B-zboží Pec na pizzu - 1 komora - 2000 wattů

Výrobce: Royal Catering | Číslo položky: EX20010570 | Model: RCPO-2000-1PE

B-zboží Pec na pizzu - 1 komora - 2000 wattů
B-zboží Pec na pizzu - 1 komora - 2000 wattů
B-zboží Pec na pizzu - 1 komora - 2000 wattů
B-zboží Pec na pizzu - 1 komora - 2000 wattů
B-zboží Pec na pizzu - 1 komora - 2000 wattů
B-zboží Pec na pizzu - 1 komora - 2000 wattů
B-zboží Pec na pizzu - 1 komora - 2000 wattů
B-zboží Pec na pizzu - 1 komora - 2000 wattů
B-zboží Pec na pizzu - 1 komora - 2000 wattů
Přehrát video
Kliknutím otevřete galerii
Původní cena: 6899,00 Kč Ušetříte: 1100,00 Kč 5799,00 Kč Původní cena: 6899,00 Kč

ceny včetně DPH

Zboží z druhé ruky

V případě zboží z druhé ruky se zpravidla jedná o zboží, které zákazníci vrátili, nebo o dříve vystavované modely. Před opětovným uvedením do prodeje je důkladně zkontrolována jeho funkčnost. Tyto produkty mohou vykazovat estetické nedostatky, avšak po technické stránce jsou naprosto v pořádku. Poskytujeme na ně obvyklou lhůtu na vrácení zboží a platí zákonná záruka.

Přednosti produktu

  • Z ušlechtilé oceli
  • Šamot-Kamenné dno
  • 40 x 40 x 1,5 cm pečící plocha
  • Samostatně nastavitelná vysoká a nízká teplota
  • Časovač do 120 min.

Značka certifikace udělená významným německým testovacím a srovnávacím portálem. Recenzi naleznete zde.

Model
RCPO-2000-1PE
Stav artiklu
Nový
Materiál
Nerezová ocel, dno z kamene
Maximální průměr pizzy
40 cm
Rozměry kamenné desky
40 x 40 x 1,5 cm
Materiál kamenné desky
Šamot
Maximální teplota pečení
350 °C
Výkon
2000 W
Vstupní napětí
230 V
Délka kabelu
1,38 m  (s EU zástrčkou)
Rozměry (DxŠxV)
56,50 x 56,50 x 27,00 cm
Hmotnost
21,70 kg
Rozměry zásilky (DxŠxV)
62,00 x 58,00 x 34,00 cm
Hmotnost zásilky
22,10 kg
Technický výkres
Návod k použití

samostatně ovladatelný horní a dolní ohřev

 

vysoký výkon 2 000 wattů pro výjimečnou účinnost

 

idealní na pečení pizzy, focacci, bochánků scones a vanilkového chlebíčka

profesionální pec na pizzu s šamotovou deskou, která rovnoměrně rozprostírá teplo a odebírá těstu vlhkost, takže bude křupavé

plná kontrola pečení díky praktickému okénku

Michał Orłowski
kulinářský expert, šéfkuchař vyhlášených restaurací v Sydney a Varšavě. Profesionál, stejně jako naši zákazníci.

žáruvzdorná rukojeť pro bezpečné otevírání pece

precizní časovač lze nastavit na dobu do 120 minut a uzpůsobit tak dobu pečení různým druhům pokrmů

 

rychlé pečení při teplotách do 350 °C

 

dva samostatné termostaty pro perfektní pizzy

PRO TIP

Pokud chcete mít dokonalý pizza korpus, měli byste těsto nechat odpočívat nejméně 8 hodin, ale nejlépe přes noc.

Nejlepší těsto na pizzu získáte z pšeničné mouky s vysokým obsahem lepku. Tak bude těsto pružnější. Doporučuji použít mouku Manitoba - typ 0, která obsahuje až 15% lepku.

precizní

dva velké otočné regulátory, kterými lze nastavit požadovanou teplotu obou topných elementů

snadný

upečenou pizzu lze snadno vyjmout díky vyklápěcím dvířkám

dlouhá životnost

povrch z ušlechtilé oceli je odolný vůči poškození a korozi

ušlechtilá ocel

časovač

Autor recenze: Michal Orlowski Expondo Expert (13.2.2019)

Kompaktní vybavení pro každou restauraci

Pizza je jedním z nejoblíbenějších pokrmů na světě. Vždy stojí za to nabídnout různé varianty. Bohužel, pece na pizzu jsou obvykle poměrně velké a nevejdou do každé restaurace. Nespornou výhodou trub a pecí značky Royal Catering je kombinace efektivity a kompaktních rozměrů. Díky menší velikosti je lze perfektně umístit i do malých kuchyních nebo stánků rychlého občerstvení. Šamotové desky poskytují vynikající retenci a distribuci tepla. Tento produkt doporučuji každému, kdo plánuje zařadit na menu pizzu a podobná jídla.

šéfkuchař vyhlášených restaurací v Sydney a Varšavě. Profesionál a zkušený gastronom.

5 Na základě 2 recenzí

Řadit

Zanechte hodnocení (5 hvězdiček je nejvyšší hodnocení, 1 hvězdička je nejnižší hodnocení)
Klikněte na odkaz zaslaný na Vaši e-mailovou adresu a potvrďte svůj názor! Po ověření bude zveřejněn.

Políčka označená hvězdičkou* jsou povinná.

Autor recenze: Anonym (4.4.2022)
Autor recenze: Anonym (4.4.2022) Ottimo forno per pizza

Autor recenze: Kimmo (3.4.2022)
Autor recenze: Kimmo (3.4.2022) Works as promised

Temperature adjustment is accurate. Highest temps are within 10 degrees around 350 degrees all over the owen base and the baking result is even without obvious cold spots. Temperature goes up to 320 degrees in 30 minutes. I am satisfied with the results.

expondo experts reply 4.8.2022

Thank you for letting us know.

We always want to help and improve, but to DO this, we DO need your support to prevent this from happening again in the future.

Together we will get it DOne.

Expondo expert

Ještě vždy si nejste jistí?

Naši odborníci jsou připraveni pomoci!
234 093 825
Po - Pá 10:00 - 16:00 hod