Trustpilot
(14) recenzí

Kombi svářečka - TIG 220 A - MIG 220 A - MMA

18 990,00 Kč
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Položka: EX10020131

|

Model: S-MTM 220

Záruka nejnižší ceny
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Připraveno k odeslání!

Doručení přibližně pondělí 29. dubna
Klíčové vlastnosti
  • kombi svářečka 5 v 1 pro opravářské a údržbářské práce
  • vhodné pro TIG / MAG, TIG DC, MMA svařování, pájení a obloukové svařování trubičkovým drátem
  • 220 ampérů svařovací výkon / přípojka 230 voltů
  • power ventilátory na chlazení / ocelový povrch s práškovým nástřikem
  • kompaktní a robustní konstrukce / přenosně použitelná díky rukojeti
  • mechanicky přivedená drátová elektroda / posuv drátu na 2 kolečkách
Bezpečné platební metody
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

Hodnocení a recenze


4.8

Na základě 14 recenzí

Seřadit :

minulý rok Publikováno na Expondo Spain

Katastrofální selhání stroje

Mohu jen věřit správě záruky.

Odpověď od

Děkuji za názor. Chceme pomáhat a zlepšovat se, ale aby se to neopakovalo, potřebujeme vaši podporu. Společně to dostaneme.
Zobrazit původní hodnocení

před 2 lety Publikováno na Expondo Sweden

Skvělý!

Velmi dobrý stroj, výkon daleko nad očekávání! Jezděte většinou s Tigem a mnou a funguje to velmi dobře! Hladký stroj a snadné použití! Vysoce doporučeno!

Zobrazit původní hodnocení

před 9 měsíci Publikováno na Expondo Sweden

S tímto svarem jsem více než spokojen. Vše mezi 1mm-10mm železo svařte magnetickým drátem s čistým výsledkem. Mma funguje skvěle. Ještě jsem to nezkoušela, ale očekávejte, že výsledek bude perfektní. Takže tento produkt opravdu doporučuji.

Zobrazit původní hodnocení

před 3 lety Publikováno na Amazon France

poměr kvalita cena 10/10

Pracuji 4 roky a stále nejsem zklamán.Jako profesionální svářeč jsem zvyklý svařovat na ESAB pro a upřímně kromě nastavení typu: post gas..atd (týká se TIG) které nejsou, ale standardní nastavení jsou upravena tak dobře, že nemusíte... čerpací stanice a asi 3 sekundy, u tohoto modelu nedochází k žádnému vyblednutí, ale není to příliš nepříjemné.. jakýkoli hořák TIG se může "přizpůsobit" (suchý hořák pouze) obecnou výměnou elektrické zástrčky tlačítka primeru.. výkon je dobrý od 15A do 220A žádný problém.. použití s argonem (arcal 1 2,5m3) Co se týče MIG/MAG, funguje to také velmi dobře na 5kg cívku (plná ocel, nerezová ocel, plněný drát), svařil jsem s 0,8 pevnou ocelí (atal5 2,5m3 láhev) na malou tloušťku 1 mm až 4 mm oceli a průměr 1,0 na 8/10 mm na ocel také.. upřímně řečeno, seřízení je dobré, jde to stejně dobře jako profi stanice typu ESAB, KEMPY... jen dávejte pozor na dobu svařování na vysoké proudu nepřetržitě hořáky jsou chlazeny vzduchem, takže mohou hořet, pokud svařujete déle než 1 hodinu nepřetržitě.. Pro MMA ,.. síla oblouku takže velmi dobrý základ Používám pouze bazickou elektrodu (lepší odolnost než rutil pro ty, kteří se diví, proč je rutil pro "DIY") v 2,5 nebo 3,2 typu SAF Jediný negativní bod je, že nesvařuje hliník, ale já věděl, že předtím..Ve zkratce to vše říci, že pro karosérii nebo čisté a tvrdé svařování (potrubí, rámování atd.) tato pozice dělá práci, kterou důrazně doporučuji, protože má 3 funkce MIG/MAG, TIG, MMA má dobré poměr kvalita cena, jen si všimněte, že musíte investovat další 2 plynové láhve, abyste mohli použít TIG a MIG, které musí stát alespoň 500 za láhev.. myslím, že minimum vědět a za mě 5 hvězdiček jsem čekal 4 roky než něco napíšu věc a stanice stále funguje velmi dobře..

Zobrazit původní hodnocení

před 2 lety Publikováno na Expondo Germany

Špičkový přístroj

Se zařízením pracuji již několik měsíců a zatím jsem na něj kladně zapůsobil. Bez závad, funguje skvěle.

Zobrazit původní hodnocení

před 6 lety Publikováno na Amazon Germany

Doporučeno pro každého fandy a podnikání

Dobrý den, přátelé. Svařák jsem dostal super rychle. Nyní jsem vyzkoušel všechny svářečské práce, které dokáže. Skvělé zařízení a předčilo má očekávání. Všem mohu jen doporučit. Dokonce bych to nabízel jako mobilní zařízení pro firmy. Všechno tam, vše, co potřebujete, velmi dobré možnosti nastavení díky digitálnímu ovládání. Koupí argonové láhve, láhve majetku, jsem se rozhodl správně. Vždy šťastný.

Zobrazit původní hodnocení

před 6 lety Publikováno na Amazon Spain

Velmi šťastný

Mluvím o multiprocesní svářečce Stamos Power - S-MTM 220. Stroj je dodáván ve velmi odolné krabici a s dřevěným víkem, které zaručuje jeho dobrou ochranu během cesty.Tlačící panel je jednoznačně kvalitní. kvalita,potenciometry jsou velmi přesné na dotek,displeje jsou skvělým pomocníkem při regulaci stroje.Struktura zařízení vypadá odolně,je to 1mm plech a rukojeť umožňuje snadnou přepravu i když je stroj docela těžký . K přepravě bych doporučil použít vozík. (s tímto strojem si to můžete vyrobit sami :-))V popisu je i příslušenství, je kvalitní, svítilny vypadají velmi dobře, hadice jsou dostatečně dlouhé na pohodlnou práci. Proudové kabely jsou tvárné a tlusté.Při svařování (u MMA) je start velmi dobrý, elektroda se spustí jakmile se dotkne kusu v jakékoli intenzitě.Minimální intenzita v MMA je 11A, v MIG je 30A a v TIG 10A. (i když v případě TIG si nejsem na 100% jistý, ale pokud to není 10, je to 15A) Maximální intenzita je ve všech třech případech 220. Jediné, co se nedoporučuje, je použití wolframu, který přichází má červenou barvu, což znamená, že má 2 % thoria.A něco, co lze zlepšit vzhledem ke svařovacímu výkonu, je to, že maximální drát, který toleruje, je 0,8 (minimum je 0,6), může to být 1,0. To však nelze kritizovat, protože nás o tom informují jeho technické vlastnosti.

Zobrazit původní hodnocení

před 2 lety Publikováno na Expondo Switzerland

Naprostá spokojenost

Zařízení mě přesvědčilo a služba expando je zákaznicky velmi příjemná a nebyrokratická, mohu jen doporučit.

Zobrazit původní hodnocení

minulý rok Publikováno na Expondo Belgium

Otázka

Dobrý den, lze s touto stanicí svařovat hliník a jaký je rozdíl oproti modelu S MTM 220UK?

Odpověď od

To je dobrá otázka. Zavolejte nám na +33 9 72 35 50 85 nebo nám napište na [email protected]. S expoDO podnikněte kroky.
Zobrazit původní hodnocení

před 2 lety Publikováno na Expondo France

Otázka

Dobrý den, je k tomu nějaké příslušenství?

Odpověď od

Dobrý den, ano, díly uvedené v dodávce jsou součástí tohoto produktu.
Zobrazit původní hodnocení

U nás jste

ve správných rukou!

Díky bohatým odborným znalostem a s cílem nabízet prvotřídní kvalitu za bezkonkurenční ceny vyvíjíme vlastní silné značky s udržitelným designem "Made in Germany". Dosud jsme si získali důvěru více než 1 000 000 spokojených zákazníků a neustále vyvíjíme nové metody, abychom ještě více vyhověli vašim individuálním přáním a požadavkům.

Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
4.3
hodnocení obchodu na TrustPilot
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty