Má to být pizza na sicilský nebo newyorský styl? Ani my se nemůžeme rozhodnout. Faktem je, že základ tvoří rajčatová omáčka a sýr. O tom, co bude následovat, rozhodujete vy a vaši zákazníci. S výkonem 2 400 W lze pec na pizzu spolehlivě a rychle ohřát na teplotu v rozmezí 50–400 °C. Velká vnitřní komora s žáruvzdorným povrchem garantuje optimální rozložení tepla a vždy chutnou pizzu. Díky kompaktním rozměrům lze pec, která nabízí dostatek místa pro pizzu o průměru 40 cm, umístit do každé kuchyně.
Pec na pizzu se velmi snadno ovládá: pomocí samostatných přepínačů nastavte horní a spodní ohřev. Pomocí časovače můžete zvolit požadovanou dobu pečení až do 30 minut. Díky mimořádně velkým výklopným dvířkám spotřebiče můžete pizzu bezpečně zasunout do trouby nebo ji vyjmout i při vysoké teplotě. Široké žáruvzdorné madlo robustní peci z ušlechtilé oceli navíc usnadňuje manipulaci v každodenním shonu. Díky průzoru z tvrzeného skla a integrovaného osvětlení komory budete mít pizzu a další druhy pečiva pod kontrolou. Vašim hostům tak naservírujete pokrmy vždy propečené do zlatova.