Trustpilot

Pece na pizzu

Jedli jste na Vaší dovolené v Itálii tu nejlepší pizzu ve Vašem životě? Byla přímo z pece a Vy už tuto jedinečnou chuť nechcete nikdy postrádat? My máme řešení! U společnosti expondo naleznete pece na pizzu, díky kterým budete mít pocit, že opět sedíte v malé restauraci v Benátkách, nebo u fontány di Trevi. Také se nemusíte bát, že Vaše pokrmy vychladnou, protože s vhodným ohřívačem pokrmů od Royal Catering zůstane Vaše pizza dlouho teplá a velmi lahodná.

Pece na pizzu ze sortimentu společnosti expondo

Samozřejmě můžete jít do supermarketu a koupit si levnou, ale fádní pizzu a tu připravit ve Vaší běžné troubě. Představte si ale, že můžete ve Vaší kompaktní peci z ušlechtilé oceli, která váží méně než 20 kg, pozorovat, jak se do zlatova opéká Vámi udělaná pizza-a to ať jste kdekoliv. Nezáleží na tom, zda použijete šunku, salám, tuňáka, houby, nebo gorgonzolu: v pecích na pizzu od společnosti expondo si pizzu maximálně užijete. Naše pece na pizzu disponují dveřmi s velkým průhledným oknem, takže můžete hnědnutí pizzy neustále pozorovat. Také se dá zvlášť regulovat spodní a horní opékání a díky integrovanému bezpečnostnímu termostatu, kterým disponují např. i naše gastro grily, si nemusíte dělat starosti o docílení správné teploty. Té je v peci na pizzu díky termostatu dosaženo velmi snadno a nikdy nebude překročena. S pecemi na pizzu od společnosti expondo, které jsou určeny do gastronomie, rychlých občerstvení a cateringu, jste zvolili to pravé. Zakupte si nyní nerezovou pec na pizzy od společnosti Royal Catering a proměňte tak Vaše gastronomické zařízení na italskou restauraci! Buon Apettito!

Robustní pece na pizzy od společnosti Royal Catering

Nyní se jistě ptáte, kde můžete pizzy připravit a kolik bude stát vhodná pracovní plocha. I zde pro Vás máme odpověď. Jednoduše si pořiďte chladicí stůl na pizzu z našeho sortimentu a zabijte tak dvě mouchy jednou ranou! Byla by tak k dispozici nejen obrosvská pracovní plocha, ale také úložný prostor a chladicí zásuvky , které Vás při práci v gastronomickém provozu enormě podpoří . Také z hygienického hlediska je pec na pizzu vyrobená z ušlechtilé oceli opravdový poklad. Protože je plocha materiálu velice hladká, je možné vyčištění navlhčeným hadříkem a údržba je tak velice jednoduchá. K tomu postačí běžné přípavky na mastnotu. Přesvědčte se o kvalitě produktů společnosti expondo. K jedičce mezi online obchody patříme nejen v oblasti gastronomie, ale také v řemesle. Pokud tedy chcete sami provádět montážní práce, můžete se probrat našim sortimentem elektro nářadí, nebo se nechat nalákat množstvím kladiv. Porozhlédněte se ještě dnes po online obchodě expondo a rozhodněte se pro pece na pizzu z našeho širokého sortimentu a potěšte Vaše zákazníky chutí pizzy jako v Itálii.