Trustpilot
(9) recenzí

Krmící automat pro kuřata - 12 kg - stupátko 980 g

2 699,00 Kč
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Položka: EX10280039

|

Model: WI-CF-120

Záruka nejnižší ceny

Poslední kusy

Pospěšte si! Zbývá už jen několik kusů!

Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Připraveno k odeslání!

Doručení přibližně středa 1. května
Klíčové vlastnosti
  • praktický design – automatický podavač krmiva se otevírá pomocí stupátka v závislosti na hmotnosti kuřat
  • odolnost – stabilní a odolné pouzdro z reliéfního hliníku
  • bezpečnost – stupátko z reliéfního hliníku zabraňuje sklouznutí kuřat
  • dostatek prostoru – s velkou kapacitou 12 kg vydrží krmivo po dlouhou dobu
  • hygiena – krmivo zůstává uzavřené a je podáváno pouze v případě potřeby, dávkovač krmiva zabraňuje rozptýlení krmiva
Bezpečné platební metody
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

NEJČASTĚJI KLADENÉ OTÁZKY

Hodnocení a recenze


4.1

Na základě 9 recenzí

Seřadit :

minulý rok Publikováno na Amazon Germany

Velmi dobrá investice

Naše Orpis a Green Layers trvaly jen 3 dny, protože je mohla sežrat velká tlama... a protože jsem na začátku jednoduše nenainstaloval tuhle podivnou šedou zátku, protože návod na sešroubování měl opravdu velmi špatné rozlišení. obrázky, ani jsem nevěděl, kam tato věc vlastně patří a k čemu má díl sloužit...ale právě to byla ta velká pomoc, aby se klapka zase tak rychle a s rachotem nespadla. Nyní se víko pomalu a tiše spouští dolů, takže už nehrozí a zvířátka si navzájem pózují, jak jsou skvělá, když mohou tuto zpočátku výhružnou krabici otevřít k jídlu. Velmi pěkně vyrobené a drahé, dobré jídlo je chráněno před myšmi a krysami, jak jsme chtěli. Prostě skvělé, za ty peníze to stojí! Zejména u velkého Orpingtonu pro nás bylo důležité najít něco, co nabízelo dostatek místa nad hlavou při jídle. Kohouti mají tak velké hřebeny, že by se jinak poranili při pojídání z největších závěsných krmítek, když museli zamáčknout hlavu, aby se dostali k potravě. Všichni jsou teď šťastní, opravdu skvělé!

Zobrazit původní hodnocení

minulý rok Publikováno na Amazon France

Produkt se mi zdá dobrý, ale není to nové balení, které jsem obdržel

V obdrženém balíku nebyl návod k sestavení, byl bych raději, kdyby byl balík řádně zkontrolován, v návodu chyběly stránky, které si určitě ponechal ten, kdo se ho pokoušel sestavit přede mnou. Upřímně řečeno, není to příliš správné, zbývající pokyny, konkrétně bezpečnostní pokyny, byly dokonce obarveny. , musel jsem chybějící stránky najít na internetu a udělat screenshoty, pak je úprava trochu chaotická a kresba není dostatečně přesná a příliš malá. vysvětlení se zdají být jasné, ale ve skutečnosti zde nejsou žádná důležitá vysvětlení, a tak musíme hádat, co jsme dělali s některými maticemi, navíc jsem musel přidat 4 malé matice k vloženému šroubu, aby bylo možné připevnit velkou tyč k tržní noze ,jinak nedrží.Jinak po sestavení se krmítko zdá dobré a dostatečně pevné. Ukázali jsme několik slepic a nakonec to byly bílé, které pochopily a ukázaly ostatním.

Zobrazit původní hodnocení

před 8 dny Publikováno na Expondo Germany

Automatické krmítko pro kuřata

Je to skvělé zařízení, kuřata hned zjistí, jak funguje.

Zobrazit původní hodnocení

před 3 lety Publikováno na Amazon Germany

Velmi dobře udělané, ale... Už žádné ale! 👍

Média nelze načíst.\n \n \n \n \n \n \n \n\n\n\n\n\n\n\n\n \n \n Jsme příjemně překvapeni, jak dobře to je Kontejner krmiva je zpracován. Vše bylo dokonale odjehlováno, takže nejsou žádná ostrá místa. To dělá lidi a kuřata šťastnými! 🙂Ve spojích tyčí je však velká vůle (viz fotky), což nás překvapuje, protože zbytek je opravdu precizně zpracovaný.Ale dobře, proto jednu hvězdičku odečítáme. Klapka při otevírání také hodně hučí, myslím, že na přiloženém videu je to docela jasně slyšet. Pokud se během používání ukáže, že ani jedno nemá žádný účinek a slepicím to nevadí, vrátí se pátá hvězdička.Záleželo nám na tom, aby byla krabice odolná proti myši nebo myši. Je navržen tak, aby byl odolný vůči krysám a to je vše.Celkově se naše očekávání naplnila a v některých případech i překonala. Doporučení k nákupu pro nás. Recenzi aktualizujeme po pár měsících používání Aktualizace květen 2021: Dnes se kuřata konečně nastěhovala a první přístupy vypadají docela dobře. Pokud bude vše pokračovat dobře, udělali jsme vše správně a rádi vrátíme pátou hvězdu Aktualizace červen 2021: Kuřata nyní velmi dobře přijímají nádobu na krmivo. Viz video. Pátá hvězda je tedy zpět.Jsme s ní maximálně spokojeni a rádi ji doporučíme ostatním Aktualizace duben 2022: Bohužel jsou nyní problémy s mechanismem jemného zavírání. Vsuvka se již zcela nevysouvá z držáku viz poslední obrázek Kontakt s prodejcem byl velmi dobrý a přátelský. Bude nám zaslán náhradní díl, ale bohužel to bude trvat několik týdnů. Do té doby se víko zavírá bez brzdění.Hodnocení zatím necháme na 5 hvězdiček, protože jsme s nádobou na potraviny celkově velmi spokojeni. Pokud se stejná chyba vyskytne také u nového zamykacího mechanismu, pak se nezdá být výjimkou a podle toho provedeme downgrade.

Zobrazit původní hodnocení

před 7 měsíci Publikováno na Expondo Poland

Žádný komentář.

Zobrazit původní hodnocení

před 2 lety Publikováno na Amazon Germany

Skvělá část, ale moje kuřata tomu nerozumí

Vřele doporučujeme pro chytrá kuřata. Dobře zpracované a funkční. Bohužel ani po několika měsících všechna moje kuřata nepochopila, že se na ně má šlapat a jíst, až když je na talíři kámen. Výrobce si ale nemůže pomoci. :D

Zobrazit původní hodnocení

před 2 lety Publikováno na Amazon Italy

krmítko pro kuře

Můj problém to nevyřešilo

Zobrazit původní hodnocení

před 6 měsíci Publikováno na Expondo Germany

Skvělý stroj, zpracování potřebuje zlepšení!

Toto je náš druhý stroj! Vzhledem k tomu, že s prvním jsme již 2 roky velmi spokojeni, kromě tlumiče zavírání bylo jasné, že další bude stejný model!

Zobrazit původní hodnocení

minulý měsíc Publikováno na Expondo Germany

Nápad produktu skvělý...s chybami

Objednali jsme si krabičku jako vzorek a k našemu překvapení to naše kuřata vzala velmi dobře a velmi rychle to pochopila. Bohužel jsme si všimli, že v krabici je z obou stran malá mezera cca 1,0-0,5 mm.Na dotaz na zákaznickém centru nám bylo sděleno, že jsme ji špatně smontovali. Tak jsem to zase kompletně rozebral, ale problém zůstal. Ale protože to tak dobře fungovalo, objednali jsme ještě 3 kusy, tedy celkem 4. Mezery tam jsou taky. Znovu jsme kontaktovali zákaznický servis a nebyli jsme schopni správně sestavit produkt. Takže máme někoho jiného, aby se na to podíval znovu. Bohužel mezera nezmizela. Žádná odpověď ze zákaznického centra. Snášecí mouka bohužel prokluzuje mezerami a dělá z toho obrovský nepořádek. Je to škoda, za ty peníze jsem čekal víc.

Odpověď od

Dobrý den, je nám líto, že máte s produktem problémy. Kontaktovali jsme vás e-mailem, abychom problém vyřešili. Nezapomeňte prosím odpovědět, abychom viděli, zda existuje řešení.
Zobrazit původní hodnocení

U nás jste

ve správných rukou!

Díky bohatým odborným znalostem a s cílem nabízet prvotřídní kvalitu za bezkonkurenční ceny vyvíjíme vlastní silné značky s udržitelným designem "Made in Germany". Dosud jsme si získali důvěru více než 1 000 000 spokojených zákazníků a neustále vyvíjíme nové metody, abychom ještě více vyhověli vašim individuálním přáním a požadavkům.

Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
4.3
hodnocení obchodu na TrustPilot
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty