Trustpilot
Slevy
(4) recenzí

Stroj na popkorn s vozíkem a LED osvětlením - retro vzhled - černý

12 990,00 Kč 14 990,00 Kč
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Položka: EX18000310

Záruka nejnižší ceny

Poslední kusy

Pospěšte si! Zbývá už jen několik kusů!

Cena je uvedena včetně 21 % DPH.

Připraveno k odeslání!

Doručení přibližně středa 8. května
Sleva 5% při nákupu alespoň 3 stejných položek a Sleva 10% při nákupu alespoň 5 položek!
Cena
Za položku
Sleva
12 990,00 Kč
12 990,00 Kč
0%
37 021,50 Kč
12 340,50 Kč
5%
58 455,00 Kč
11 691,00 Kč
10%
Klíčové vlastnosti
  • RGB LED osvětlení na dálkové ovládání s 16 barvami a několika světelnými efekty
  • výkonný stroj – díky 1 600 W až 6 kg popkornu za hodinu
  • včetně příslušenství – součástí dodávky jsou odměrka a lopatka
  • spolehlivost a bezpečnost – nepřilnavý teflonový povrch, míchací systém a ochrana proti přehřátí
  • pohodlná práce za každé denní či noční doby díky osvětlení vnitřního prostoru
  • poutá pozornost a přitahuje velké davy lidí, zejména dětí
Bezpečné platební metody
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

NEJČASTĚJI KLADENÉ OTÁZKY

Hodnocení a recenze


4.8

Na základě 4 recenzí

Seřadit :

před 2 lety Publikováno na Expondo Germany

Skvělá kvalita za skvělou cenu!!!

Stroj jsme zakoupili pro naši společnost, abychom potěšili naše zaměstnance a návštěvníky veletrhu. Nastavení vozu trvalo 20 minut, poté byl stroj spuštěn a po vyčištění byl během několika minut vyroben první popcorn. První zátěžové zkoušky se zúčastnila třída 3. třídy ZŠ. 5 načtení předem vybuchlo a poté 2 další, když přišla třída. Způsob, jakým popcorn vyskakuje z hrnce, je vrcholem. Navíc barevná žárovka s přepínacím režimem. Barvy a režimy lze upravit pomocí malého dálkového ovladače.

Zobrazit původní hodnocení

před 3 lety Publikováno na Expondo Denmark

Ideální pro spoustu popcornu

Stroj se velmi snadno ovládá a po použití se snadno čistí.

Zobrazit původní hodnocení

před 8 měsíci Publikováno na Expondo United Kingdom

Stroj na popcorn

Brilantní stroj

Zobrazit původní hodnocení

minulý měsíc Publikováno na Expondo Germany

vlastně docela dobrý

Stroj je v pořádku. Popcorn chutná dobře. Struktura je samovysvětlující a jsou zahrnuty velmi stručné schematické pokyny. Všiml jsem si však několika negativních bodů: 1) Dodávaná odměrka protekla a je příliš velká. To znamená, že jej lze použít jen omezeně, například k přidání cukru, oleje nebo kukuřice do hrnce, protože nahoře není dostatek místa. Sama jsem si koupila dva menší kelímky, jeden na olej, jeden na cukr. Srážka 0,5 bodu 2) Střecha stroje bohužel nebyla správně připevněna, později jsem se dohodl s prodejcem - bez srážky bodu. 3) Spodní klapku lze otevřít pouze v případě, že jsou otevřena i horní okénka - zde by bylo např. dodatečné ukotvení magnety apod. mnohem lepším řešením. 4) Jakmile se do toho pustíte a nebudete mít neustále hladová tlama ke krmení, můžete showroom do určité míry naplnit 3-4 náplněmi. Problém je v tom, že spodní chlopeň je zaháknutá pouze dole - takže jakmile ji chcete zase zavřít, popcorn ji tlačí nahoru, proto se odepíná - super nepříjemné. -srážka 1 bodu. Poznámka: je inzerováno, že zpáteční doprava trvá 1 měsíc, nevím, zda si zpáteční dopravu musíte hradit sami.Stroj mi byl dodán na 3 díly (spodní díl, horní díl, LED žárovka a dálkový ovladač ovládání), z nichž některé byly poměrně velké a těžké. Kdybych je musel na vlastní náklady poslat zpět prodejci se sídlem v Polsku, mohl bych si ušetřit starosti s jejich posíláním zpět. Stroj jsem si nechala a použila jsem přesně stejným způsobem recept výše (50 g cukru, 50 ml oleje, 1 zarovnaná odměrka kukuřice). Čištění je trochu náročnější, hlavně rohy nejdou pořádně vyčistit. Hrnec nejde tak snadno vyjmout, jakmile úplně vychladne, nejde sundat křupavý materiál. Stačí jej znovu zapnout a máte hotovo. Spotřeba energie se při zátěži pohybuje kolem 1550W. Když se topení vypne, uslyšíte malé relé. První nálož oleje jsem vyhodil, protože i přes předchozí čištění silně zapáchal. Celkově pěkná hračka. Auto je praktické, ale obejdete se i bez něj. LED jsem nepoužil a stále se mi povaluje v obalu. Nedoporučoval bych zařízení s menším výkonem, spíše větším výkonem než zde inzerovaných 1500/1600W.

Zobrazit původní hodnocení

U nás jste

ve správných rukou!

Díky bohatým odborným znalostem a s cílem nabízet prvotřídní kvalitu za bezkonkurenční ceny vyvíjíme vlastní silné značky s udržitelným designem "Made in Germany". Dosud jsme si získali důvěru více než 1 000 000 spokojených zákazníků a neustále vyvíjíme nové metody, abychom ještě více vyhověli vašim individuálním přáním a požadavkům.

Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
4.3
hodnocení obchodu na TrustPilot
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty