Trustpilot
(3) recenzí

Laboratorní zdroj - 0-30 V - 0-5 A DC - 150 W - USB - 100 míst v paměti

4 399,00 Kč
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Položka: EX10021066

|

Model: S-LS-36

Záruka nejnižší ceny
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Doručení přibližně středa 1. května
Klíčové vlastnosti
  • vysoká přesnost 1 mV / 0,1 mA
  • Rozsah napětí stejnosměrného proudu: 0–30 V
  • Rozsah síly proudu: 0–5 A
  • velký LCD displej s podsvícením nabízí rychlou kontrolu aktivních výstupních hodnot proudu a napětí
  • ochrana proti přepólování / přetížení / přehřátí / přepětí / nadproudu
  • gumové nožičky – žádné nechtěné posunutí ani škrábance na pracovní ploše
Bezpečné platební metody
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

NEJČASTĚJI KLADENÉ OTÁZKY

Hodnocení a recenze


5.0

Na základě 3 recenzí

Seřadit :

před 2 lety Publikováno na Expondo Germany

Super

Lineární laboratorní zdroj má namísto normálního transformátoru toroidní transformátor a je tedy z hlediska spotřeby pro malé zátěže srovnatelný se spínaným zdrojem. Zařízení je tiché při nízké zátěži (testováno do 12V, 2A) a žádné hučení ani pípání jako jiné laboratorní zdroje v této cenové relaci. Ventilátor se neregulovaně zapíná pouze při odběru většího výkonu a poté zůstává na příjemné úrovni hlasitosti, což se hodí i do tichých místností. Obsluha přístroje je zpracována velmi dobře. Specifikace lze zadat pomocí otočného kolečka nebo pomocí numerické klávesnice. Číselná klávesnice také slouží pro 100 jednotlivých paměťových míst, z nichž 10 je přímých. To je v této cenové kategorii vzácné. Regulace proudu začíná na 3 miliampérech, abyste mohli experimentovat i s LED bez sériového rezistoru. Jasně čitelný displej také vyčnívá z obvyklých červených čísel na jiných zařízeních. Výstupní signál je díky lineárnímu napájení málo rušen a je vhodný i pro citlivé spotřebiče. Všestranný přesvědčivý laboratorní napájecí zdroj.

Zobrazit původní hodnocení

před 3 lety Publikováno na Amazon Germany

Kvalitní a solidní laboratorní napájecí zdroj

Laboratorní zdroj byl dodán velmi dobře zabalený a lze jej ovládat intuitivně. I přes dobré balení bylo přiložené (mini) CD bohužel vadné, takže ovládání přes PC jsem zatím nemohl vyzkoušet. CD ve velikosti "Normal2" by bylo také praktické, protože mini CD nelze použít ve slotech v mechanikách. Ještě lepší by bylo, kdyby se dal jednoduše stáhnout aktuální software. Pak bych musel čekat, až mi přijde náhradní CD a životní prostředí by bylo stále chráněno, protože CD by již nebylo nutné. Displej je podsvícený a dobře čitelný. Displej by však mohl být o něco větší, aby se hodnoty daly číst ještě snadněji. Barevný displej by bylo optimální,i když zapnutý zdroj by byl trochu dražší.Klávesy působí kvalitním dojmem a snadno se ovládají.Některé klávesy jsou podsvícené.Připojovací svorky jsou pevné.Nicméně žádné kabely s pevným krytem lze vložit laboratorní kabely s pohyblivou objímkou nebo standardní lze použít laboratorní kabel bez krytu Další praktickou vlastností je, že laboratorní zdroj má pevné držadlo na přenášení.

Zobrazit původní hodnocení

před 3 lety Publikováno na Expondo Germany

Kvalitní a solidní laboratorní napájecí zdroj

Laboratorní zdroj byl dodán velmi dobře zabalený a lze jej ovládat intuitivně. I přes dobré balení bylo přiložené (mini) CD bohužel vadné, takže ovládání přes PC jsem zatím nemohl vyzkoušet. CD ve velikosti "Normal2" by bylo také praktické, protože mini CD nelze použít ve slotech v mechanikách. Ještě lepší by bylo, kdyby se dal jednoduše stáhnout aktuální software. Pak bych musel čekat, až mi přijde náhradní CD a prostředí by bylo stále ušetřeno, protože CD by již nebylo nutné. Displej je podsvícený a dobře čitelný. Displej by však mohl být o něco větší, aby bylo možné hodnoty číst ještě snadněji. A optimální by byl barevný displej, i když zapnutý zdroj by byl trochu dražší.Tlačítka působí kvalitním dojmem a snadno se ovládají.Některé klávesy jsou podsvícené.Připojovací svorky jsou pevné.Nicméně nelze zasunout kabely s pevným krytem Lze použít laboratorní kabely s pohyblivou objímkou nebo standardní Laboratorní kabel bez krytu Další praktickou vychytávkou je, že laboratorní zdroj má pevné ucho na přenášení.

Zobrazit původní hodnocení

U nás jste

ve správných rukou!

Díky bohatým odborným znalostem a s cílem nabízet prvotřídní kvalitu za bezkonkurenční ceny vyvíjíme vlastní silné značky s udržitelným designem "Made in Germany". Dosud jsme si získali důvěru více než 1 000 000 spokojených zákazníků a neustále vyvíjíme nové metody, abychom ještě více vyhověli vašim individuálním přáním a požadavkům.

Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
4.3
hodnocení obchodu na TrustPilot
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty