Trustpilot
(11) recenzí

Benzinový drtič větví - 6,5 PS - 80 mm

27 990,00 Kč
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Položka: EX10090080

|

Model: HT-HECTOR 212T

Záruka nejnižší ceny
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Připraveno k odeslání!

Doručení přibližně středa 1. května
Klíčové vlastnosti
  • výkonný - motor 7k s 3 600 ot./min štěpí větve do průměru 80 mm
  • flexibilní - nastavitelná výsypka v krocích po 90 °, velká násypka zajišťuje snadné plnění
  • efektivní - motor se 6,5 PS spotřebuje maximálně 1,6 l / h
  • vytrvalý - benzinová nádrž o objemu 3,5 l a olejová nádrž o objemu 0,6 l umožňují nepřetržitou práci po déle než 2 hodiny
  • mobilní a stabilní - dvě velká nafukovací kola a robustní ocelová skříň
Bezpečné platební metody
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

NEJČASTĚJI KLADENÉ OTÁZKY

Hodnocení a recenze


3.9

Na základě 11 recenzí

Seřadit :

před 3 lety Publikováno na Expondo Germany

Udělejte něco!

Máme rychle rostoucí živý plot o délce kolem 100 m. Během pár let se nashromáždilo enormní množství odstřižků, které nyní postupně nasekám. Skartovačka pracuje rychle a skartuje vše bez námahy. Špičkový přístroj! Pozitivní mi také přijde, že změna pozice je bez námahy. Jasné doporučení k nákupu!

Zobrazit původní hodnocení

před 3 lety Publikováno na Expondo Ireland

Štěpkovač HT-Hector 212T

Na doručení se čekalo tři týdny, což byla samozřejmě rána uprostřed pandemie koronaviru. Při příjezdu se jednalo o přímou montáž kusů pomocí klíčů dodaných pro tuto práci. Dolil motorový olej, naplnil benzinovou nádrž, štěpkovač nastartoval na první otočení klíčku. Váží něco málo přes 80 kg a je velmi dobře ovladatelný pro JEDNU osobu. Na 107Dba je to trochu hlasité, stejně tak klapky na uši a samozřejmě ochrana očí Ihned jsem dal do práce štěpkovač. Z mé zahrady velmi rychle expedovalo velké množství posekaných ostružiní, vřesů, živých plotů atd. do velmi dobře zvládnutelné hmoty mulče/štěpky a samozřejmě jen zlomek původního objemu. Expondo tvrdí, že zvládne průměr až 80 mm. Ještě nedosáhli tohoto průměru, ale zatím se štěpkovač vypořádal se vším, co je do něj vloženo. Působivý výkon, doporučuji!

Zobrazit původní hodnocení

před 2 lety Publikováno na ManoMano France

Velmi dobrý produkt

Zobrazit původní hodnocení

před 3 lety Publikováno na Expondo Italy

Výborná skartovačka

Tento obchod jsem neznal, musím říct, že na mě pozitivně zapůsobila efektivita operátorů, dostupných pro jakýkoli problém.Co se týče produktu za tuto cenu, tak se zapalováním s klíčkem nic nenajdete. s tahem, navíc je výrobek velmi pevný, krásný a velmi dobře seká, určitě doporučuji všem, kteří chtějí investovat své peníze do profi výrobku.

Zobrazit původní hodnocení

před 10 měsíci Publikováno na Expondo Germany

ŠPIČKOVÉ Štěpkovače

Nedávno jsem koupil tento štěpkovač od expondo. Objednávka byla jednoduchá, dodání rychlé a zařízení TOP. Balení bylo prvotřídní a montáž byla snadná. Drtič je výkonný a snadno zatáhne i větší větve s listím! Díky tomu je sekání zábavné. :-)

Zobrazit původní hodnocení

před 3 lety Publikováno na Expondo France

Dobrý stroj

Po montáži bez potíží jsem udělal test na malých. Větve vavřínu a větší větve asi 5 cm topolu, dobrá práce odpovídající mému očekávání.U většího množství později k vidění.

Zobrazit původní hodnocení

minulý rok Publikováno na ManoMano France

Používal jsem a splnil moje očekávání. Materiál, snadná montáž. Pro větve nad 50 mm D žádné zázraky. Velmi spokojen s tímto nákupem.

Zobrazit původní hodnocení

před 3 lety Publikováno na Amazon United Kingdom

Zahradní štěpkovač/mulčovač Hillvert Hector 212T

Zahradní štěpkovač/mulčovač Hillvert Hector 212T – dodáno ve slíbeném časovém rámci. Zdá se, že je to dobrý stroj a splnil úkoly, které se od něj vyžadovaly – drcení a mulčování velkého množství keřových a živých plotů spolu s menšími listnatými řízky. Snížení 10 pytlů odpadu na 2 za odpoledne. Má hmotnost (kolem 80 kg) a konstrukci (pneumatiky plněné vzduchem), díky čemuž je snadno přemístitelný tam, kde je to potřeba. Se strojem byly dodány bezpečnostní pokyny, ale v dodávce původně chyběly základní montážní a provozní pokyny. Jakmile jsme však navázali kontakt s příslušným oddělením expondo, byly nám okamžitě poskytnuty. Společnost Expondo se snažila zajistit, aby služby, které jsme od nich obdrželi, byly uspokojivé, a jakmile byl tento počáteční problém odstraněn, bylo vše v pořádku. Ujistili nás, že v budoucnu budou ke každé zásilce přiloženy montážní a provozní pokyny. Se strojem jsme velmi spokojeni.

Zobrazit původní hodnocení

před 2 lety Publikováno na Expondo Switzerland

Na první pohled celkem povedené

Snadná montáž, kvalitně zpracovaný a robustní podvozek. Funguje dobře na malých větvích, ale není vůbec schopen rozdrtit větve 80 mm, od 40 mm se motor již zastaví a větev 50 mm se motor zastaví! Plast proti stříkající vodě vstupního kanálu je příliš tuhý a špatně konstruovaný! (výměna pomocí gumy a dlouhých proužků, efektivnější! Maznice ložisek jsou špatně umístěné, zejména na straně ochrany hnacího řemene, otočte se o 90 stupňů, aby byly maznice umístěny vodorovně, snadněji se maže a lépe chrání!

Odpověď od

Prosím, dejte nám vědět. Vždy chceme pomáhat a zlepšovat se, ale k tomu potřebujeme vaši podporu, abychom tomu v budoucnu zabránili. Společně toho dosáhneme.
Zobrazit původní hodnocení

před 7 měsíci Publikováno na Expondo Finland

Nejhorší akvizice v životě! Nic nefunguje, a pokud to nebude trvat dlouho. Nechutná montáž z vadných dílů. Nestojí to ani za 5 eur. Možná mám takové štěstí, ale je to fakt!

Zobrazit původní hodnocení

U nás jste

ve správných rukou!

Díky bohatým odborným znalostem a s cílem nabízet prvotřídní kvalitu za bezkonkurenční ceny vyvíjíme vlastní silné značky s udržitelným designem "Made in Germany". Dosud jsme si získali důvěru více než 1 000 000 spokojených zákazníků a neustále vyvíjíme nové metody, abychom ještě více vyhověli vašim individuálním přáním a požadavkům.

Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
4.3
hodnocení obchodu na TrustPilot
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty