Trustpilot
Slevy
(5) recenzí

Svářečka MIG/MAG - 160 A - pracovní cyklus 100 % - 230 V - synergie

6 799,00 Kč 8 099,00 Kč
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Položka: EX10021415

|

Model: S-MIG160DS

Záruka nejnižší ceny
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Připraveno k odeslání!

Doručení přibližně čtvrtek 2. května
Sleva 5% při nákupu alespoň 3 stejných položek a Sleva 10% při nákupu alespoň 5 položek!
Cena
Za položku
Sleva
6 799,00 Kč
6 799,00 Kč
0%
20 397,00 Kč
6 459,05 Kč
5%
33 995,00 Kč
6 119,10 Kč
10%
Klíčové vlastnosti
  • výkon – svařování metodou MIG/MAG s max. 160 A a pracovním cyklem 100 %
  • kompaktní design – integrovaná přihrádka pro cívky o průměru 200 mm a podávání drátu rychlostí 2-15 m/min
  • moderní funkce – IGBT invertor a přesné výsledky svařování se synergií pro MIG/MAG
  • flexibilita – nabízí metody svařování MIG MAG, TIG Liftarc, MMA a FLUX
  • všestrannost – další funkce, jako je Hot Start, Anti-Stick a Arc Force pro svařování elektrodou
Bezpečné platební metody
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

Hodnocení a recenze


5.0

Na základě 5 recenzí

Seřadit :

minulý měsíc Publikováno na Expondo France

Svářečka

Přehledné srozumitelné stránky snadný výběr rychlé dodání

Zobrazit původní hodnocení

minulý měsíc Publikováno na Expondo Italy

Migmag 160a

Výborný výrobek, výkon nad očekávání, možnost nastavení impedance hodně pomáhá při svařování tenkých plechů.

Zobrazit původní hodnocení

před 9 měsíci Publikováno na Expondo Finland

Svařovací stroj MIG

Velmi kvalitní výrobek. Doporučuji!

Zobrazit původní hodnocení

před 6 měsíci Publikováno na Expondo Norway

Velmi dobrý přístroj

Jedná se o velmi dobré zařízení a výkonné, zároveň s mnoha nastaveními, svařuje rovnoměrně a stabilně až do tloušťky plechu 0,9 mm žádný problém, jediná věc, která zhoršuje zážitek, je, že neexistuje dobrý návod k použití a jak nastavit parametry na přístroji není ani slovo o tom, na co se má nastavit různá nastavení např. u bezplynového svařování bez plynu s drátem o.9 mm, pak to píše, že není třeba nic nastavovat stačí nastavit ručně mig gasless a wire diam , takže z hlediska použití toho hodně chybí a já, který toho o mně hodně vím atd., mám pocit, že je frustrující trávit hodiny nastavováním a obrovské množství odpadu drátu, takže nejde jen o nastavení těchto parametrů a následné svařování, protože když jsem začínal s ručním migless a 0,9 mm drátem, pak jsem se pokusil svařovat, ale drát nepřestal svařovat do 5 sekund poté, co jsem pustil spínač a bylo to tak nepříjemné musím prohledat všech 16 různých nastavení, abych odstranil tuto chybu svařování, navíc jsem měl také problémy, když jsem znovu zkusil mig v ručním mig bez plynu, protože poté, co jsem se pokusil nastavit tento typ mig svařování, pak teď, když jsem přestal svařovat drát uvnitř se tryska zastavila a shořela uvnitř, takže to byl opět jen odhad, kde bych měl seřídit, takže vlastně toho bylo hodně, co jsem musel upravit pro použití při ručním bezplynovém svařování, a výstup pro ruční pro mě říká, že existuje žádné nastavování v tomto režimu, stačí jej nastavit na ruční a bezplynový a tloušťka drátu pak šlo jen o svařování, ale neodpovídá to, takže uživatelská příručka je v každém případě velmi špatná a plná mnoha, ne betonový stůl v různých nastaveních, takže strávíte příliš mnoho času hledáním dokonalého svaru a musíte si sednout k vytvoření společné uživatelské příručky, protože jinak rychle ztratíte zákazníky, abyste mohli poskytovat správné služby měli byste být schopni vytvořit správný manuál pro všechna zařízení a všechny různé typy svařování a hodnoty na všech různých úrovních, nemělo by být těžké ukázat všem kupujícím, že existují nastavení pro všechny typy svařování a co čísla by se měla ukázat pro různé, takže doufám, že najdou lepší řešení

Zobrazit původní hodnocení

před 8 měsíci Publikováno na Expondo Germany

Dobrý produkt.

Velmi dobrá svářečka za rozumnou cenu. Nevýhodou je, že v návodu nejsou žádné podrobné informace o Synergy a na internetu lze nalézt poměrně málo podrobných informací. Žádné video atd. Rozhraní zařízení je však opravdu jednoduché, takže po pár pokusech víte, co a jak dělat. Zařízení je poloautomatické a všechna základní připojení zvládá opravdu dobře. Dva válečky vedou drát hladce. pro menší cívky je zcela dostačující. Mají docela dobrou tlačnou sílu, protože i když je kabel ohnutý atp. S plynulou jízdou jsem se nesetkal s žádnými problémy. Pouzdro je pevné a vypadá kvalitně. Expresní doprava, zboží doručeno druhý den, dobře chráněno. 160A se jeví jako velmi reálné, dříve jsem měl v aukci koupenou jinou svářečku s vyšším A, ale tato je mnohem efektivnější. Takže se vsadím, že to jsou skutečná data. Suma sumárum, jsem velmi spokojená, doporučuji.

Zobrazit původní hodnocení

U nás jste

ve správných rukou!

Díky bohatým odborným znalostem a s cílem nabízet prvotřídní kvalitu za bezkonkurenční ceny vyvíjíme vlastní silné značky s udržitelným designem "Made in Germany". Dosud jsme si získali důvěru více než 1 000 000 spokojených zákazníků a neustále vyvíjíme nové metody, abychom ještě více vyhověli vašim individuálním přáním a požadavkům.

Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
4.3
hodnocení obchodu na TrustPilot
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty