Trustpilot
(11) recenzí
Royal Catering

Výrobník ledové tříště - 2 x 6 l - minimální teplota -20 °C - funkce zmrzliny

34 990,00 Kč
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Položka: EX10011028

|

Model: RCSL 2/6ICE

Záruka nejnižší ceny
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Připraveno k odeslání!

Doručení přibližně čtvrtek 1. srpna
Ks
Sleva
Za položku
1+
0%
34 990,00 Kč
3+
5%
33 240,50 Kč
5+
10%
31 491,00 Kč
10+
15%
29 741,50 Kč
Klíčové vlastnosti
  • velký objem – celkem 12 l pro více porcí při zřídkavém doplňování
  • všestranná nabídka – šest funkcí, dvě samostatně ovládané nádoby na zmrzlinu nebo různé nápoje
  • bezpečnost a hygiena – průhledné nádoby z polykarbonátu bezpečného pro potraviny, který neobsahuje BPA, s pasujícími víky
  • jednoduchá obsluha – digitální ovládací systém s dotykovým panelem a LED displejem pro zobrazení teploty a rychlosti otáčení míchadla
  • výkonný při používání – 8–12hodinový pracovní cyklus díky odolné konstrukci a 450W motoru
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

Technické detaily

Materiál
Ocel
Polykarbonát
Barva
Stříbrná
Napětí [V]
230
Výkon [W]
450
Osvětlení
LED
Pracovní cyklus [h]
8–12
Teplota chlazení [°C]
-20–10
Chladivo - chladicí kapalina
R290
Odkapávací miska
Ano
Gumové nožičky
Ano
Objem
12 l
Počet nádob
2 Pc
Celkový objem
12 l
Rozměry (DxŠxV)
44.2 x 40.2 x 72.5 cm
Hmotnost
44.8 kg
Rozměry zásilky (DxŠxV)
51.5 x 48 x 89 cm
Hmotnost zásilky
56.3 kg

Obsah balení

  • Výrobník ledové tříště RCSL 2/6ICE
  • Montážní příslušenství
  • Návod k použití

Popis produktu

Stroj na ledovou tříšť s funkcí zmrzliny a dvěma oddělenými nádobami

Výrobník ledové tříště značky Royal Catering vám umožní podávat nejen ledovou tříšť, ale také studené nápoje, koktejly nebo dokonce zmrzlinu a sorbety. Výrobník zmrzliny má šest programů a dvě 6l nádoby s vlastním chlazením mezi -20 a -10 °C a samostatnými míchadly. Můžete tak nabízet dva různé druhy specialit najednou nebo je míchat a vytvářet nové kreace. Díky průhlednému materiálu nádob můžete dokonale prezentovat své občerstvení.

Profesionální stroj na ledovou tříšť s promyšlenými doplňky

Pomocí dotykového panelu lze stroj na ledovou tříšť ovládat a zvolit požadovaný program pro každou nádobu samostatně: V případě potřeby si můžete vybrat z následujících možností: Ice Cream, Granita, Chill, Cocktail, Wash nebo Dispensing. Moderní LED obrazovka vás neustále informuje o teplotě a otáčkách míchadla. Snadno ovladatelný výrobník ledové tříště má 450W motor, který je mimořádně energeticky účinný a úsporný. Díky odolné konstrukci můžete nabízet občerstvení až 12 hodin bez přerušení. Míchadlo uvnitř přístroje zajišťuje rovnoměrnou konzistenci a zabraňuje ucpání kohoutku. Tím lze ledovou tříšť kontrolovaně dávkovat.

Výrobník ledové tříště pro čistou a bezpečnou výrobu barevného občerstvení

Odkapávací miska zachycuje přebytečné tekutiny a udržuje pracoviště čisté. Nádoby jsou vyrobeny z potravinářsky bezpečného polykarbonátu bez obsahu BPA, a proto jsou zdravotně nezávadné a odolné vůči extrémním teplotám. Odpovídající víka spolehlivě chrání obsah před hmyzem a nečistotami. Plášť stojí spolehlivě na gumových nožičkách, které chrání povrch před poškrábáním.

Hodnocení a recenze


4.7

Na základě 11 recenzí

Seřadit :

před 2 měsíci Publikováno na Expondo Poland

zpětná vazba k objednávce

Produkt odpovídá popisu. Velmi rychlé vyřízení objednávky.

Zobrazit původní hodnocení

před 3 měsíci Publikováno na Expondo Poland

Zjevení

Na konci března jsem koupil od Expondo Granitor - 2 x 6 l - 450 W - od -20°C - na zmrzlinu.I přes trochu vyšší cenu jsem se rozhodl ji u nich koupit, protože zkušenost mě naučila, že v případě v případě problémů je možné zařízení vrátit nebo vyměnit za jiné. Jako štěstí, přesně to se stalo. Ihned po zaplacení zásilky mi Expondo zaslalo zařízení, které dorazilo obratem velmi dobře zabalené, ale bohužel se po připojení porouchalo. Stává se to, jako u každého zařízení. Společnost zde odvedla skvělou práci, profesionální hotline a přátelský personál se postavil této výzvě a po odeslání zpět nabídl výměnu zařízení za nový Granator, a tak se stalo, jen čekám na zásilku, nemůžu. V těchto horkých dnech čekat na koktejly a mražené nápoje, které budu moci podávat svým klientům. Firmu opět doporučuji pro její profesionalitu a politiku, která klientům jako jsme my dodává klid, aby se v podobných případech nestresovali, protože je vyřízena okamžitě, spolehlivě a na úrovni. Určitě se vrátím s dalšími nákupy. Po vyzkoušení zařízení, které mi bude brzy dodáno, se vrátím a podělím se o svůj názor.

Zobrazit původní hodnocení

před 4 měsíci Publikováno na Expondo Germany

2x6 L Slush Granita Softeis Meeeega

Nyní jsme stroj několikrát testovali a vše funguje perfektně. Programy jsou dobře přednastavené a dají se doladit. U nádrží je také možný jiný výběr. Obě nádrže jsou ovládány samostatně.

minulý rok Publikováno na Expondo Germany

Rozbředlý stroj

Stroj je prostě skvělý. Už jsem měl jeden vyzkoušet. Ale tyto, snadno použitelné, rychle připraví kaši a vypijí ji. Také bychom si představovali, že úklid bude horší. Už nechceme být bez stroje na rozbředlý sníh. Nejen na párty, ale v horku je prostě chceme přes den používat v kanceláři.

Zobrazit původní hodnocení

minulý rok Publikováno na Expondo Germany

Stroj na rozbředlý sníh - 2 x 6 litrů

Doručení bylo bezproblémové. První uvedení do provozu také. Vše dle přání. Stroj lze jen doporučit.

Zobrazit původní hodnocení

minulý rok Publikováno na Expondo Germany

Po prvním testu jsme naprosto nadšeni! Mega díl!

Zobrazit původní hodnocení

minulý rok Publikováno na Expondo Italy

Granitore

Skvělý produkt. radím

před 2 lety Publikováno na Expondo France

Stroj à granitas 2x6 litrů

Velmi dobrý stroj na granitu a pěkný. Zatím jsem dělal jen citronové granitas a výsledek byl bezvadný s programem granita s 5 litry produktu a za 50 minut bylo hotovo. Hluk stroje je velmi korektní a čistící program jsem provedl bez problémů. Dodává se s dvojitým těsněním a 1 tubou maziva. Brzy vyzkouším nějaké zmrzlinové poháry a další komentář napíšu později. Momentálně svého nákupu nelituji, uvidíme časem, ale mám důvěru v zařízení ROYAL CATERING, které jsem si již před lety pořídil a které stále velmi dobře funguje, panini gril, pec na pizzu.

Zobrazit původní hodnocení

před 2 měsíci Publikováno na Expondo Germany

Silný chladicí výkon

Velmi dobře zpracované zařízení, snadno se čistí a má vynikající chladicí výkon pro rychlou výrobu rozbředlého ledu. Bod odečítá pouze objem kompresoru.

Zobrazit původní hodnocení

před 10 měsíci Publikováno na Expondo Denmark

Rychlý a skvělý stroj na rozbředlý sníh

Děti se úplně zbláznily, když jsme si tento stroj přinesli domů. Dobré věci: Dělá to skvělou břečku a dělá to rychleji, než jsme si mysleli. Trochu nevýhoda: Po nalití má tendenci se trochu rozlévat a neskončí tolik v tácu jako na stole. Takže jsme museli koupit pár táců, které jsme dali pod stroj, abychom dostali ty úniky. Stroj je také docela hlučný, ale nevidím, jak se tomu vyhnout.

Zobrazit původní hodnocení

Nejčastěji kladené otázky

Jak dlouho může zůstat stroj v provozu?

Stroj je koncipován pro dlouhé pracovní nasazení a má pracovní cyklus 8 až 12 hodin.

Mohu stroj obsluhovat?

Samozřejmě! Manipulace se strojem je jednoduchá a probíhá pomocí pouze několika tlačítek. Všechny ostatní procesy běží automaticky. Veškeré podrobnosti k používání výrobníku ledové tříště naleznete v návodu k použití.

Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
4.3
hodnocení obchodu na TrustPilot
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty