Trustpilot
Slevy
(21) recenzí

Konvektomat - 25 l - 2 100 W - barva černá

7 999,00 Kč 9 899,00 Kč
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Položka: EX10011826

|

Model: RC-SOQ1

Záruka nejnižší ceny
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Připraveno k odeslání!

Doba doručení cca 1-4 pracovní dny
Klíčové vlastnosti
  • zdravé pokrmy – šetrné pečení a vaření v páře
  • flexibilní – kromě vaření v páře umožňuje trouba další funkce, jako konvekci, grilování, rozmrazování nebo vaření
  • horká – naprosto přesné pečení až do 220 ° C
  • precizní – díky časovači přesné nastavení doby pečení od 0 do 180 min
  • přehledná – touchpad s LED displejem pro snadné ovládání
Bezpečné platební metody
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

NEJČASTĚJI KLADENÉ OTÁZKY

Hodnocení a recenze


5.0

Na základě 21 recenzí

Seřadit :

před 6 měsíci Publikováno na Expondo Germany

Velmi dobrá trouba

Hledali jsme troubu s výstupem páry na pečení chleba a narazili jsme na tento model. Trouba má matný šik design, který v kuchyni působí poměrně kvalitním dojmem. Moje rodina ho používá už asi dva měsíce a jsme velmi spokojeni. Trouba se rychle nahřeje, dobře rozvádí teplo, peče až na 230 stupňů a peče velmi rovnoměrně. Poměr cena/výkon je výborný. Tato trouba má dobré zpracování. Funkce páry je přesně to, co slibuje. Instalace byla velmi snadná a po použití se snadno čistí. Trouba má navíc tolik programů s mnoha různými možnostmi, že chvíli trvalo, než je všechny vyzkoušet. Téměř všechny mé pokusy o pečení byly s chlebem a kachním masem (dosud) a chuť je dobrá. Vzhledem k tomu, že vnější strana dvířek trouby je vyhřívaná pouze na 230 stupňů, nehrozí žádné nebezpečí pro děti ani domácí mazlíčky. Zatím jsme byli schopni pojmout všechny chleby/kachny, i když vnitřní objem trouby je na můj vkus trochu malý. Dotyková oblast na přední straně je vybavena ovládacím panelem, díky kterému nejsou externí tlačítka nutná a nabízí řadu funkčních programů s malými obrázky, které jsou samozřejmé. Dotyková plocha vypadá stylově a snadno se ovládá i mokrými prsty. Po dvou měsících používání jsem dosáhl velmi dobrých výsledků a jsem s ním spokojen. Myslím, že je to skvělý přístroj s vlastnostmi popsanými na webu a určitě bych si ho koupil znovu. Teď už jen zbývá, aby trouba prokázala svou dlouhou životnost. Celkový závěr: „Jasné doporučení k nákupu“. Výhody: - Na dvířkách se nezahřívá - Rychle se zahřívá - Dostupná cena - Funkce páry - Stylový design - Rovnoměrné výsledky pečení - Mnoho programů - Pohodlný ovládací panel Nevýhody: - Objem/velikost poměrně malý - Teplota pouze do 230 stupňů Celsia

Zobrazit původní hodnocení

před 6 měsíci Publikováno na Expondo United Kingdom

Výborná trouba

Tento produkt vypadá velmi špičkově, má bohaté funkce a velikost je perfektní, moc se mi líbí a nemůžu se dočkat, až ho použiji.

Zobrazit původní hodnocení

před 6 měsíci Publikováno na Expondo United Kingdom

Pěkná trouba

Kvalita je úžasná, nečekal jsem, že budu tak milý osobně. Se svým zbožím jsem moc spokojená ❤️.

Zobrazit původní hodnocení

před 6 měsíci Publikováno na Expondo United Kingdom

Vynikající produkt

Výrobek vypadá úžasně. Je docela pohodlné používat a má více funkcí než ostatní trouby. Vnitřní design se po použití snadno čistí.

Zobrazit původní hodnocení

před 2 lety Publikováno na Expondo Sweden

Žádná uživatelská příručka

Trouba funguje dobře, ale velmi mě zklamalo, že se trouba dodává bez uživatelské příručky a popisu, jak stroj funguje atd.

Zobrazit původní hodnocení

před 6 měsíci Publikováno na Expondo United Kingdom

se produkt velmi líbí

Trouba funguje dobře a s podrobným popisem, jak stroj funguje atd. dobrá volba ;)

Zobrazit původní hodnocení

před 10 měsíci Publikováno na Expondo Poland

Výrobek odpovídá jeho kvalitě

Tuto troubu doporučuji, vaří se s ní velmi rychle a snadno, pokrmy jsou šťavnaté s vypečenou kůží, doporučuji

Odpověď od

Děkujeme za Váš pozitivní a povzbudivý názor. Doufáme, že i v budoucnu vám budeme moci pomoci dosáhnout vašich cílů. Měj krásný zbytek dne!
Zobrazit původní hodnocení

před 6 měsíci Publikováno na Expondo United Kingdom

Milá trouba

Pěkný výrobek, splňuje to, co bylo slíbeno a cena je také skvělá.

Zobrazit původní hodnocení

před 7 měsíci Publikováno na Expondo United Kingdom

Pěkný výrobek! krásný design a dobrá funkce~~~

Zobrazit původní hodnocení

minulý rok Publikováno na Expondo Germany

5 měsíců v provozu - 3 měsíce v opravě

Loni jsem koupil parní troubu od Expondo GmbH, která se mi zdála kvalitní a taky nebyla zrovna levná. Musím říct jednu věc: dokud trouba funguje, je to skvělá věc - bohužel radost netrvala dlouho: po pouhých 5 měsících to zařízení vzdalo (zkrat). Zažádal jsem tedy o opravu, přístroj byl vyzvednut, opraven a do 3 týdnů jsem jej měl zpět. Špatné překvapení přišlo při vybalování: když jsem odstranil poslední vrstvy bublinkové fólie, skleněná vložka dvířek trouby byla přede mnou v tisících drobných střepů! Zřejmě přístroj spadl na podlahu, zda při převozu nebo v oddělení oprav, nevím. Zjistil jsem, že jsem to nebyl já, ale odesílatel (Expondo), kdo musel škodu nahlásit poskytovateli balíkových služeb. Expondo to však nezajímalo. Zpočátku byly nějaké kreativní a nesmyslné návrhy: pošlou mi nové dveře, které bych si pak mohl nainstalovat sám (Haló??? Ty drobné střepy skla dokonce pronikly skrz štěrbiny do vnitřku zařízení!) nebo bych mohl použijte ten objemný ((také velmi těžký s 18 kg) odneste zařízení do balíkového obchodu. Obojí jsem odmítl a nakonec byl přístroj vyzvednut k další opravě (č.2). Tentokrát to trvalo docela dlouho. Na dotaz sdělili, že si na opravárenském oddělení neví rady (Dobrý den?? Už jsem poslal vyčerpávající popis poškození emailem a můj výtisk popisu poškození včetně vytištěných fotek byl také součástí balík!). Věci se staly ještě bizarnějšími o dva týdny později: zařízení bylo nyní opraveno, ale proces nebyl v systému nalezen. Trvalo několik dalších e-mailů, než se zařízení konečně vrátilo z opravy #2. Ano, skleněné dveře byly vyměněny, ALE: Zařízení přišlo – už podruhé! – v mnohem horším stavu než před opravou: První, čeho jsme si všimli, bylo, že záchytná vana na vodu má dlouhou prasklinu a ulomený roh. Navíc se již nezavřela správně, protože tryska výstupu páry - která byla pravděpodobně špatně nainstalovaná - překážela. Rozbitý zásobník na vodu nyní visel vlevo dole. Dále byly všechny čtyři nožičky namontovány tak křivě a křivě, že se celé zařízení překlápělo (přední nožičky se již téměř nedotýkaly podlahy). Základní deska (dříve zcela neporušená) byla nahrazena starou a zcela promáčknutou základní deskou (tři jasné a velké promáčkliny). Celkově vzato: místo oprav je pravděpodobnější poškození majetku! Celý tento scénář se vlekl 3 měsíce (!) Po těchto dvou neúspěšných opravách (pokud se o opravách v posledním případě vůbec dalo mluvit!) jsem požadoval vrácení kupní ceny. Opět mi původně řekli, že si mám zařízení poslat sám, že to zkontrolují v opravně a následně mi pošlou odhad nákladů (Dobrý den??? Za poškození, které tentokrát perfektně způsobili technici Expondo? ??). Trvalo několik energičtějších e-mailů, než bylo zařízení konečně vyzvednuto (už potřetí!). Pak následovaly nekonečné e-mailové „diskuze“ s různými (neustále se měnícími) úředníky, dokud mi (po 3,5 měsících bez trouby!) nakonec byla vrácena kupní cena - ale po odečtení malého bonusu, který jsem dostal za všechny potíže, které jsem dostal. .

Odpověď od

Děkujeme vám za vaši reakci. Chceme vám pomoci a stále se zlepšovat. Ale abychom se tomuto problému v budoucnu vyhnuli, potřebujeme vaši podporu. Společně to zvládneme.
Zobrazit původní hodnocení

U nás jste

ve správných rukou!

Díky bohatým odborným znalostem a s cílem nabízet prvotřídní kvalitu za bezkonkurenční ceny vyvíjíme vlastní silné značky s udržitelným designem "Made in Germany". Dosud jsme si získali důvěru více než 1 000 000 spokojených zákazníků a neustále vyvíjíme nové metody, abychom ještě více vyhověli vašim individuálním přáním a požadavkům.

Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
4.3
hodnocení obchodu na TrustPilot
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty