale které lze přizpůsobit podle potřeby na nejbližší stupeň a rychlost otáčení, 1 tank samostatně nebo 2 tanky současně. Po automatickém vyčištění stroje trochou saponátu jsem vše rozebral a osušil, pak jsem to dal zpět dohromady, namazal jsem spoje a vypouštěcí trubku. Velmi spokojený s mým nákupem.

Odpověď od

Děkujeme za vaši pozitivní a užitečnou zpětnou vazbu. Těšíme se na shledání. Brzy na viděnou a hezký den!
Zobrazit původní hodnocení

před 9 měsíci Publikováno na Expondo Germany

Rozbředlý stroj

Stroj je prostě skvělý. Už jsem měl jeden vyzkoušet. Ale tyto, snadno použitelné, rychle připraví kaši a vypijí ji. Také bychom si představovali, že úklid bude horší. Už nechceme být bez stroje na rozbředlý sníh. Nejen na párty, ale v horku je prostě chceme přes den používat v kanceláři.

Zobrazit původní hodnocení

před 7 měsíci Publikováno na Expondo Denmark

Rychlý a skvělý stroj na rozbředlý sníh

Děti se úplně zbláznily, když jsme si tento stroj přinesli domů. Dobré věci: Dělá to skvělou břečku a dělá to rychleji, než jsme si mysleli. Trochu nevýhoda: Po nalití má tendenci se trochu rozlévat a neskončí tolik v tácu jako na stole. Takže jsme museli koupit pár táců, které jsme dali pod stroj, abychom dostali ty úniky. Stroj je také docela hlučný, ale nevidím, jak se tomu vyhnout.

Zobrazit původní hodnocení

před 9 měsíci Publikováno na Expondo Norway

Vert šťastný

Ahoj, miluji tento stroj. Snadné použití, mnoho skvělých funkcí, není příliš složité na čištění. Skvělá koupě

Zobrazit původní hodnocení

U nás jste

ve správných rukou!

Díky bohatým odborným znalostem a s cílem nabízet prvotřídní kvalitu za bezkonkurenční ceny vyvíjíme vlastní silné značky s udržitelným designem "Made in Germany". Dosud jsme si získali důvěru více než 1 000 000 spokojených zákazníků a neustále vyvíjíme nové metody, abychom ještě více vyhověli vašim individuálním přáním a požadavkům.

Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
4.3
hodnocení obchodu na TrustPilot
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty