Trustpilot
(8) recenzí

Kotel na vaření piva - 60 l - 3 000 W

11 990,00 Kč
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Položka: EX10011524

|

Model: RCBM-42N

Záruka nejnižší ceny
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Doručení přibližně čtvrtek 25. dubna
Klíčové vlastnosti
  • objemný – pracovní kapacita 60 l
  • jednoduchý – automatický režim a funkce paměti – ideální pro sládky začátečníky
  • uživatelsky přívětivý – snadno ovladatelný LCD displej s touchpadem pro nastavení teploty, výkonu a času vaření
  • výkonný – kombinace dvou topných těles o výkonech 1 800 W a 1 200 W
  • komfort – vyměnitelná nádoba na obilná zrna, oběhové čerpadlo a vypouštěcí kohoutek, nerezové provedení
Bezpečné platební metody
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

NEJČASTĚJI KLADENÉ OTÁZKY

Hodnocení a recenze


4.5

Na základě 8 recenzí

Seřadit :

před 8 měsíci Publikováno na Expondo Germany

Horní

Nejprve jsme koupili levnou varnou nádobu od konkurence: šrot z nerezové oceli v hodnotě 250 EUR, který se po dvojím použití rozbil. Takže jsme investovali sem a jsme naprosto nadšeni. Čerpadlo, přesnost teploty, kvalita zpracování, vše super. Cena je vysoká, ale zdá se oprávněná.

Zobrazit původní hodnocení

před 28 dny Publikováno na Expondo France

Belle stroj

Krásný stroj, snadné použití.

Zobrazit původní hodnocení

před 9 měsíci Publikováno na Expondo Austria

Vše sedí podle očekávání

Zobrazit původní hodnocení

před 3 dny Publikováno na Expondo Romania

přijatý balíček

Zboží odpovídá popisu, návod je dobrý. Expedice rychlá a bezchybná. Obal perfektně sedí, stejně tak kaše. Průhlednost krytu je velká výhoda, člověk vidí průtok čerpadla a může se podle toho nastavit. Některé další detaily by neuškodily (jako například, jak umístit síto na dno, s konkávní částí nahoru nebo dolů? - schematický detail by záhadu vyřešil) Programování se zdá snadné, zapamatování programu je stále otazníkem . Vyzkoušel jsem fungování s vodou a věci jdou hladce, jak mají. Doufám, že to uvidím v práci v reálných podmínkách! Zatím 10/10

Zobrazit původní hodnocení

minulý měsíc Publikováno na Expondo Poland

Velmi dobrý kotel

Zatím jsem na 40l hrnci RCBM 40N uvařil asi 100 záparů, ale rozhodl jsem se koupit větší. Zatím jsem s ním uvařil 3 zápary. Velmi dobrý výkon. Celkově Dobrý poměr cena/kvalita, snadné použití a skvělý vzhled. vřele doporučuji.

Zobrazit původní hodnocení

před 4 lety Publikováno na Expondo Germany

Skvělá cena

Skvělá cena výkon. Nemám žádné možnosti srovnání se speidelovým Braumeisterem nebo podobnými systémy, ale jsem o tom prostě přesvědčen. Mám malou výtku: v popisu je uveden „intuitivní“ dotykový panel. Moje varná konvice se nedotýká. Ale už mě to netrápí. Možná jsem právě objednal, když jsem měnil model. Kromě toho 9 programů odkazuje na 9 pracovních kroků, které lze naprogramovat. Škoda, že se po vypnutí ztratí "ušetřené"... Těch 60 litrů (resp. 62) označuje celé množství. Tedy cca 50/55L piva na várku! Trochu matoucí. Ale jinak čištění, manipulace, přesnost teploty top.

Odpověď od

Milý Stefane, moc děkujeme za zprávu a zpětnou vazbu. Předáme jej našemu týmu produktového managementu. Jsme rádi, že jste s výrobkem velmi spokojeni. Bavte se s tím! Pokud máte nějaké dotazy, rádi vám pomůžeme. S pozdravem, expondo péče o zákazníky
Zobrazit původní hodnocení

před 9 měsíci Publikováno na Expondo Netherlands

Prima brouwketel

Výrobek je kvalitně zpracovaný a funguje správně. Některé věci jsou méně kvalitní (místo trubky pro čerpání kapaliny proplachujte hadici a filtrační deska nesedí těsně na vnitřní trubce).Tyto levnější díly nijak neovlivňují provoz a za tyto peníze se dá efektivně sehnat 50 až 55 litrů piva na vaření nebo 30 litrů piva s dvojitým sladem pro pivo s vysokým obsahem alkoholu.

Zobrazit původní hodnocení

před 8 měsíci Publikováno na Expondo Germany

Přepadová trubka byla vadná už při prvním vaření. Vstup potrubí byl rozdrcen.

Dobrý den, varná konvice je naprosto skvělá a zaslouží si 5 hvězdiček. Přepadová trubka na vstupu do trubky však byla natolik zdeformovaná, že kapalina vytekla. Proto jsem nemohl dát 5 hvězdiček. Návod k obsluze také něco zanechává. Je tam uvedeno, jak se zařízení ovládá, ale bohužel není uvedeno, jak jej sestavit. Naštěstí existuje YouTube, kde se můžete podívat, jak jsou jednotlivé díly poskládány.

Zobrazit původní hodnocení

U nás jste

ve správných rukou!

Díky bohatým odborným znalostem a s cílem nabízet prvotřídní kvalitu za bezkonkurenční ceny vyvíjíme vlastní silné značky s udržitelným designem "Made in Germany". Dosud jsme si získali důvěru více než 1 000 000 spokojených zákazníků a neustále vyvíjíme nové metody, abychom ještě více vyhověli vašim individuálním přáním a požadavkům.

Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
4.3
hodnocení obchodu na TrustPilot
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty