Trustpilot
Slevy
Žádné recenze Ohodnoťte tento produkt jako první
Royal Catering

Elektrický gril na kebab - sada - s nožem na kebab

22 990,00 Kč 24 990,00 Kč
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Položka: EX18000271

Záruka nejnižší ceny
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.
Ks
Sleva
Za položku
1+
0%
22 990,00 Kč
3+
5%
21 840,50 Kč
5+
10%
20 691,00 Kč
10+
15%
19 541,50 Kč
Klíčové vlastnosti
  • 6 topných těles rozložených do 3 úrovní se samostatnou regulací teploty
  • Dlouhá životnost – vyrobeno z kvalitní ušlechtilé oceli
  • Tloušťka řezu nože nastavitelná v rozmezí 1–8 mm
  • Stejnoměrné rozdělování tepla při rotaci špízu zajišťuje optimální výsledek grilování
  • Včetně náhradního řezného kotouče – lze snadno vyměnit a čistit
  • Miska na odkapávající tuk – lze ji vytáhnout a tuk z ní snadno vylít
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

Technické detaily

Materiál
Ušlechtilá ocel
Žáruvzdorný kámen
Výkon [W]
6000
Odstup mezi rožněm a topnými tělesy
120-230
Rozměry (DxŠxV)
0 x 0 x 0 cm
Hmotnost
0 kg
Rozměry zásilky (DxŠxV)
0 x 0 x 0 cm
Hmotnost zásilky
0 kg

Obsah balení

  • Gril na kebab a gyros RCEK-380
  • Špíz
  • Lopatka na kebab
  • Nůž na kebab RCKK-80.1
  • Náhradní řezný kotouč
  • Brousek
  • Zástrčka NENÍ součástí balení

Popis produktu

Elektrický gril na kebab – sada – s nožem na kebab

Na elektrickém grilu na kebab RCEK-SET1 značky Royal Catering připravíte křehké a křupavé maso – jehněčí, telecí, kuřecí pro kebab či tzv. döner, šavarmu, gyros, tacos al pastor apod. Na tomto grilu můžete dokonce připravit i zeleninu či pečené kuře. Konstrukce grilu je úsporná, co se týče spotřeby elektrické energie i náročnosti obsluhy – rotující špíz ani elektrický nůž na kebab nejsou složité. Přístroj včetně svého příslušenství je proto vhodný jak pro profesionální použití ve stáncích rychlého občerstvení a v restauracích, tak i pro soukromou potřebu. Jeho provoz není závislý na přívodu plynu, a proto nabízí široké možnosti použití.
Gril na kebab značky Royal Catering je konstruován tak, aby umožnil dobře grilované produkty. O to se stará rotující grilovací špíz spolu se šesti elektrickými topnými tělesy, rozloženými ve třech výškových úrovních. Jejich zásluhou nabízí gril tři nad sebou umístěné topné zóny, každou s nezávislým otočným regulátorem teploty. Regulátory mají tři stupně nastavení a jejich přesné používání je vysvětleno v přiloženém návodu k obsluze. Gril se zapíná spínačem ON/OFF, umístěným na přední straně přístroje, a zároveň s tím se spustí i rotace špízu.
Ohnivzdorná šamotová deska odráží v průběhu grilování teplo z topných článků a zvyšuje tak jeho zadržování. To také znamená nižší spotřebu elektrické energie, a tedy i efektivitu přístroje, co se týče nákladů na jeho provoz.
Kryt přístroje je vyroben z hygienické a zdravotně nezávadné ušlechtilé oceli. Leštěný povrch propůjčuje grilu moderní vzhled a umožňuje jeho rychlé a nekomplikované čištění. Díky tomu se přístroj může pochlubit dlouhou životností a vysokou odolností. Otevřená konstrukce grilu umožňuje jeho jednoduchou obsluhu, protože můžete maso krájet a servírovat přímo ze špízu.
730 mm dlouhý a o 360 stupňů otočný grilovací špíz má individuálně nastavitelnou vzdálenost od topné plochy a lze jej přizpůsobit danému kusu masa. Tím se zabrání připalování některých grilovaných míst a docílí stejnoměrného grilování a rovnoměrného zhnědnutí. K dalšímu vybavení přístroje patří ochranná mřížka na zadní stěně, která chrání topné články před stříkanci nebo odletujícími kousky masa a usnadňuje tak čistění přístroje.
K jednoduchosti používání a čistění přístroje přispívá i vyjímatelná nádobka na odkapávající tuk, umístěna na dně přístroje a vyrobena rovněž z ušlechtilé oceli. Vertikální pozice rotujícího špízu zajišťuje, že přebytečný tuk je odváděn odtokovým otvorem do nádobky, kde je zachycován. Po ukončení grilování se tato nádobka snadno vyprázdní a vyčistí.
Silný elektrický motor s výkonem 6000 wattů je umístěn ve spodní části přístroje. Ke spuštění přístroje potřebujete pouze elektrickou energii, a ne jako doposud plynovou přípojku. Čtyři protiskluzové pevné nožičky udržují gril v bezpečné a stabilní poloze na pracovní ploše, aniž by došlo k jejímu poškrábání. Ke grilu na kebab se dále dodává lopatka z ušlechtilé oceli, určená k pohodlnému porcování pokrmů.
Řezný kotouč lze několika pohyby vyjmout z elektrického nože a snadno očistit. Pokud by časem ztrácel na ostrosti, můžete jej na přiloženém brousku znovu nabrousit. Součástí dodávky je rovněž jeden náhradní řezný kotouč.

Hodnocení a recenze


Seřadit :
Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
4.3
hodnocení obchodu na TrustPilot
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty