Trustpilot

Svářecí helmy

Kdo u nás již zakoupil mlýnky na maso, nebo garážová vrata, již ví, že bezpečnost je u společnosti expondo na prvním místě! To platí i pro náročný průběh svařování. Svářecí helmy od společnosti Stamos Germany se vyznačují především svým vysokým standardem kvality a stejně tak svou zatížiteností. Díky mnoha rozdílným funkcím se svařovací helmy hodí na použití v průmyslovém prostředí. Porozhlédněte se tedy ještě dnes v našem internetovém obchodě a prohlédněte si veliký výběr designových helem.

Automatické ztmavnutí krytu

Svářecí helmy od společností Stamos Germany a Welbach spolehlivě chrání před nebezpečími, která se mohou vyskytnout při svařování, ať už jde o MMA, nebo TIG svařování. Jedná se zde samozřejmě především o oslnění očí. K tomu chrání každý svářecí kryt efektivně kůži obličeje a krku. Přitom se vyznačuje každá helma od Stamos Germany, příp. Welbach vysokým komfortem nošení a rychlou rychlostí reakce. K tomu se dbá na dobré zpracování a silné, co možná největší zorné pole, které práci co nejvíce zpříjemní. Takováto svářecí helma by vždy měla pokrýt běžné rozpětí ochrany očí. Tak obdržíte od Stamos Germany produkty, které nabízejí řešení do všech podmínek. U automatické svářecí helmy dojde ke ztmavení plně automaticky. To představuje veliký komfort pro uživatele, ale také vysokou míru bezpečnosti. Ztmavení proběhne okamžitě (v 1/25.000s) a umožní tak nekomplikovanou a bezpečnou činnost. Navíc je zde ještě nastavitelný čas prodlení a tím se svářecí helma hodí optimálně do rámcových podmínek. Vemte prosím na vědomí, že je i při použití počítačem řízených plazmových řezaček svářecí helma nezbytná, i když nepracujete přímo na nebezpečném místě.

Solární svářecí helma

Svářecí helmy přesvědčí svým pohodlím při nošení. Díky provedení z vysoce kvalitního a odolného nylonu je dosaženo velmi nízké hmotnosti, aniž by byla upozaděna bezpečnost. Tento moderní materiál nám dovolí nabídnout velký výběr a přitom nezapomínat na bezpečnost a komfort. Všechny nabízené helmy od Stamos Germany a Welbach jsou poháněny solárním článkem, který ukládá solární energii v jedné baterii a v případě potřeby ji na helmu přenese, díky čemuž dojde ke ztmavení nebo zesvětlení. Díky použítí solární technologie má helma mnoho výhod: především je použití helmy vždy zabezpečené, protože v případě nutnosti vždy stačí krátké nabití na slunci (i když je velmi nepravděpodobné, že se helma vybije). K tomu není třeba objednávání drahýhch baterií. U Stamos Germany naleznete vhodná ochranná náhradní skla v sadě s 10 ks, nebo další příslušenství . Ochranná skla musí vydržet velké množství zatížení, jako je například stříkání při svařování apod. Jejich výměna je přitom velmi jednoduchá a může nastat v nejkratší době, čímž je Vaše svářecí helma vždy připravená k použití.