Trustpilot
(13) recenzí

Indukční vařič - 2 x 22 cm - 60 až 240 °C - časovač

5 399,00 Kč
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Položka: EX10011748

|

Model: RCIC-1800P6

Záruka nejnižší ceny
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Připraveno k odeslání!

Doručení přibližně středa 1. května
Sleva 5% při nákupu alespoň 3 stejných položek a Sleva 10% při nákupu alespoň 5 položek!
Cena
Za položku
Sleva
5 399,00 Kč
5 399,00 Kč
0%
16 197,00 Kč
5 129,05 Kč
5%
26 995,00 Kč
4 859,10 Kč
10%
Klíčové vlastnosti
  • všestrannost – pro různé způsoby vaření díky teplotnímu rozsahu od 60 do 240 °C, časovači a úrovním výkonu od 500 do 3 500 W
  • kompatibilita – indukční hrnce o průměru dna do 26 cm
  • intuitivní obsluha – díky tlačítkům pro teplotu, časovač a napájení a také LED displeji
  • snadná údržba – ušlechtilá ocel a sklokeramika se snadno čistí a jsou obzvláště odolné
  • bezpečnost – díky indukci a integrované ochraně proti přehřátí
Bezpečné platební metody
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

NEJČASTĚJI KLADENÉ OTÁZKY

Hodnocení a recenze


4.8

Na základě 13 recenzí

Seřadit :

před 6 měsíci Publikováno na Expondo France

plech na pečení

skvělý produkt, není co vytknout v průběhu času

Zobrazit původní hodnocení

minulý rok Publikováno na Amazon Germany

Zasvěcený tip mezi obvyklými poskytovateli

Předně musím říct, že jsem hodně zkoumal a porovnával mnoho značek a nakonec jsem se rozhodl mezi produkty Royal Catering a Hendi. Oba jsou skvělé, ale musím říct, že po nějakém testování se ukázalo, že téměř nikdo jiný než domácí vařiči a wok kuchaři nepotřebuje zbytečnou sílu Hendi. Na druhou stranu je RC extrémně kompaktní a dobře promyšlené tvar, který padne i těm nejmenším Kuchyňské linky padnou, aniž by byly objemné.Velké výhody, které byly dříve podceňovány, jsou: 1. Naprosto příjemný a tichý provoz tón/výškový reproduktor, který je mezi indukčními vařiči vzácností.2. Rychlé a efektivní větrání. Nejedná se o jednoduchý časovač po vypnutí zařízení, ale spíše o měření skutečné teploty v zařízení a proto v 99% případů téměř okamžitě vypne ventilátor (který je obecně tišší než konkurence).3. Teploty jsou udržovány přesně (kromě 100°C, kde má přístroj tendenci dosahovat 105-110 a i když nebude neustále spínat, může dojít k přepálení některých pokrmů). Zařízení v podstatě spíná mnohem méně často než Hendi a k teplotám se přibližuje opatrněji.4. Při smažení nejsou žádné nevýhody – pokud použijete dobrou pánev, dosáhnete teploty smažení pro běžné domácí množství stejně rychle jako u výkonnějších modelů. Neměli byste se nechat zmást 1800W - jsou zde použity daleko lepší cívky než u levných modelů, kde téměř nic neprojde. Mohu potvrdit velikost cívky 22cm.5. Vůbec žádné kvílení cívky (vyskytuje se u velké části modelů).6. Má promyšlené vůle ventilátorů dole, které napájejí ventilátory, i když nejsou všechny vnější nožičky na svém místě.Zařízení jsem sehnal o něco levněji přímo od stejného dovozce, ale chtěl jsem ho pochválit i zde, protože je velmi podceňován pro kvalitu, kterou dostanete.

Zobrazit původní hodnocení

minulý rok Publikováno na Expondo Germany

Zasvěcený tip

V první řadě musím říct, že jsem hodně zkoumal a porovnával mnoho značek. Skončila jsem mezi produkty Royal Catering a Hendi. Obojí je skvělé, ale musím říct, že po nějakém testování se ukázalo, že nadbytečný výkon Hendi téměř nikdo jiný než domácí vařiči a wok kuchaři nepotřebuje. Oproti tomu RC přichází v extrémně kompaktním a promyšleném tvaru, který se vejde i do těch nejmenších kuchyňských linek, aniž by byl objemný. Velké přednosti, které jsou dříve podceňovány, jsou: 1. Naprosto příjemný a tichý chod tónu/výškového reproduktoru, což je mezi indukčními vařiči vzácnost. 2. Rychlé a efektivní větrání. Nejedná se o jednoduchý časovač po vypnutí zařízení, ale spíše o měření skutečné teploty v zařízení, a proto v 99% případů téměř okamžitě vypne ventilátor (který je obecně tišší než u konkurence). 3. Teploty jsou udržovány přesně (kromě 100°C, kde má přístroj tendenci dosahovat 105-110 a i když nebude neustále spínat, může dojít k přepálení některých pokrmů). Zařízení v podstatě spíná mnohem méně často než Hendi a k teplotám přistupuje opatrněji. 4. Při smažení nejsou žádné nevýhody – pokud použijete dobrou pánev, dosáhnete teploty smažení pro běžné domácí množství stejně rychle jako u výkonnějších modelů. Neměli byste se nechat zmást 1800W - jsou zde použity daleko lepší cívky než u levných modelů, kde téměř nic neprojde. Mohu potvrdit velikost cívky 22cm. 5. Žádné kvílení cívky (vyskytuje se u velkého počtu modelů). 6. Má dobře promyšlenou rozteč ventilátorů ve spodní části, která napájí ventilátory, i když nejsou všechny vnější nožičky na svém místě.

Zobrazit původní hodnocení

před 3 lety Publikováno na Amazon Germany

Kompaktní s přesným udržováním teploty

Stabilní kovový rám, povrch odolný proti poškrábání a mnohem kompaktnější než všechny ostatní modely. Nastavené teploty v hrnci jsem zkontroloval termokamerou, je tam teplotní odchylka jen 1°C. Nastavení 60°C je perfektní. Zařízení poskytuje přímou informaci o tom, zda je hrnec nebo pánev kompatibilní. Hladina hluku je přijatelná, bez ohledu na to, proč ventilátor v každém zařízení běží vždy na plnou zátěž, místo aby jej dynamicky reguloval podle potřeby. Produkt je opravdu skvělý!

Zobrazit původní hodnocení

před 6 měsíci Publikováno na Expondo France

Dobrý produkt

Tuto zpětnou vazbu vám dávám po 1 měsíci používání. Jsem spokojen s touto dvojitou indukční varnou deskou, kterou používám ve své snídaňové místnosti k udržování míchaných vajec a slaniny při teplotě. Jeho velikost je poměrně malá (ve srovnání s jinými), což je výhoda. Nedělá příliš mnoho hluku a velmi snadno se používá.

Zobrazit původní hodnocení

minulý rok Publikováno na Amazon France

Super plak

Nevěřil jsem v jeho výhody oproti plynu....no ano!! Udržuje zobrazenou T° přesně.

Zobrazit původní hodnocení

před 5 měsíci Publikováno na Expondo Germany

Není co vytknout

Vysoce kvalitní varná deska, která je velmi robustní díky pouzdru z nerezové oceli. Ne vratké kempingové nádobí, ale plnohodnotný přídavný talíř. Můžu. Ach, co říct k dlouhodobému užívání, ale pro začátek TOP.

Zobrazit původní hodnocení

před 2 měsíci Publikováno na Expondo Germany

Pevný kus

Zařízení přesně odpovídá popisu. Bylo doručeno rychle a dobře zabaleno. Všechno hned funguje dobře. Zařízení se nyní používá každý den. Máme z toho velkou radost.

Zobrazit původní hodnocení

před 9 měsíci Publikováno na Expondo France

Recenze indukční varné desky Royal Catering RCIC-1800P6

Tato indukční varná deska je estetická a robustní. Snadno se čistí. Pro bezpečnost mohou být indikátory zbytkového tepla. Podle pokynů žádám Royal Catering o jeho doplnění. Jak vlastně připravit jídlo v režimu Power (výkon ve wattech) nebo režimu Temp (teplota ve °C)? Tyto dva způsoby vaření jsou nezávislé. Pro ohřev mléka bych nastavil na 80°C. Maximální výkon zadní desky je 1700 wattů, což předpokládám odpovídá teplotě rychlého zahřátí 240°C. Doporučuji zakoupit tuto desku.

Zobrazit původní hodnocení

před 8 měsíci Publikováno na Expondo Germany

Žádný komentář.

Zobrazit původní hodnocení

U nás jste

ve správných rukou!

Díky bohatým odborným znalostem a s cílem nabízet prvotřídní kvalitu za bezkonkurenční ceny vyvíjíme vlastní silné značky s udržitelným designem "Made in Germany". Dosud jsme si získali důvěru více než 1 000 000 spokojených zákazníků a neustále vyvíjíme nové metody, abychom ještě více vyhověli vašim individuálním přáním a požadavkům.

Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
4.3
hodnocení obchodu na TrustPilot
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty