Trustpilot
Slevy
(5) recenzí

Svářečka MIG/MAG - 160 A - pracovní cyklus 100 % - 230 V - synergie

6 799,00 Kč 8 099,00 Kč
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Položka: EX10021415

|

Model: S-MIG160DS

Záruka nejnižší ceny
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Připraveno k odeslání!

Doručení přibližně čtvrtek 16. května
Ks
Sleva
Za položku
1+
0%
6 799,00 Kč
3+
5%
6 459,05 Kč
5+
10%
6 119,10 Kč
Klíčové vlastnosti
  • výkon – svařování metodou MIG/MAG s max. 160 A a pracovním cyklem 100 %
  • kompaktní design – integrovaná přihrádka pro cívky o průměru 200 mm a podávání drátu rychlostí 2-15 m/min
  • moderní funkce – IGBT invertor a přesné výsledky svařování se synergií pro MIG/MAG
  • flexibilita – nabízí metody svařování MIG MAG, TIG Liftarc, MMA a FLUX
  • všestrannost – další funkce, jako je Hot Start, Anti-Stick a Arc Force pro svařování elektrodou
Bezpečné platební metody
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

ZÁRUKA

Hodnocení a recenze


5.0

Na základě 5 recenzí

Seřadit :

minulý měsíc Publikováno na Expondo France

Svářečka

Přehledné srozumitelné stránky snadný výběr rychlé dodání

Zobrazit původní hodnocení

před 2 měsíci Publikováno na Expondo Italy

Migmag 160a

Výborný výrobek, výkon nad očekávání, možnost nastavení impedance hodně pomáhá při svařování tenkých plechů.

Zobrazit původní hodnocení

před 9 měsíci Publikováno na Expondo Finland

Svařovací stroj MIG

Velmi kvalitní výrobek. Doporučuji!

Zobrazit původní hodnocení

před 7 měsíci Publikováno na Expondo Norway

Velmi dobrý přístroj

Jedná se o velmi dobré zařízení a výkonné, zároveň s mnoha nastaveními, svařuje rovnoměrně a stabilně až do tloušťky plechu 0,9 mm žádný problém, jediná věc, která zhoršuje zážitek, je, že neexistuje dobrý návod k použití a jak nastavit parametry na přístroji není ani slovo o tom, na co se má nastavit různá nastavení např. u bezplynového svařování bez plynu s drátem o.9 mm, pak to píše, že není třeba nic nastavovat stačí nastavit ručně mig gasless a wire diam , takže z hlediska použití toho hodně chybí a já, který toho o mně hodně vím atd., mám pocit, že je frustrující trávit hodiny nastavováním a obrovské množství odpadu drátu, takže nejde jen o nastavení těchto parametrů a následné svařování, protože když jsem začínal s ručním migless a 0,9 mm drátem, pak jsem se pokusil svařovat, ale drát nepřestal svařovat do 5 sekund poté, co jsem pustil spínač a bylo to tak nepříjemné musím prohledat všech 16 různých nastavení, abych odstranil tuto chybu svařování, navíc jsem měl také problémy, když jsem znovu zkusil mig v ručním mig bez plynu, protože poté, co jsem se pokusil nastavit tento typ mig svařování, pak teď, když jsem přestal svařovat drát uvnitř se tryska zastavila a shořela uvnitř, takže to byl opět jen odhad, kde bych měl seřídit, takže vlastně toho bylo hodně, co jsem musel upravit pro použití při ručním bezplynovém svařování, a výstup pro ruční pro mě říká, že existuje žádné nastavování v tomto režimu, stačí jej nastavit na ruční a bezplynový a tloušťka drátu pak šlo jen o svařování, ale neodpovídá to, takže uživatelská příručka je v každém případě velmi špatná a plná mnoha, ne betonový stůl v různých nastaveních, takže strávíte příliš mnoho času hledáním dokonalého svaru a musíte si sednout k vytvoření společné uživatelské příručky, protože jinak rychle ztratíte zákazníky, abyste mohli poskytovat správné služby měli byste být schopni vytvořit správný manuál pro všechna zařízení a všechny různé typy svařování a hodnoty na všech různých úrovních, nemělo by být těžké ukázat všem kupujícím, že existují nastavení pro všechny typy svařování a co čísla by se měla ukázat pro různé, takže doufám, že najdou lepší řešení

Zobrazit původní hodnocení

před 9 měsíci Publikováno na Expondo Germany

Dobrý produkt.

Velmi dobrá svářečka za rozumnou cenu. Nevýhodou je, že v návodu nejsou žádné podrobné informace o Synergy a na internetu lze nalézt poměrně málo podrobných informací. Žádné video atd. Rozhraní zařízení je však opravdu jednoduché, takže po pár pokusech víte, co a jak dělat. Zařízení je poloautomatické a všechna základní připojení zvládá opravdu dobře. Dva válečky vedou drát hladce. pro menší cívky je zcela dostačující. Mají docela dobrou tlačnou sílu, protože i když je kabel ohnutý atp. S plynulou jízdou jsem se nesetkal s žádnými problémy. Pouzdro je pevné a vypadá kvalitně. Expresní doprava, zboží doručeno druhý den, dobře chráněno. 160A se jeví jako velmi reálné, dříve jsem měl v aukci koupenou jinou svářečku s vyšším A, ale tato je mnohem efektivnější. Takže se vsadím, že to jsou skutečná data. Suma sumárum, jsem velmi spokojená, doporučuji.

Zobrazit původní hodnocení

U nás jste

ve správných rukou!

Díky bohatým odborným znalostem a s cílem nabízet prvotřídní kvalitu za bezkonkurenční ceny vyvíjíme vlastní silné značky s udržitelným designem "Made in Germany". Dosud jsme si získali důvěru více než 1 000 000 spokojených zákazníků a neustále vyvíjíme nové metody, abychom ještě více vyhověli vašim individuálním přáním a požadavkům.

Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
4.3
hodnocení obchodu na TrustPilot
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty