Trustpilot
(6) recenzí

Kotel na vaření piva - 30 l - 2 500 W

7 999,00 Kč
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Položka: EX10010891

|

Model: RCBM-40N

Záruka nejnižší ceny
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Doba doručení cca 1-4 pracovní dny
Klíčové vlastnosti
  • Kompletní souprava na vaření piva s ručním či automatickým provozem a 9 nastavitelnými programi
  • Automatický modus a fukce paměti - nejlepší funkce pro sládky začátečníky
  • Snadno ovladatelný LCD-display s touchpadem pro nastavení teploty, výkonu a času vaření
  • Topný element o výkonu 2 500 W, který lze nastavit s přesností 0,1 stupně až po 100 °C
  • Snadné ovládání - vyměnitelná nádoba na obiloviny, oběhové čerpadlo a vypouštěcí kohoutek, provedení z ušlechtilé oceli
Bezpečné platební metody
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

Hodnocení a recenze


4.3

Na základě 6 recenzí

Seřadit :

minulý rok Publikováno na Expondo Poland

S nákupem jsem velmi spokojen.

Ve srovnání s tradičním rmutováním v hrnci na hořáku je vaření v této konvici čiré potěšení. Jen bazukový filtr je neefektivní, rychle se zanáší a hlavně při použití granulí by měl být upraven způsob filtrace po chmelování. Produkt doporučuji.

Odpověď od

děkuji za názor. DOBRÝ nápad je to, co se nám moc líbí! Podíváme se na to a uděláme vše pro to, abychom to implementovali!
Zobrazit původní hodnocení

před 10 měsíci Publikováno na Expondo Poland

Dělá to, co má dělat!

Systém je jako u typických kotlů Grainfather, jen levnější, považoval jsem to za svůj 8. kotel (a 1 v tomto kotli), ale v ručním režimu, a musel jsem si zvykat na zařízení, abych zkontroloval, zda dělá to, co má plus: - automatický ohřev na určitou dobu - magnetické čerpadlo se samo míchá, díky čemuž se dosahuje vyšší účinnosti sladu - po zahřátí je snadné slad vyndat na polici uvnitř bojlerem a zalitím vodou se odstraní zbytek rmutu a zůstanou pouze slupky - možnost automatického nastavení celého procesu Nevýhody: - teplotní čidlo ukazuje o 2 stupně nižší (je to neustále vysoká teplota, takže je snadno se nastavuje a nedělá problém) - součástí sady není chladicí spirála (není nutná, ale zlepšuje chuť nálevu) - bazukový filtr je příliš krátký a snadno se zanáší i přes použité sáčky na granule chmel, musel jsem mu trochu pomoct Celkové hodnocení: Je to super, nemusíte u toho stát jako u hrnce, míchat a kontrolovat teplotu, při vážení další várky nastavím automatický režim a jdu se dívat série :)

Odpověď od

Děkujeme za Váš pozitivní a povzbudivý názor. Doufáme, že i v budoucnu vám budeme moci pomoci dosáhnout vašich cílů. Měj krásný zbytek dne!
Zobrazit původní hodnocení

před 3 lety Publikováno na Expondo Germany

Velmi dobrý přístroj za přijatelnou cenu

Dobře, zařízení jsem zatím použil jen dvakrát, ale dělalo přesně to, co mělo. Vynikající! Vzhledem k tomu, že jsem měl zpočátku se zařízením pár problémů a následně jej musel vyměnit, mohu také říci, že podpora je bezchybná a přívětivá. Sečteno a podtrženo, dobře vyladěná záležitost. Už se těším na další zavařovací dny, protože toto zařízení to hodně usnadňuje a já ho pak mohu dále testovat. Ale i tak mohu říci, že zařízení je dobře až velmi kvalitně zpracované, čerpadlo běží dobře a teplota je udržována.

Zobrazit původní hodnocení

před 2 lety Publikováno na Amazon Germany

Automatizace procesu vaření piva od začátku do konce varu mladiny

ÚvodZačal jsem vařit pivo pro soukromé použití každou chvíli na začátku roku 2021. Registrace u celniceZa tímto účelem jsem nejprve zaregistroval projekt u celnice. 200 litrů je v Německu pro soukromé použití osvobozeno od daně. Nahlásíte to příslušnému celnímu úřadu. Motivace Začal jsem to hrncem a kvasným kbelíkem. To je v pořádku, ale teď jsem chtěl, aby to bylo pohodlnější. Podíval jsem se na různé varné konvice a vybral jsem si tuto varnou konvici.Vzhledem k tomu, že vaříme jen pro soukromé účely, stačí i verze 30 litrů Balení Konvice dorazí domů velmi bezpečně zabalená. Některé montážní díly, jako je trubice rmutu, jsou umístěny nahoře pod víkem. Zde také naleznete návod k obsluze (vícejazyčný). Instalace je snadná. Technická Do konvice je vyraženo množství náplně v litrech a galonech (US). Usnadňuje se tak cílené doplňování vody Vnitřní kbelík, ve kterém se mláto nachází, lze otočným pohybem zavěsit do prstence na horní hraně. To usnadňuje scezování Mladina je nasávána do dna a poté vystupuje laterálně do potrubí. Nahoře je ventil, kterým se nastavuje průtok. Mladina je následně čerpána hadičkou otvorem ve skleněném víku a vše je neustále v pohybu Jaké kroky vaření přebírá konvice? Konvice přebírá celý proces vaření od prvního ohřevu až po konec varu mladiny K procesu se používá programovací jednotka. Zde si můžete uložit 9 receptů s 9 kroky. Recepty mají čísla a vy si zapište do seznamu, které číslo co znamená. Případně můžete vařit také ručně. Jakmile je rmut uvařen, automat automaticky signalizuje přidání chmele a po ukončení varu mladiny je do kotlíku vložena chladicí smyčka. Naše má 10 smyček. Poté mladina vychladne na 30 stupňů až 20 stupňů za cca 30 minut s největším množstvím náplně.Nyní necháte mladinu vypustit kohoutkem do kvasného kbelíku a kvašení začne.Máte tedy volné ruce a proces běží automaticky. Teplotu lze nastavit v krocích po 0,1 C/F stupně a topný výkon v krocích po 100 W. Parametry, se kterými pracujete, jsou topný výkon, čas a teplota. Ovládání funguje velmi precizně a získáte opakující se výsledek vaření.Nemusíte nutně vždy naplnit konvici plnou, můžete vařit i menší množství Následné náklady Kromě konvice potřebujete chladící naběračku. Máme chmelový pytel nebo síto s 10 očky a průměrem 26 cm. Chmel sem přidáváte při vaření rmutu. Tím se ušetří chmelový kal v kotli a usnadní se čištění.V případě potřeby zakryjte kotlík zvenku izolační rohoží. Tím se teplota kotle udržuje na konstantní úrovni ZávěrZískáte si doma varný systém, který dokáže uvařit až 25 litrů piva najednou. Proces vaření piva je automatizován až do fermentace. Zpracování je velmi čisté, vše v naprostém pořádku.

Zobrazit původní hodnocení

před 2 lety Publikováno na Expondo Germany

Velká úleva při vaření piva

Úvod Pivo jsem začal vařit pro soukromé účely každou chvíli na začátku roku 2021. Registrace na celnici K tomu jsem nejprve zaregistroval projekt na celnici. 200 litrů je v Německu pro soukromé použití osvobozeno od daně. Tuto skutečnost nahlásíte příslušnému celnímu úřadu. Motivace Začal jsem to hrncem a kvasným kbelíkem. To je v pořádku, ale teď jsem chtěl, aby to bylo pohodlnější. Podíval jsem se na různé varné konvice a rozhodl jsem se pro tuto varnou konvici. Vzhledem k tomu, že vaříme jen občas pro soukromé účely, stačí verze 30 litrů. Balení Konvice dorazí domů velmi bezpečně zabalená. Některé montážní díly, jako je trubice rmutu, jsou umístěny nahoře pod víkem. Zde je také umístěn návod k obsluze (vícejazyčný). Montáž je snadná. Technické informace Na konvici je vyraženo množství náplně v litrech a galonech (US). To usnadňuje cílené plnění vody. Vnitřní vědro, ve kterém se mláto nachází, lze otáčením zavěsit do kroužku na horní hraně. To usnadňuje čištění. Mladina je odsávána na dně a poté vystupuje laterálně v potrubí. Nahoře je ventil, kterým se nastavuje průtok. Sladina se pak čerpá hadicí otvorem ve skleněném víku a vše je neustále v pohybu. Které kroky vaření přebírá konvice? Konvice přebírá celý proces vaření od prvního ohřevu až po konec varu mladiny. K procesu se používá programovací jednotka. Zde si můžete uložit 9 receptů s 9 kroky. Recepty mají čísla a vy si zapište do seznamu, které číslo co znamená. Případně můžete vařit také ručně. Jakmile je rmut uvařen, stroj automaticky signalizuje přidání chmele. Po ukončení varu mladiny se do kotlíku vloží chladicí smyčka. Naše má 10 smyček. Poté mladina vychladne na 30 až 20 stupňů asi za 30 minut s největším množstvím náplně. Nyní se mladina vypustí kohoutem do kvasného kbelíku a začne fermentace. Máte tedy volné ruce a proces probíhá automaticky. Teplotu lze nastavit v krocích po 0,1 C/F stupně a topný výkon v krocích po 100 W. Parametry, se kterými pracujete, jsou topný výkon, čas a teplota. Ovládání funguje velmi přesně a získáte opakující se výsledek vaření. Konvici nemusíte vždy naplnit, můžete vařit i menší množství. Následné náklady Kromě kotle potřebujete chladící lopatku. Máme jeden s 10 očky a průměrem 26 cm. Sáček na chmel nebo síto. Chmel sem přidáváte při vaření rmutu. Tím se ušetří chmelové kaly v kotli a usnadní se čištění. V případě potřeby zakryjte vnější stranu kotle izolační rohoží. Tím se teplota kotle udržuje stálejší. Závěr Dostanete domů varný systém, který dokáže uvařit až 25 litrů piva najednou. Proces vaření piva je automatizován až do fermentace. Zpracování je velmi čisté, vše v naprostém pořádku.

Zobrazit původní hodnocení

minulý rok Publikováno na Expondo France

Spálené těsnění dna nádrže

Stroj je kvalitní, ale po mém prvním vaření se spálilo těsnění na dně nádrže. Bez tohoto těsnění již nádrž nemohu používat a nevím, kde ji sehnat. Prosím pomozte mi!

Odpověď od

Děkujeme, že jste nás kontaktovali. Chceme vám pomoci a stále se zlepšujeme, ale rádi bychom vaši pomoc zabránili tomu, aby se váš problém v budoucnu opakoval. Společně se tam dostaneme.
Zobrazit původní hodnocení

U nás jste

ve správných rukou!

Díky bohatým odborným znalostem a s cílem nabízet prvotřídní kvalitu za bezkonkurenční ceny vyvíjíme vlastní silné značky s udržitelným designem "Made in Germany". Dosud jsme si získali důvěru více než 1 000 000 spokojených zákazníků a neustále vyvíjíme nové metody, abychom ještě více vyhověli vašim individuálním přáním a požadavkům.

Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
4.3
hodnocení obchodu na TrustPilot
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty