Trustpilot
(4) recenzí

Stojanová vrtačka - 550 W - 5 stupňů výkonu - Ø 16 mm

6 799,00 Kč
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Položka: EX10062508

|

Model: MSW-TBBD-1500LS

Záruka nejnižší ceny
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Připraveno k odeslání!

Doručení přibližně úterý 14. května
Ks
Sleva
Za položku
1+
0%
6 799,00 Kč
3+
5%
6 459,05 Kč
5+
10%
6 119,10 Kč
Klíčové vlastnosti
  • výkon – silný motor o výkonu 550 W s až 1 790 ot/min
  • přesnost – 5 stupňů rychlosti pro různé materiály a potřeby a laser, který označí otvor k vrtání
  • variabilita – 190 x 190 mm velkou pracovní plochu lze naklonit pro přesnou práci
  • přesný rozměr – vrtací sklíčidlo o průměru 1,5–16 mm pro různé velikosti otvorů
  • praktičnost – vrtačkou pohybujete pomocí tříramenného vřetena až do hloubky vrtání 80 mm a pracovní plochu osvětluje LED světlo
Bezpečné platební metody
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

ZÁRUKA

Hodnocení a recenze


4.3

Na základě 4 recenzí

Seřadit :

před 3 měsíci Publikováno na Expondo Poland

Stabilní

Velmi důležitou vlastností, která vás na první pohled vybaví, je velmi dobrá stabilita zařízení po složení. Druhá věc je velmi dobrý pocit z kvality po sestavení, každý prvek dobře sedí, mosazné a plastové prvky perfektně drží pohromadě - je to opravdu moc dobré. Další věc je, že zapnutí svěráku funguje dobře a přesně, velmi dobře vás navede do určeného bodu. Další věcí je nedostatek házení a vibrací, což výrazně zlepšuje přesnost. Motor funguje velmi dobře, má adekvátní výkon na většinu práce a pro mé účely 100% nestačí a dokonce mám i velkou rezervu. Suma sumárum se domnívám, že přístroj si snadno pořídí poloprofesionál nebo i pro profesionální použití. Nákup považuji za velmi dobrý!

Zobrazit původní hodnocení

před 3 měsíci Publikováno na Expondo Germany

Žádný komentář.

Zobrazit původní hodnocení

minulý měsíc Publikováno na Expondo Germany

Stabilní stolní vrtačka

Zatím dobře a bytelně provedené, s fixací laserového paprsku, která byla nebo je dobře nastavena. Velmi dobré je i nastavení rychlosti vrtání jen jednou páčkou a čtení LED displeje, ale to nabízí i jiné značky v cenové relaci. Co jiné značky v této cenové relaci nemají, je zdvih vrtací hlavy 8 cm a to bylo také moje nákupní kritérium. Ale osvětlení pracovního stolu, o kterém jsem si myslel, že by bylo žádoucí a jak je inzerováno v popisu, bohužel není k dispozici. Montáž je rychlá a srozumitelná. Jedna věc, kterou nemohu překonat, je proč používat bateriový provoz pro laserový paprsek, když vše ostatní je stejně napájeno 230 volty? Hlava vrtačky má ozubený kroužek, což není zrovna ideální pro rychlou výměnu vrtáků a k tomu jsem koupil zvlášť odpovídající rychloupínací hlavu. Stroj je dobře vyrovnán a vrtané otvory jsou naprosto přijatelné. Technologie s ozubeným táhlem pro pohyb vrtacího stolu nahoru/dolů také není optimální, protože ve stole je příliš velká vůle a tyč je upevněna pouze v horním a spodním prstenci stojanu na potrubí bez dalšího šroubování. V případě potřeby můžete nebo měli byste sami přidat upínací šroub k vrtacímu stolu. Kromě popsané chybějící pracovní stolní lampy se jedná o rozumnou stolní vrtačku pro hobby, ale i poloprofesionální sektor v cenové relaci. Hvězdičku odečítám za chybějící lampu na pracovní stůl. Přesto bych si ho koupil znovu a mohu s klidným svědomím doporučit.

Zobrazit původní hodnocení

minulý měsíc Publikováno na Expondo Germany

MSW Standbohrmaschine TBBD-1500LS

Stolní vrtačka je v provozu téměř týden s počátečními obtížemi. Nejprve jsem si chtěl stáhnout celou uživatelskou příručku online, bohužel nebyla dostupná ve všech jazycích. Na dotaz ohledně dostupnosti prostřednictvím návodu k obsluze nebylo expondo schopno poskytnout žádné informace. Zatím je vše dobré! Montáž však byla vcelku snadná a lze ji srozumitelně provést i bez návodu k obsluze. Bohužel jsem stejně jako předchozí reproduktory zjistil, že je nainstalován pouze křížový laser a chybí inzerované pracovní světlo. No, jiné značky mají pracovní světla v této cenové kategorii. Co jiné značky v této cenové relaci nemají, je zdvih vrtací hlavy 8 cm a to bylo také moje nákupní kritérium. Jediným kladívkem je, že ani tato informace není správná. Zdvih je 60mm a ne inzerovaných 80mm! Ostatní si toho nevšimli? Je také škoda, že bateriový provoz pro laserový paprsek je slaboproudý - viz zobrazení rychlosti. Vrtací hlava je vybavena ozubeným kroužkem (1,5-13mm), což není zrovna ideální pro rychlou výměnu vrtáků. Koupil jsem si i rychloupínací sklíčidlo. Soustřednost samotného stroje je dobrá, číselník ukazuje 2/100, což je více než dostatečné. Technika s ozubenou tyčí pro pohyb vrtacího stolu nahoru/dolů není optimální, protože při nastavování je příliš velká vůle. Navíc se pracovní stůl při trochu větším zatížení prohýbá směrem dolů, takže se šetřilo materiálem. Kromě popsané chybějící pracovní stolní lampy a nesprávného zdvihu vrtání (alespoň pro mě) je to v dané cenové relaci rozumná stolní vrtačka pro hobby, ale i poloprofesionální sektor. Dvě hvězdičky jsem odečetl za chybějící lampu na pracovním stole a příliš krátký zdvih vrtání. Přesto bych si ji koupil znovu, protože s určitým přepracováním je to nyní pevná stolní vrtačka. Stále mohu poskytnout informace ohledně životnosti a nákupu náhradních dílů.

Zobrazit původní hodnocení

U nás jste

ve správných rukou!

Díky bohatým odborným znalostem a s cílem nabízet prvotřídní kvalitu za bezkonkurenční ceny vyvíjíme vlastní silné značky s udržitelným designem "Made in Germany". Dosud jsme si získali důvěru více než 1 000 000 spokojených zákazníků a neustále vyvíjíme nové metody, abychom ještě více vyhověli vašim individuálním přáním a požadavkům.

Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
4.3
hodnocení obchodu na TrustPilot
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty