Trustpilot

Nástěnné regály

Ať již disponujete velkou nebo malou kuchyní, odkládací plocha je to, co vždy oceníte. Pokud již nemáte prostor na Vašem pracovním stole, nebo potřebujete mít neustále po ruce např. stojan na příbory a na stole již nezbývá místo, jistě budete nadšení z našich nerezových regálů. Kromě toho, že Vám regály ušetří spoustu místa, tak Vám ušetří i čas, neboť jsou díky vysoce kvalitní ušlechtilé oceli nenáročné na údržbu a velmi snadno a rychle se čistí. Usnadněte si práci v kuchyni a objednejte si nerezový regál u společnosti expondo!

Nerezové nástěnné regály

Při hektické práci v kuchyni se vždy vyplatí mít věci po ruce. Ať už si potřebujete odložit talíře, které jste právě vyndali z ohřívače, nebo z myčky na nádobí, nebo Vám nezbývá místo na pracovním stole, vždy oceníte nástěnný regál, který Vám poskytne velké množství úložného prostoru. Při koupi regálu ušetříte nejen spoustu místa, ale také čas. Už nikdy nebudete ztrácet čas hledáním potřebných propriet ve skříni, ale vždy je najdete na Vašem nástěnném regálu. Mimo to se díky vysoce kvalitní ušlechtilé oceli nástěnné regály velmi snadno a rychle čistí, což je pro provoz v každé profesionální kuchyni velmi důležitá vlastnost. Díky velice praktické montáži na stěnu tak regál umístíte na nevyužitá místa a Váš úložný prostor tak nebude zabírat místo navíc. V případě, že potřebujete mít po ruce více věcí, jistě Vám udělají radost regály se dvěma policemi, jejichž odstup můžete díky kolejnicím nastavit dle Vašich přání.

Designové a robustní regály

Pokud ještě nevlastníte praktickou polici na kořenky a koření máte uloženo ve skříni, nebo na pracovním stole, jistě budete nadšení z nástěnného regálu, který Vám tak ušetří mnoho úsilí a stresu. V případě, že budete právě potřebovat připravit velké množství pokrmů, tak se nebudete stresovat s hledáním správného dochucovadla, protože vše najdete v přehledném kuchyňském regálu. I pokud máte uskladnění koření a dalších propriet, jako jsou např. příbory, vyřešené, můžete nástěnné regály také využít na uložení těžších předmětů, jako je např. nádobí, láhve pro přípravu nápojů, nebo potraviny. Montáž nástěnného regálu je velice jednoduchá, protože se kolejnice jednoduše připevní na stěnu a regál se může použít. Díky šikmým podporám je u robustních regálů také zajištěna nejvyšší stabilita. Zásluhou moderního nadčasového designu může být regál umístěn kdekoliv v kuchyni a velmi snadno se udržuje, což při práci jak v profesionálním gastronomickém provozu, tak v laboratoři vždy oceníte.