Trustpilot
(15) recenzí

Zahradní vozík - 550 kg - sklápěcí - 150 l

5 999,00 Kč
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Položka: EX10090175

|

Model: HT-Q.BASS-550

Záruka nejnižší ceny
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Připraveno k odeslání!

Doba doručení cca 2-4 pracovní dny
Klíčové vlastnosti
  • zatížitelnost – sklápěcí zahradní vozík s velkou kapacitou 150 l/550 kg
  • jednoduché použití – pohodlné nakládání a vykládání včetně funkce sklápění
  • obratnost – díky extra velkým pneumatikám o průměru 33 cm je vozík vhodný pro použití v jakémkoli terénu
  • ergonomie – polstrovaná rukojeť zajišťuje pohodlí i při dlouhodobém používání
  • robustnost – konstrukce s rámem s dvojitou nápravou a vysokozátěžová kolečka
Bezpečné platební metody
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

NEJČASTĚJI KLADENÉ OTÁZKY

Hodnocení a recenze


4.7

Na základě 15 recenzí

Seřadit :

minulý rok Publikováno na Expondo Italy

je otázka ohledně toho, že článek nenašel, kde klást otázky

Má vozík uvedený v předmětu nástavec pro zahradní traktory, jakmile je odstraněna rukojeť pro ruční tažení?

Odpověď od

To je dobrá otázka. Kontaktujte nás na 06 97 63 24 04 nebo napište na [email protected]. Pomůžeme vám najít odpověď.
Zobrazit původní hodnocení

minulý rok Publikováno na Amazon Germany

dobrý vozík

vhodné na zahradní traktor

Zobrazit původní hodnocení

před 16 dny Publikováno na Expondo France

Perfektní

Opravdu nejsem zklamán svým nákupem. Super kapacita, která usnadňuje přemisťování vybavení po zahradě (šnek, lopata, krumpáč, pytel zeminy, umyvadlo atd.). Navíc jsem postavil 3 světlé boky obložení pro zvednutí karoserie o 70 cm. Pouze štěstí 🥹. Chybí už jen motor pro hodnocení 🤪

Zobrazit původní hodnocení

minulý rok Publikováno na ManoMano France

Pro velkou zahradu jsou rozměry tohoto vozíku ideální. Konstrukce působí robustně a ovladatelnost je výborná. Velmi praktický je systém naklápění kontejneru. Potěšen mým nákupem.

Zobrazit původní hodnocení

před 6 měsíci Publikováno na Expondo United Kingdom

Brilantní výrobek

Objednal jsem si tento vozík, nebyl si jistý, co očekávat správná vysoká kvalita provedení snadné přemisťování snadné vysypání věcí dobrý produkt

Zobrazit původní hodnocení

minulý rok Publikováno na Amazon Germany

Super stabilní díl, doporučuji!

Nekupuje se zde, ale objednává přímo od prodejce Oproti většině ostatních takto prodávaných zařízení jsou zde tři závažné rozdíly: a. spodní konstrukce; Nejsou zde žádné tenké úhlové plechy nebo podobné, vše je z pevného čtvercového profilu.b. funkce náklonu; Zde „podvozek“ zůstává na svém místě a nezkracuje rozvor jako u mnoha jiných modelů. To znamená, že stabilita není ovlivněna.c. Oj má možnost spojky, rukojeť lze zapustit dovnitř a zůstává tak „na palubě“. Velmi elegantní řešení!Vana je navíc extrémně stabilní (hustý materiál, podobný kvalitnímu stavebnímu kyblíku).Velmi ovladatelná, s hladkým chodem a extrémně stabilní. (Dokonce ani tři děti, které se na ní pohrávaly, ji nepřevrhly). Sestavení vany bylo v prvním kroku trochu nešikovné; nejlépe ve dvou lidech. Kompletně smontován je pak během cca 20 minut.Tlusté a masivní šrouby,není co vytknout.Jediná nevýhoda:Pozor na uložení oje!To je ale velká věc ;-) Určitě doporučuji,skvělý kousek!

Zobrazit původní hodnocení

před 6 dny Publikováno na Expondo Denmark

Super robustní a dobrý

Pěkný robustní a výkonný vozík

Zobrazit původní hodnocení

minulý rok Publikováno na Expondo France

Dobrý kočárek

Zahradní vozík Hillvert HT-Q.BASS-550 se velmi podobá velmi uznávanému 1200 lb Gorilla Carts GOR6PS. Na rozdíl od toho, co je uvedeno v popisu, kola nemají 250 mm, ale 13 palců (330 mm). Zatížení uvedené na pneumatikách je 300 lb na kolo, 1200 lb na celek nebo 544 kg, tedy údaj 550 kg. Inflace nesmí překročit 2,07 baru. Montáž je bezproblémová, šrouby (pojistné šrouby, podložky) jsou v uspokojivé kvalitě. Při vybalování je cítit silný zápach gumy, který přetrvává několik dní. Tento vozík tažený traktorem jsem použil na přesun o něco více než 4 šňůr vlhkého dřeva na sto metrů, na svažitém a znatelně hrbolatém terénu cca 60-70 jízd. K výborné stabilitě sestavy přispívá 70 cm šířka montáže a také přibližná hmotnost 31 kg. Ovladatelnost vozíku při pohybu vpřed je ohromující, ale při zpětném chodu téměř nemožná, vozík okamžitě přejde do krabího režimu. Naklonění plastové krabičky dobré tloušťky nečiní problém. Skladování vyžaduje 70 cm na šířku, 112 cm na délku v normální poloze nebo 0,80 m při naklonění vozíku dozadu na korbě. Závěrem lze říci, že jsem s produktem velmi spokojen, což se časem potvrdí. Není možné srovnání s produkty za 100 eur.

Odpověď od

Děkuji za vaše pozitivní a povzbudivá slova. Těšíme se, že vám pomůžeme jednat a dosáhnout vašich cílů. Měj krásný zbytek dne !
Zobrazit původní hodnocení

před 7 měsíci Publikováno na Expondo Austria

Podle očekávání

Koupeno nedávno, ještě jsem s ním nepracoval, dělá velmi dobrý dojem. Působí velmi robustně, vana je kvalitní a stabilní, silné stěny. Podvozek je velmi stabilní, se 2 dětmi uvnitř zůstává stabilní v úzkých zatáčkách, sklápění funguje perfektně. Rukojeť sedí pohodlně v ruce a nevrže tolik, jako je tomu u menších modelů. Jde však o opravdu velký kus, který vyžaduje prostor. Už se těším na první zahradní práce. I bez skutečné práce mohu auto doporučit.

Zobrazit původní hodnocení

před 2 lety Publikováno na Expondo Spain

Dobré auto na všechno

Odeslání bylo rychlé...položka přišla velmi dobře zabalená...po složení je vozík pevný a odolný...jen pro případ, že bych namazal a vyhladil všechny spoje a spoje rukojeti a podběhů kol..myslím Auto mám mnoho let a ovladatelnost je velmi vysoká.

Zobrazit původní hodnocení

U nás jste

ve správných rukou!

Díky bohatým odborným znalostem a s cílem nabízet prvotřídní kvalitu za bezkonkurenční ceny vyvíjíme vlastní silné značky s udržitelným designem "Made in Germany". Dosud jsme si získali důvěru více než 1 000 000 spokojených zákazníků a neustále vyvíjíme nové metody, abychom ještě více vyhověli vašim individuálním přáním a požadavkům.

Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
4.3
hodnocení obchodu na TrustPilot
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty