Pěchovač na kávu - Ušlechtilá ocel, dřevo - Ø 58 x 90
1/4
Kč 319.00
Cena vč. DPH
Položka:
EX10012076
|
Model:
RCKM-27
Kč 319.00
Populární produkt
osob si nedávno zobrazilo tento produkt
Poslední kusy
Pospěšte si! Zbývá už jen několik kusů!
Cena vč. DPH
Doručení do cca 1-3 dní
Kč 319.00
Cena vč. DPH
100% zabezpečená platba
*
* Platební metody se v jednotlivých zemích mohou lišit
praktické – s rozměry Ø 58 x 90 mm vhodné pro všechny běžné filtrační páky (není součástí dodávky)
profesionální - hladký a rovnoměrný povrch namleté kávy
hygienické - díky materiálům jako je ušlechtilá ocel
komfortní - ergonomická rukojeť zajišťuje příjemné používání
odolné - díky robustní konstrukci
Popis produktu
Technické detaily
Nejčastěji kladené otázky
O značce
Hodnocení a recenze
Rozbalit vše
POPIS PRODUKTU
Vyvážená chuť espressa díky pěchovači na kávu
Chcete-li si vychutnat opravdu perfektní espresso, musí se voda rovnoměrně protlačit přes aroma namleté kávy. A zde je pěchovač na kávu RCKM-27 značky Royal Catering skutečně nepostradatelný. Homogenním způsobem zhutní a rozdělí kávu a zajistí její hladký povrch: Nedochází zde k takzvanému channelingu, při kterém voda protéká přes namleté kávové boby pouze několika směry. Díky rovnoměrnému protékání vody si můžete vychutnat skvělé aroma každého kávového bobu. Získáte espresso s plnou konzistencí a s vyváženou, harmonickou chutí.
Profesionální pěchovač espressa od společnosti Royal Catering pro váš gastronomický provoz
Díky svému průměru a výšce Ø 58 x 90 mm je tento tamper na kávu vhodný pro mnoho běžných filtračních pák (není součástí dodávky). Výšku je možné plynule a intuitivně nastavovat pomocí otočného mechanismu dle druhu daných kávových bobů či upražení kávy. Pěchovadlo na kávu je tak nepostradatelným příslušenstvím každé kavárny, prodejny kávy a restaurace, kde se klade důraz na kvalitní přípravu espressa.
Tamper je vyroben z ušlechtilé ocele a dřeva a je tedy nejen velice hygienický, ale díky své vysoké hmotnosti a ergonomickému tvaru také skvěle padne do ruky.
Pravidla optimálního plnění filtrační páky
Zhutnění namleté kávy pomocí pěchovadla na espresso je posledním krokem optimálního plnění filtrační páky . Přitom je třeba dbát na to, aby se páka během mletí pohybovala, aby se tak káva mohla rovnoměrně v sítku rozmístit. Na závěr se čerstvě namleté espresso zhutní tak, že se opatrně poklepe filtrační pákou na tampovací podložce. Lehkým poklepáním na straně filtrační páky se povrch kávy vyhladí a poté se výstupkem tamperu optimálně rozvrství.
TECHNICKÉ DETAILY
Materiál
Ušlechtilá ocel, dřevo
Rozměry [mm]
Ø 58 x 90
Rozměry (DxŠxV)
6 x 6 x 9 cm
Hmotnost
0.3 kg
Rozměry zásilky (DxŠxV)
8.5 x 8.5 x 11.5 cm
Hmotnost zásilky
0.37 kg
Obsah balení
Pěchovač na espresso RCKM-27Návod k použití
NEJČASTĚJI KLADENÉ OTÁZKY
Jaký průměr má tento pěchovač na kávu?
Pěchovač na espresso má průměr Ø 58 a je určen pro běžné filtrační páky.