Trustpilot
(17) recenzí

Hoblovka s protahem - 2 v 1 - 1500 W - 2 nožů - šířka 252 mm

11 990,00 Kč
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Položka: EX10062509

|

Model: MSW-WOBD-1500L

Záruka nejnižší ceny
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.
Sleva 5% při nákupu alespoň 3 stejných položek a Sleva 10% při nákupu alespoň 5 položek!
Cena
Za položku
Sleva
11 990,00 Kč
11 990,00 Kč
0%
34 171,50 Kč
11 390,50 Kč
5%
53 955,00 Kč
10 791,00 Kč
10%
Klíčové vlastnosti
  • multifunkční zařízení – 2 zařízení v jednom, pro účinné srovnávání a hoblování
  • kompaktní rozměry – lehká, skladná frézka pro malé firmy a kutily
  • možnost nastavení – výška průchodu nastavitelná od {{Height_adjustment}} mm a úběr materiálu až 2 mm
  • velký rozměr – hoblovka se stolem o rozměru 920 x 263 mm a úběrem třísek až 2,5 mm
  • výkon – pomocí 1500 W se 2 nože otáčejí rychlostí až 9000 ot/min
Bezpečné platební metody
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

Hodnocení a recenze


5.0

Na základě 17 recenzí

Seřadit :

před 2 měsíci Publikováno na Expondo Poland

Skvělá kvalita

Skvělá kvalita, přesné hoblování, měkký start, celkem tichý, vypadá velmi solidně a je to cítit i na hmotnosti přístroje, spouštěcí a zvedací mechanismy fungují velmi efektivně a hladce. Pokud jde o použití, je to snadné a funkční. Co se týče vršku, tak ten je dobře vyrovnaný a v případě potřeby se dá snadno upravit, je jednoduchý, vyrobený z hliníku a velmi pevný. Tloušťkovač dokonale odstraní celou délku desky a velmi rovnoměrně ji odebere z celé plochy. Instalace odsavače třísek je v pořádku, nic nevypadává. Rozhodně to předčilo moje očekávání.

Zobrazit původní hodnocení

před 2 měsíci Publikováno na Expondo Poland

Solidní stroj, doporučuji

Všechno je v pořádku

Zobrazit původní hodnocení

před 2 měsíci Publikováno na Expondo Poland

Přesně to, co potřebuji

Zařízení není nejlevnější, dříve jsem měl tloušťkovač od DW, který byl opravdu kvalitní. Ale přišel čas. MSW je 1000 PLN od DW - a tento rozdíl v ceně a názorech mě nakonec přiměl ke koupi. Zatím mohu říci, že v několika případech fungoval mnohem lépe než můj předchozí DW a je to přesně zařízení, které potřebuji. Jen doufám, že MSW bude stejně odolný jako DW (na kterém jsem pracoval cca 5 let - s velkou zátěží), dělá velmi dobrý dojem a je solidně zpracovaný. Takže si myslím, že by to mělo vydržet dlouho.

Zobrazit původní hodnocení

před 3 měsíci Publikováno na Expondo Germany

Velmi dobrý stroj!

Cena/výkon top. Velmi spokojen...

Zobrazit původní hodnocení

před 3 měsíci Publikováno na Expondo Poland

Super!

Doporučuji zakoupit přístroj, kupovaný společně s frézkou. Oba mě překvapili velmi dobrou kvalitou a perfektním padnutím. S nákupem spokojen! Doporučujeme.

Zobrazit původní hodnocení

před 2 měsíci Publikováno na Expondo Italy

MSW - PLÁNOVAČ Hrana a tl

Opravdu vynikající výrobek, stroj je robustní, přesný a vynikající kvality. Pracovní plocha je dobře kalibrovaná a velmi dobré je i opracování tlustých kusů.

Zobrazit původní hodnocení

minulý měsíc Publikováno na Expondo Sweden

Cenově dostupný a solidní kombinovaný stroj.

Stroj byl dodán dobře zabalený s lisovaným polystyrenem a pevným kartonem a bez poškození. Stroj je dobře postaven s robustním rámem, celý stůl hoblovky je vyroben z tlakově litého hliníku a je extrémně robustní a měří 915 mm x 260 mm. Šrouby pro nastavení výšky jak u rovného hoblovacího stolu, tak u hoblovacího stolu jsou dobře nastaveny a nevykazují v nastavení žádnou vůli. Dlouhý úhlový boční doraz o rozměrech 635 mm x 130 mm a kryt frézy jsou vyrobeny z hliníku. Stroj působí solidním dojmem kvality a přesnosti. Tento stroj doporučuji všem hobby truhlářům a profesionálním uživatelům, kteří potřebují stabilní a cenově dostupný stroj, který je navíc snadné vzít s sebou na různé práce. Mohu také doporučit mobilní vysavač třísek, který jsem koupil pro Richt a hoblík, s modelovým číslem: MSW-DUCO-E50 L, přenosný odsavač třísek s nádobou ze silného ocelového plechu a s 2 metry dlouhou sací hadicí o průměru 100 mm. Když se hadice nepoužívá, může být uložena v nádobě.

Zobrazit původní hodnocení

před 2 měsíci Publikováno na Expondo Poland

První pokusy, super

Koupeno před pár dny - první testy provedeny na borových prknech. Létá velmi dobře. Projekt mám naplánovaný a připravený k dokončení, takže až bude hotový, dám finální stanovisko. Ale po prvních testech vidím, že je to slušný přístroj. Když jsem poprvé zkusil použít tloušťkovač, na koncích se mírně zařezával - ale nakonec se po několika dalších deskách ukázalo, že je to otázka cviku a ne problém se zařízením samotným. Jediným menším mínusem je snadná obsluha – pro začátečníka není tak snadné zpracovat materiál jako u videí. Ale je to také můj první projekt, takže tento by byl pravděpodobně stejný s jakýmkoli jiným zařízením.

Zobrazit původní hodnocení

před 2 měsíci Publikováno na Expondo Poland

Úplné doporučení!

Jaké jsou první dojmy po pár týdnech používání? Můžu říct, že cena v poměru ke kvalitě je fantastická - je to nejlépe zpracovaný přístroj, se kterým jsem měl možnost pracovat. Stroj má pevné a rovnoměrné hliníkové vršky. Plot v hoblíku je naprosto na nejvyšší úrovni jako u výrobků z nejvyšší cenové kategorie. Velmi pevné, vysoké, nastavitelné podélně i pod úhlem - funguje skvěle, plot je tuhý - což zlepšuje přesnost. Navíc nic nevibruje ani se netřese a na stole dobře spočívá. I samotné zpracování působí dojmem produktu, který vydrží mnoho let. Nákup určitě doporučuji, jsem velmi spokojená.

Zobrazit původní hodnocení

před 2 měsíci Publikováno na Expondo Hungary

5 hvězdiček

Přišlo rychle, funguje perfektně! Nejlepší hodnota za peníze!

Zobrazit původní hodnocení

U nás jste

ve správných rukou!

Díky bohatým odborným znalostem a s cílem nabízet prvotřídní kvalitu za bezkonkurenční ceny vyvíjíme vlastní silné značky s udržitelným designem "Made in Germany". Dosud jsme si získali důvěru více než 1 000 000 spokojených zákazníků a neustále vyvíjíme nové metody, abychom ještě více vyhověli vašim individuálním přáním a požadavkům.

Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
4.3
hodnocení obchodu na TrustPilot
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty